Victoria Silvstedts Pojkvän

Sprid kärleken
Victoria Silvstedts Pojkvän
Victoria Silvstedts Pojkvän

Victoria Silvstedts Pojkvän – Några sömnlösa år senare var hon Playboys lekkamrat och en stor kändis i USA. Från 2000 till 2009 bodde svensken i USA som present till tv-stjärnan Chris Wragge, 51.Det hela såg dock mer ut som en konstruktion än den långböjda blondinen på franska rivieran med den 59-årige schweiziske miljonären Maurice Dabbah.

Paret har alltid retat varandra lite, men de som träffat Maurice säger att han är en charmig individ med en kraftfull personlighet.Och Victoria verkar väl hemma i det lilla Millenniet. Paret tittar ofta på paparazzibilder från Saint Tropez, och deras känslor blir så intensiva att de anar att det kommer tydliga bilder av fåglar på stränderna.

Vid det här laget är Victoria och Maurice helt öppna med sin kärlek till varandra, och det verkar tydligt att de är redo att ta sitt förhållande till nästa nivå. Victoria har gjort Monaco till sin bas, och hon leker inte längre med pojkvännen.

Victoria Silvstedt berättar sin egen historia om att få barn med Maurice Dabbah.För att uttrycka det enkelt: om du rör vid den, blir den hanterad. Ändå, även mitt i lockdown med covid, minns jag att jag tänkte, “Tack och lov att jag har friheten.” När jag reser dricker jag bara var tredje månad. Victoria Silvstedt sa till Expressen, “Jag skulle älska att skaffa barn, men inte i nuläget.”

Och hon tränar redan bra med barnen idag. Hennes älskade Maurice har fått barn de senaste åren. Min pojkvän Maurice är en familjefar; han och hans fru har tre barn, och jag är ofta runt dem. Om jag inte umgås med hans familj så umgås jag med min egen, så även om jag inte har egna barn säger Victoria Silvstedt att hon känner sig otroligt älskad och nöjd.

Stoppa De blivande föräldrarna håller sina magar spända så att de snart kan få en bebis i Jet Set. Pengar, vänskap, plastikkirurgi, barn och mycket mer: här är sju saker du bör veta om modellen och affärskvinnan Victoria Silvstedt innan du lyssnar på hennes sommarprat på “Sommar I P1” den 8 juli. Svensk modell, designer och tv-personlighet Victoria Silvstedt, 43, gör sin Sommar I P1-debut den 8 juli.

Victoria Silvstedts Pojkvän

Från hennes tidiga tid som modell i Paris, där hon delade lägenhet med Melania Trump, till hennes många modelljobb, romantiska relationer och, naturligtvis, hennes rikedom, har Victoria kommit en runda för att fokusera på branschen som länge har hållit hennes intresse: ekonomi.

På frågan från Sveriges Radio om sitt eget sommarprat, sa Victoria:
Se inte tillbaka med ånger, så kommer du inte att känna någon längtan eller nostalgi efter den sorglösa barndomen du aldrig haft. Målet med min sommar är att förklara varför saker och ting kan bli bättre än du kanske förväntar dig “.

De som avfärdar Victoria som en sinneslös brat som inte gör något annat än att lata sig bör överväga det allvarligt. Victoria har utan tvekan satsat gården på finansbranschen under de senaste åren och hennes portfölj är nu värd över 13 miljoner svenska kronor.

Hon spenderar mellan 655 000 och 1 350 000 dollar på affischer, enligt Dagens PS.Victoria har även andra bostäder, bland annat en lägenhet i Miami, en takvåning i New York, en bostad i Vaxholm och en bostad i Bromma, strax utanför Stockholm.

Victoria Silvstedt var deltagare i Svenska Fröken 1993. Där dök hon upp någon annanstans. Hugh Hefners hyllade tidning Playboy utsåg Victoria till årets lekkamrat för tre år sedan. Allt eftersom året gick blev hon årets favoritlekkompis. Låtarna “Hello hey” och “Rocksteady love” av Victoria släpptes i slutet av 1990-talet och blev enorma hits i början av 2000-talet.

När hon släpptes i Sverige blev hennes album “Girl on the Run” snabbt en kommersiell framgång.Victorias modellkarriär har blommat ut och hon har arbetat med stora modehus som Chanel, Christian Dior, Givenchy och Valentino. Vårt svenska stulna ögonblick Allt eftersom åren har gått har Victoria samlat på sig en samling på över 500 tidningsklipp. Det finns inget som heter ett problem, inte illa!

Den amerikanske journalisten Chris Wragge var tidigare en gåva till Victoria. Chris intervjuade henne 1997, och det var då de träffades första gången. Paret gifte sig året därpå, 1999, och fick sitt första barn 2000. 2007 råkade Victoria och Chris ihop. Så snart mässan avslutades började Victoria dejta den italienska affärsmannen Matteo Cambi.

2009 var Victoria singel igen och i ett förhållande med Mötley Crues trummis, Tommy Lee.
Det har sagts att man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins; Victoria gjorde just det.2009 började Victoria dejta Maurice Dabbah, en schweizisk affärsman och mångmiljonär.

Det året, 2015, knöt paret ihop säcken. Victoria har alltid hållit sitt personliga liv borta från media, och eftersom Maurice inte är en offentlig person gör paret ingen stor grej av deras förhållande. Jag är inte singel, tagen eller väntande.

Vi har inte gjort några förberedelser för något sådant; istället tar vi varje dag som den kommer. Allt jag vill säga är att jag har ett lyckligt förhållande med någon. Till exempel fick Victoria i en intervju med Dagens Nyheter frågan “Är inte allt som betyder något” med hänvisning till hennes förhållande till Maurice.

Victoria Silvstedt har inga barn, men hon är fortfarande mamma. Victoria avslöjade redan detaljerna om sin barndom i en intervju med Klick och nämnde att hennes mamma har slutat ställa frågor vid det här laget.

Victoria Silvstedts Pojkvän
Victoria Silvstedts Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!