Hur Lång Är Mustigamauri

Sprid kärleken
Hur Lång Är Mustigamauri
Hur Lång Är Mustigamauri

Hur Lång Är Mustigamauri – Längd / Mauri Hermundsson Efter att ha gått viralt på YouTube erbjöds 25-årige Mauri Hermundsson ett jobb som programmerare och tackade ja.TV4:s nya flaggskeppsshow, Lego Masters Sweden 2020, visar honom varje vecka på söndagskvällar.

Vilka faror lurar i skuggorna av Maurices framtid? Kunskap om andra människor kan spela en viktig roll. När han fick reda på att han hade nominerats till det största journalistpriset i kategorin mest innovativa journalist, blev han överlycklig året innan.

En tidigare rapport uppgav att Mauri avslöjade under nomineringsceremonin att hon var intresserad av en mängd olika ämnen, men särskilt människor.Alla hans YouTube-middagsgäster.Inte ett framtida epos direkt, eller vad sägs om det? Mauri har redan sagt till Hänt att det inte är en stor grej, vilket framgår av en tidigare intervju.

Det här är väldigt långt kvar!Polisstationen var dock lite progressiv, så jag var tvungen att ta ett beslut.Mauri inser för Hänt att hon inte skulle våga vara två meter ifrån honom eftersom det skulle kännas eller se ut som en omöjlighet.Trots att han bara är 25 år gammal är Hermundsson just nu en av Sveriges populäraste sångare och YouTube-stjärnor.

Nu, varje vecka, tittar över 500 000 människor på hans videor på hans YouTube-kanal, “Uppdrag mat”. Lördagskvällar klockan 22 på TV2 kan du fånga honom som programledare för Lego Minifigure Masters of Sweden.Mauri är omtyckt för sin förmåga att få fram ett vänligt svar från alla hon möter.

Han blir dock väldigt ovillig att diskutera sitt personliga liv. När han och kompisen Emil Persson nyligen besökte Fördomspodden bestämde han sig för att prata om sin singelstatus och vikten av vänlighet. En populär svensk YouTuber, författare och TV-personlighet.

Född Victor Leonardo Hermundsson, men mer känd som Mustiga Mauri.Han har kontinuerligt laddat upp innehåll till sin framtidssäkra YouTube-kanal, Appointment: Food, sedan 2018. Mauri är kanalens värd, och hans fotograf, Filip Meneses, tar regelbundet aptitretande bilder av maten de presenterar.

Hur Lång Är Mustigamauri

Den svenska kvällstidningen och webbplatsen Aftonbladet ger finansiering till kanalen.En av hans mest populära videos, med 1,8 miljoner visningar, är värd det för Bianca Ingrosso, en av Sveriges populäraste artister.

Mauri blev en framträdande plats i TV4:s populära tävlingsprogram Lego Masters Sweden, en knockouttävling där flera lag tävlar genom att konstruera stora Lego-modeller under en viss tid. Det finns inte ett ton data om Mauri Längd eftersom han, som han erkände i en intervju, inte ens vet hur lång han är.

En av Sveriges för närvarande mest framstående programmerare och YouTube-stjärnor är 25-årige Mauri Hermundsson. I dag har han mer än en halv miljon prenumeranter som tittar på hans YouTube-kanal “Uppdrag mat” varje vecka.

Som huvudprogrammerare för Lego Masters Sweden ser han även på TV varje torsdag vid optimal sändningstid. Mauri är känd för sin extrema generositet, förmåga att få andra att känna sig bekväma och karisma. Men när det kommer till att diskutera sitt personliga liv är han notoriskt cagey.

När han nyligen besökte Fördomspodden med Emil Persson bestämde han sig för att vara mer öppen med sin sololivsstil och romantiska relationer. Emil och Mauri är på väg att ägna sig åt mycket kärlek och sex i podden. Sedan berättar Mauri för Emil att han aldrig har varit nära honom och att de har hjälpt honom att känna sig lite malplacerad.

Om jag hade varit mer omtänksam när jag var yngre och visat det för andra, hade jag kanske blivit accepterad i vänzonen. För att vara ärlig har jag aldrig upplevt äkta vänlighet i hela mitt liv. Det har gjort det lättare att bryta sig ur vänzonen, säger han, och det verkar fungera.

Jag tycker personligen att det är härligt att höra människors kärlekshistorier. Särskilt när man träffar par. Eller till och med när folk har blivit ledsna. Jag får inte Hkan Helströms poesi för att jag aldrig har upplevt känslan och för att alla så småningom hamnar lite i periferin.

Det är verkligen en stressig situation. Men jag är fortfarande mitt i den där jättelika lilla fegisen, säger han. Ja, hävdar han, det finns en viss person han möter bara kort innan han tappar intresset. Det många tittare har undrat är hur långa landets alla programledare är.

Och ja, när det gäller Mauri har han själv sagt att han är “runt två meter”. Hermundsson bytte namn till Mauri när han bara var sex år gammal, men det är inte hans förnamn, enligt folknamnskonventionen. Hermundsson blev populär 2018 med sin YouTube-kanal “Uppdrag: Mat”, och han har sedan dess lagt upp mer än 50 videor på kanalen.

Hur Lång Är Mustigamauri
Hur Lång Är Mustigamauri

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!