Prinsessan Diana Längd

Sprid kärleken
Prinsessan Diana Längd
Prinsessan Diana Längd

Prinsessan Diana Längd – Hon var den längsta kvinnan på sin bal… Jahon hoppade av på sin premiär, så vi kan säga att hon i stort sett var den längsta kvinnan som fanns tills hon bytte till sin yngre syster. Lady Di, 5 fot och 10 tum lång, var över 2 tum högre än prins Charles; Det fanns och finns fortfarande några rykten om att hon var minst 5 fot och 7 tum lång, men vi håller fast vid hennes officiellt listade längd.

Folk kanske inte är överens om hur lång munken var, men de kan nog alla vara överens om att hon orsakade någon slags upphöjelse för kungafamiljen; det är bara synd att hon inte levde för att se sin lilla pojkar växa till de höga vuxna de är nu.Men det var inte så hon föreställde sig att hon skulle bli accepterad i kungafamiljen.

Hon gjorde det faktum att hon födde prins Charles och deras två söner offentligt, vilket bevisade att hon var genetiskt kopplad till den brittiska kungafamiljen. Dianas familj, Spencers, och prins Philip, hertigen av Edinburgh, som var 6 fot lång vid sin kröning, är ansvariga för att överföra denna genetiska höjdfördel till kungafamiljen. Prins Harry har en mage som är 6 millimeter lång, medan Williams är 6 fot och 3 tum lång, vilket gör honom till den högsta monarken i historien.

Andra välkända personer som delar prinsessan Dianas höjd är Taylor Swift, Johnny Depp, Harry Styles, Adriana Lima, Blake Lively och Tyra Banks.Prinsessan Diana vägde 58 kilo, men det finns en historia bakom hennes vikt som de flesta inte skulle ha velat höra när hon levde.

Det är sant att kända personer ibland ställer frågor om bulimi, men vi skulle vilja tro att Lady Di var en av männen som hanterade situationen på rätt sätt. Efter att den här nyheten blev offentlig skedde en betydande ökning av antalet rapporterade fall av bulimi, och medan vissa människor trodde att hennes intrång påverkade fler män att söka behandling för sina viktproblem, är det tydligt att så inte var fallet.

Diana, prinsessan av Wales, eller Diana, som hon var mer allmänt känd, föddes den 1 juli 1961 i Sandringham, Norfolk, England, och dog den 31 augusti 1997 i Paris, Frankrike. Hon var ex-gemål (1981–1996) till Charles, prins av Wales, mor till prins William, hertig av Cambridge (1982–nuvarande), och en stor kändis på sin tid.

Dianas föräldrar hyrde Park House på Sandringham gods av drottning Elizabeth II, och det var där hon föddes. Under sin barndom var Diana god vän med drottningens söner, prinsarna Andrew och Edward. Hon var den yngsta dottern till Edward John Spencer, Viscount Althorp, arvtagare till den 7:e Earl Spencer, och Frances Ruth Burke Roche (dotter till den 4:e Baron Fermoy).

När Diana var en ung flicka slutade hennes föräldrars tumultartade äktenskap i skilsmässa, och hon och hennes två systrar och bror flyttade hem med sin pappa. 1975, efter hennes fars arv efter jarldömet, gick Diana till aristokratins led som Lady Diana Spencer.

Unga Diana gick i Riddlesworth Hall (nära Thetford, Norfolk) och West Heath School (Sevenoaks, Kent). Diana gick på det prestigefyllda Chateau d’Oex i Montreux, Schweiz, för att hon slutförde sin skolgång innan hon återvände till England för att arbeta som dagisassistent på den prestigefyllda Young England-skolan i Pimlico.

Prinsessan Diana Längd: 1,78 m

År 1980 hade hon återupprättat kommunikationen med kungafamiljen och hade blivit nära vän med prins Charles. Efter tillkännagivandet av deras förlovning den 24 februari 1981 blev hon en omedelbar kändis, älskad av media och allmänheten för sin skönhet och tysta natur (som hon kallades “Shy Di”).

Den 29 juli 1981 knöt paret ihop sig vid St. Paul’s Cathedral till tonerna av hundratals miljoner tittare över hela världen. Prins Henry (“Harry”) Charles Albert David föddes den 15 september 1984 och prins William Arthur Philip Louis av Wales föddes den 21 juni 1982.

Prinsessan Diana Längd

På kort tid blev “Princess Di” en symbol för sofistikering och skönhet. Hennes karisma och charm lyste igenom i allt hon gjorde; hon stödde olika välgörenhetsorganisationer tack vare sin berömmelse, och hon satte trender med sitt hår och outfit som ofta uppdateras.

Men bakom kulisserna hade prinsessan och prinsen äktenskapsproblem. Diana led av svår förlossningsdepression, låg självkänsla, ätstörningar och den ökande stressen över att ständigt förföljas av både de officiella kungliga medierna och tabloidpressen, särskilt paparazzi.

Äktenskapet bröt helt klart samman mitt i anklagelser och motanklagelser, biografier och erkännanden om otrohet på båda sidor, och paret skilde sig slutligen 1992. Diana gav sin version av historien i den kontroversiella boken Diana: Her True Story från 1992 av Andrew Morton och i ett anmärkningsvärt uppriktigt TV-framträdande 1995. Skilsmässan slutfördes den 28 augusti 1996, efter månader av samtal under vilka Diana fick en stor kontant uppgörelse men förlorade titeln Hennes kungliga höghet.

Dianas högprofilerade och filantropiska arbete bestod efter hennes skilsmässa, och den före detta prinsessan fortsatte att förespråka ett brett spektrum av orsaker, inklusive de som rör barn, konst och AIDS-patienter.

Dessutom arbetade hon för att eliminera landminor. Diana tog William och Harry till sjukhus, hemlösa härbärgen och barnhem så att de skulle “förstå människors känslor, deras osäkerhet, människors nöd och deras förhoppningar och mål.”

Prinsessan Diana Längd
Prinsessan Diana Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!