Bobby Oduncu Pojkvän

Sprid kärleken
Bobby Oduncu Pojkvän
Bobby Oduncu Pojkvän

Bobby Oduncu Pojkvän – Med stamkunder som Carola och Carolina Gynning är Bobby Oduncu en av Sveriges mest eftertraktade frisörer. Som han diskuterar i Nisti Stêrks SVT-dokumentär, “Vem fan är Bobby”, har Bobby haft sin del av svårigheter och motgångar.

Han säger till Expressen att det är viktigt att prata om saker som hur det var att komma ut på 1990-talet i en kristen familj. Hans far, en ortodox kristen från Syrien, uppfostrade honom i Södertälje.Bobby Oduncu kämpade med sin sexuella läggning i sena tonåren.

Han höll det hemligt länge efter att han upptäckt det. När han var man kom han så småningom ut som gay. Bobby Oduncu minns att hans far hade svårt att acceptera det vid den tiden. Han vill dock klargöra att han visades mycket tillgivenhet när han var yngre.

Min mamma har varit ett lysande ljus i mitt liv. Hon har alltid funnits där för mig, oavsett vad. Föräldrar är målgruppen för en ny dokumentär av frisören som blivit kändis.När det gäller barn, hoppas jag att föräldrar i allmänhet bara lyssnar på dem. En förälder som misstänker att deras barn är homosexuell eller lesbisk bör visa det för dem. Jag ser inget fel med det. Räck ut en hand.

Under mitten av 2000-talet blev Samuel Gidlöf en del av Bobby Oduncus vilda och skrällande livsstil. Bobby Oduncu säger i dokumentären att hans tioåriga pojkvän var hans “första stora kärlek någonsin”.

När jag träffade honom accepterade han mig för den jag var, och vi var så öppna med varandra att jag ville visa alla hur glad jag var. Jag var glad att se honom. Jag blev verkligen glad över honom.Men efter sju lyckliga år av äktenskap inträffade det otänkbara.

De fick ett barn. Samuel, en ung man på 26, dog i hjärtsvikt 2012. Det var bara för några dagar sedan som de hade varit på ett bröllop tillsammans och under den tiden hade de diskuterat att gifta sig.Bobby Oduncu, i dokumentären, hävdar att pojkvännens hjärta hade stannat under natten eftersom han inte vaknade dagen efter. Bobby Oduncu säger till Expressen att det har varit svårt att klara av Samuels död.

Hans död slog mig ur balans. Att vara jag var inte en lätt uppgift då. Jag vet hur det är att gå igenom en rad låga punkter. Men jag har alltid varit optimistisk och tror att saker och ting kommer att förbättras.När Bobby Oduncu var 27 och fortfarande singel träffade han Jimi Bennet.

När de gifte sig sex år senare bestämde de sig för att bryta upp i somras. – Det hade en effekt på mig, och jag mådde inte bra av det. Min salong var stängd, min pojkvän ville skiljas och jag hade fått covid. Vi hade hoppats på att bilda familj en dag. Som om världen hade vänts på huvudet, Vi var den perfekta matchen. Vi hade inga problem och var väldigt nära.

Enligt Bobby Oduncu skulle han vara “världens bästa pappa, varje dag”, om han någonsin fick barn. Som pappa är jag nog bättre än frisör, men jag kan inte vara det. Självklart är jag en bättre frisör. Temperaturerna i Sverige har sjunkit rejält efter en varm och solig dag över hela landet.

Åska kommer att mullra över delar av Sverige under kvällen. Enligt Storm-meteorolog Maria Augutis väntas regn och åska i eftermiddag och in på natten. Åtminstone i nordvästra Götaland och inre Svealand kommer värmen att ha tagit ut sin rätt i slutet av dagen.

En gul vädervarning gäller från och med 16:00 på torsdag. Vi har just nu att göra med en blandning av varm och sval luft som kommer in från norr och söder. Enligt Storm-meteorologen Maria Augutis genereras mycket energi som sätter upp åska och kraftigt regn. Det är inte klart hur mycket regn som kommer att falla, men det kan bli kraftigt i vissa områden.

Bobby Oduncu Pojkvän

Eftersom skurarna är lokala och inte bildar ett sammanhängande band är det svårt att uppskatta exakt hur mycket regn som kommer att falla. Det kan dock finnas enorma regionala skillnader i nederbörd, med stora mängder regn i ett område och inget alls i ett annat.

Enligt Augutis är starka vindar, lokala översvämningar och strömavbrott alla möjliga biverkningar av åskvädret. Invånare i området bör vara uppmärksamma på varningarna. Det finns risk för kraftigt regn.

Ett lågtryckssystem flyttar in från nordväst efter att åskvädret har passerat. Lördagen väntas bli molnig och regnig i Norrland.Mycket moln, regn och till och med vind är möjliga i landets norra halva. Helgen kommer att få en skakig start, med eventuellt regn över stora delar av Norrland. Vädret i söder är däremot mer varierat. I östra Götaland kan temperaturerna under lördagen nå upp till 20 grader, enligt Augutis.

Det finns en god chans att få lite solsken. Det beror dock inte på en massiv ökning av trycket. Temperaturerna väntas stiga något på söndag, men inte särskilt mycket. Det blir inget mer lågtryck på söndag. Det kommer att bli en molnig dag.

Bobby Oduncu Pojkvän
Bobby Oduncu Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!