Blackstenius Partner

Sprid kärleken
Blackstenius Partner
Blackstenius Partner

Blackstenius Partner – Kända svenskan Stina Blackstenius har en kultföljare. När det kommer till personlig och professionell information om henne tar vi en titt på Stina Blackstenius. Hon föddes 1996 Vadstena kommun, Vadstena län, stergötlands län, Sverige. Om du vill veta mer om Stina har vi även inkluderat en.

Del personlig information stinas ålder, födelsedatum, religion, hemstad matvanor och födelseplats. Finns med följande avsnitt. Den 5 februari 1996 föddes stergötlands län Emma Stina Blackstenius. Stina fyller 25 år 2021 och han är född Stergötlands län Hon är för närvarande anställd som Idrottsman stergötlands län.

Hon är svensk till födseln och äter en blandning av vegetarisk och icke vegetarisk mat nuförtiden. Hon hedrar också alla gudar och observerar alla religiösa högtider. Skådespeleri är en av hans favoritsysselsättningar. Att uppträda filmer och tv program är något hon tycker om att göra. Den 1,74m långa Stina ser ut.

Att vara längre än hon egentligen är jämfört med sina vänner. Det spelar ingen roll hur lång hon har, hon lyckas ändå hålla vikten schack. Hon arbetar flitigt för att hålla honom på 72 kilo. Hon tycker om att träna ofta och uppmuntrar andra att göra detsamma. Stina tror att för att hålla en hälsosam vikt behöver man.

Agna sig åt frekvent träning. Vi har för närvarande inte hennes fysiska mått, men vi kommer att ha dem inom kort. Linköpings FC, där Blackstenius tidigare spelat, välkomnade henne tillbaka till Sverige 2019 med ett tvåårskontrakt. Mot Växjö DFF i Damallsvenskan gjorde hon sitt andra framträdande för säsongen.

När hon hjälpte Sverige att kvalificera sig till 2019 FIFA Women’s World Cup, valdes hon ut det sista laget för att resa till Frankrike. I en 20 seger över Chile startade hon den första matchen. Hon gjorde det ensamma målet mot Kanada åttondelsfinalen. Hon gjorde även det matchvinnande målet sveriges 21 allsseger över tyskland kvartsfinalen.

Sveriges tredjeplatsresultat möjliggjordes till stor del av Blackstenius två VM mål. Hon gjorde det enda målet en 10 triumf över Kanada i åttondelsfinalen för att inleda sin målskyttehjältemod knockout stadiet. Sverige besegrade Tyskland med 10 kvartsfinalen tack vare ett sista gasspår från Blackstenius.

Det var Sveriges första stora evenemangsseger mot Tyskland sedan VM 1995. I januari 2017 skrev hon på ett treårskontrakt med Montpellier HSC Ligue 1 feminin. Under sin debutsäsong med Montpellier bidrog Blackstenius till lagets andraplats. För första gången i sin karriär gjorde hon ett mål för det svenska.

Seniorlandslaget under en kvalmatch till EM 2017 Nederländerna den 8 april 2016. Hon var med den svenska truppen som tävlade vid olympiska. Sommarspelen 2016 rio de janeiro, där hon gjorde mål som avbytare mot usa och guldmatchen mot tyskland. Stina Blackstenius, som är medlem i Sveriges landslag, har spelat.

Ett OS (Rio 2016) och ett fotbolls-VM (Frankrike 2019). Blackstenius gjorde mål i andra halvlek för att ge Sverige ledningen över USA efter att ha ersatt en skadad Fridolina Rolfö den 18:e minuten av OS. Kvartsfinalen 2016 sverige kvalificerade sig till nästa omgång trots oavgjort 1-1 mot USA tack vare ett tillslag från Blackstenius.

Som gjorde matchens enda mål. När Blackstenius kom in som ersättare i den 67:e minuten av guldmedaljmatchen gjorde han mål för att föra Sverige inom ett mål från Tyskland. Sverige tilldelades en silvermedalj efter att ha misslyckats med. Att göra fler mål. Blackstenius var en framstående artist vid UEFA.

Women’s Under-19 Championship 2015 som medlem av det svenska under-19-landslaget. Hon gjorde sex mål för det triumferande svenska laget, inklusive två finalsegern över Spanien, för att sluta som turneringens främste målskytt. Den 27 oktober 2015, Gamla Ullevi, gjorde Blackstenius sin debut för seniorlaget.

Sverige en 10-tal seger för UEFA Women’s Euro 2017 mot Danmark. Linköpings FC skrev på Blackstenius till ett treårskontrakt inför säsongen 2013. Med åtta mål och tre assist gjorde hon en lovande debutsäsong Damallsvenskan. Hon skrev på ett nytt treårskontrakt med Linköpings januari 2014.

Vadstena GIF var Blackstenius första klubb. Efter en strålande säsong division tre 2012. Var hon lagets främste målskytt med 38 mål. Hennes nominering till stergötlands Årets flickspelare följde. Svenska fotbollsspelaren Emma Stina Blackstenius (född 5 februari 1996) är anfallare för Kopparbergs/Göteborg FC Damallsvenska.

För det svenska landslaget fungerar hon som medlem. Ett stort antal svenska damfotbollsspelare spelar sedan en tid tillbaka. Europas bästa klubbar. Hanna Glas och Sofia Jakobsson är båda med i Bayern Munich Frauen, Chelsea Women är kapten av Magdalena Eriksson och ävenhar vänsterbacken Jonna Andersson sitt.

Lag, medan Kosovare Asllani är med Real Madrid Femenino och Fridolina Rolfo har i sommar anslutit till Barcelona Femeni. Stina Blackstenius, en 25-årig anfallare som tidigare spelat för montpellier. Feminines innan han återvände hem, är ett undantag. Efter att ha gått till BK Hacken från damallsvenska motståndarna Linköpings.

För säsongen 2020 har hon snabbt etablerat sig som en viktig medlem laget. Hon var även ledande målskytt för Sverige vid de senaste OS Tokyo och gjorde fem mål. Sveriges målvakt Jennifer Falk och Danmarks anfallare Stine Larsen finns också på. Hackens lista, som är baserad.

Göteborg och har den tidigare manchester united backen Lotta Okvist. För att bättre förstå varför Blackstenius har blivit så avgörande för Hackens taktik kommer vi att undersöka hennes positionering, uppkopplingsspel, och linjeledande stil Stina Blackstenius är den första personen vi kommer att titta på.

Blackstenius Partner
Blackstenius Partner

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!