Birgitta Ohlsson Sjuk

Sprid kärleken
Birgitta Ohlsson Sjuk
Birgitta Ohlsson Sjuk

Birgitta Ohlsson Sjuk – Sveriges före detta statsminister Birgitta Ohlsson har bröstcancer vid 46 års ålder.I ett uppriktigt inlägg på sociala medier skrev hon, “Jag vacklar mellan hoppet att detta bara är en upplevelse utanför kroppen som någon kommer att dra mig ur och verkligheten att se mig själv över tiden efter att ha gått igenom cellgåvor, kirurgi och strålning för att planera vår resa till USA.”


Tidigare Top Liberal hade läkarvård för bara några veckor sedan. Skivepitelcancer i bröstet med lymfkörtelmetastaser och duktalt karcinom in situ (dottertumörer).Hon skyndade sig till sjukhuset och genomgår för närvarande behandling för en celltumör.

Svensk sjukvrd har varit föredömligt resultatinriktade, alltifrn husläkare som larmade direkt till att jag aldrig börjat en intensiv cellgiftsbehandling. Och sympati förstås. I ett Instagram-inlägg betonade Birgitta Ohlsson sakens betydelse.

Den svenska politikern Birgitta Ohlsson har varit Liberalernas riksdagsledare i 16 år och har haft en rad andra poster, bland annat som EU-minister och demokratisk minister. Nu anställd av National Democratic Institute har hon avslöjat att hon planerar att fortsätta arbeta även under behandling.

Alla mina överordnade och kollegor på NDI har verkligen stöttat. Min plan är att fortsätta jobba så hårt jag kan. Att göra meningsfulla investeringar för att stödja frihetskämpar runt om i världen är mitt livs nektar. Hon inkluderade också följande i bildtexten till ett foto av en utvikt flanell i sina inlägg på sociala medier,

Madeleine Albright, chef för ndidemocracy, citeras för att kalla sig en “oroad-optimist” om demokratins spridning runt om i världen. Jag kan tillämpa detta på min hälsa och försöka behålla en positiv attityd även när det är tufft.

Sedan besöket har hennes nära och kära samlat sig bakom henne:Och ni, den lilla krets av familj, släkt och vänner som vetat, jag är s tacksam över att jag har mitt i detta, skriver hon, ackompanjerat av ett rödbrunt hjärta.

Birgitta Ohlsson Sjuk

Aftonbladet har dock ännu inte lyckats spåra Birgitta Ohlsson. Birgitta Ohlsson, 46, tidigare minister, har bröstcancer. Hon skrev om sina motstridiga känslor i ett hjärtligt inlägg på sociala medier: “Jag pendlar mellan känslan.

Innan denna toppliberal blev undersökt av en läkare för bara några veckor sedan. Patienten diagnostiserades med bröstcancer som hade spridit sig till deras lymfkörtel, ett tillstånd som kallas dottertumörer.Hon har snabbt anpassat sig till behandlingen och genomgår för närvarande cellgiftsbehandling för sin cancer.

Svensk sjukvård har varit särskilt effektiv hittills, från de hembesöksläkare som diagnostiserade mig till den punkt där jag redan har påbörjat en aggressiv behandling. Dessutom känner jag din smärta. I ett Instagram-inlägg betonade Birgitta Ohlsson sakens betydelse.

I 16 år var Birgitta Ohlsson Liberalernas ledare i riksdagen. Hon har även haft poster som EU-minister och demokratiminister. Hon är idag anställd på Nationaldemokratiska institutet och planerar att fortsätta arbeta under sin behandling.

Mina handledare och närmaste medarbetare på NDI har alltid varit mycket stöttande.För mig är livets essens att göra genuina ansträngningar för att stödja frihetskämpar över hela världen.Madeleine Albright säger ofta att hon är en “extrem optimist” om demokratins spridning runt om i världen. För mitt eget välbefinnande behöver jag tillämpa denna kunskap och försöka ha en positiv inställning även när svårigheter uppstår.

Sedan besöket har de närmaste samlat sig bakom henne, och hon uttrycker sin tacksamhet genom att säga: “Och du, den lilla kretsen av familjen, släkt och vänner som visste, jag är s tacksam att jag har dig mitt i detta.”Det har inte löst sig för Aftonbladet med Birgitta Ohlsson än.


Jag vacklar mellan att tro att detta är sant och att hoppas att någon ska väcka mig från min nattliga dröm så att jag kan se mig själv för vad jag verkligen är.hade genomgått celltransplantation, operation och strålning”, skrev Birgitta Ohlsson på Instagram i augusti i år när hon kom ut med beskedet att hon dött i bröstcancer.På söndagen uppdaterade Birgitta sina 12 000 Instagram-följare om sin hälsokris. Ärligt talat sa han:

Igår hade jag min åttonde och kanske sista cellpresentbehandling. Ingen människa är oövervinnerlig. Till och med min piccline, som är ett snöre som jag trät genom ett hål i armen och dragit åt med en giftig spindel till ett avstånd av bara 1,5 centimeter från mitt huvud. Mot slutet av sommaren 2021 gick Birgitta Ohlsson till sociala medier för att dela nyheten om att hon hade fått diagnosen bröstcancer.

Hon har varit kvar i sin position på National Democratic Institute i USA, som främjar demokratiska partier över hela världen, under hela tidsramen. Jobbet har blivit ett bekvämt sätt att undvika att tänka på sina hälsoproblem hela tiden.

På någon nivå vet vi alla vad vi är gjorda av, precis som vi alla vet vilken typ av person vi är. Människan är som en glödhet; han eller hon klär sig som en och beter sig som. Min gissning är torsdagar kl 21:00 på SVT1 eller online på SVT Play.

Efter att ha lämnat partipolitiken riktade Birgitta Ohlsson siktet mot USA. Hon fick ett nytt jobb med huvudkontoret i Washington, och familjen planerade att flytta dit, men sedan slog pandemin till. Och i juli förra året tog hon sitt liv i en radikalt annorlunda riktning efter att ha fått veta att hon hade bröstcancer. Striden är nu öppen för henne. Man vaknar i en mardröm. Jag har gjort tjugo cellpresentoperationer; det är mycket, säger hon. Se Birgitta Ohlsson diskutera cancer och snabba läkningsmetoder i spelaren ovan.

Birgitta Ohlsson Sjuk
Birgitta Ohlsson Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!