Bonde Söker Fru Elin

Sprid kärleken
Bonde Söker Fru Elin
Bonde Söker Fru Elin

Bonde Söker Fru Elin – Det senaste uppföljaravsnittet av “Bonde söker fru” (sänds 2022) sändes i oktober. Aftonbladet har pratat med sina bönderna och brevskrivarna om vad som hänt sedan dess och hur de känner för att se tillbaka på saker och ting.

Elin Sandblom är en av kvinnorna som söker kärlek i årets upplaga av Bonde söker fru, och hon har en klar uppfattning om vad hon vill ha i en partner Elin Sandblom, en vän och granne från skogen, är 27 år och bor i Sandhult, strax utanför Bors.

Hon är den enda kvinnliga Bond i årets “Bonde söker fru” och hon vet precis vad hon vill ha i en kompis. Gillar livet på landet mycket. Behöver inte nödvändigtvis ha intressen, men bör dela en liknande livsstil för att komma överens.

Elin nämner också att hon skulle vilja träffa någon som delar hennes intresse för friluftsliv och hennes syn på att vara ute är att föredra. Det är en fördel om en man kan identifiera bindningsstilar, men hon bekräftar detta själv. Uppenbarligen är det här två saker som hennes drömjag skulle önska mest.

Sista avsnittet av “Bonde söker fru” har sänts och tittarna har svarat med sina tankar: Elin Sandblom och Christian Sandbergs kärlek till varandra har växt. I det här avsnittet diskuterar paret sin romantiska kväll efter showen och de mest prövande ögonblicken i deras förhållande hittills.

Ingen av årets “Bonde söker fru”-skurkar hade någon romantisk historia med någon av de tre kvinnliga huvudrollerna. Västerbottningen Jon-Krista Jonsson avslöjar att han har slutat dejta sin mångårige partner. Ett trasigt huvud och en enorm skit. Den årliga Bonde söker fru-låten har släppts för Bondes damer.

Allt fler brevskrivare intresserade sig för Tavelsjö, Sveriges, Renskötaren Jon-Krista Jonsson. Han valde tyvärr att avsluta saker med Ida utomlands, men hon kom inte hem till trädgården förrän på årets allra sista dag. Vi har slutat älska. Så är det. Livet krockade, mycket förändrades och jag tog ett steg tillbaka, säger Jon-Krista Jonsson, medan produktionen tar vid där den slutade efter föreställningen.

Den australiska spanska bonden Matthew Haggerty var en av personerna som blev riktigt dumpad. Han tog snabbt till sig nyheten om att två svenska kvinnor skulle bo i hans hem tills de en efter en bestämde sig för att flytta ut. Jag blev chockad, desorienterad och fick panik. Jag trodde att det skulle finnas något där åtminstone ett tag, säger han i programmet.

Enligt dem var han för diplomatisk och “kompisaktig”, varför de släppte honom. Den svenska växtodlingsbonden Henrik Kullander har lärt sig den hårda vägen att kärlek är komplicerat. Han lämnar äventyret med många tårar för att ha deltagit i det.

Det här pusslet är ganska svårt, men alla andra verkar inte ha några problem med det. Det skulle kunna lösa sig för mig, men inte just nu. Hans intuition sa att det var något fel med Hanna Josefsson, brevskrivaren.

Bonde Söker Fru Elin

De återförenades efter sommaren och då var han mycket mer överlycklig. Sedan vid nästa fest släppte hon vad han kallar en bomb. Jag märkte att det saknades något på platsen. När hon insåg att hon inte ville synas släppte hon bomben. För sin del visste hon att gnistan inte fanns någonstans.

Det satte mig i sängen för natten. Det var svårt då, och det har de varit sedan dess, säger bonden. Elin Sandblom, bondtjejen, fick i somras en flod av brevskrivare. Många människor hoppades att det skulle bli något. Vadet placerades mellan Filip Edvinsson och Christian Sandberg, men det var till Sandberg hon riktade sina anmärkningar.

I sista avsnittet av “Bonde söker fru” avslöjar Elin och Christian att de fortfarande är tillsammans efter pjäsens slut. “Jag är bara fantastisk. Vi är som två klockor i harmoni “enligt vad hon säger till mig, säger hon. Hör historien utvecklas i videon ovan.

I årets säsong av Bonde söker fru fick vi följa skogsbonden Elin när hon i slutändan valde sin Christian. Efter föreställningen åkte paret på en välförtjänt semester till Skövde för att spendera lite kvalitetstid tillsammans. Skogsbonden Elin bestämde sig för att nätverka med det lokala musteriet eftersom hon vill öppna en egen trädgårdsbutik i den lilla staden Sandhult, strax utanför Bors.

Elin och Christian är så bekväma med varandra att de använder “vi”-pronomenet när de diskuterar trädgårdsprojektet Elin planerar att genomföra. Det är klart att paret känner djupt för varandra och är ganska kompatibla med varandra.

Med tanke på deras romantiska historia är det lätt att föreställa sig att paret fortfarande är tillsammans nu. Vi tvivlar inte på att paret just nu lever lyckligt tillsammans på Elins trädgård och att deras dröm om att öppna en egen trädgårdsbutik är nära att bli verklighet.

Äntligen vet vi idag om Elin och Christian är ett par. Eftersom Linda Lindorff gick hem till Elin för att fråga så ska vi inte behöva vänta för länge på svar. Idag är de ett par med planer på bröllopspresenter och barn inom en inte alltför avlägsen framtid. Vi har sett början på en vacker kärlekshistoria mellan Elin och Christian, men det här är bara början.

I omgång två var platsen Elin Sandbloms trädgård i Sandhult utanför Bors och en av de två hallänningarna postades till huset. Men till en början var det en orolig väntan. Grimmareds Filip Edvinsson gjorde en dålig affär och nu vill han bara ta sig ur den.

Jag var lika nervös som vanligt och på sätt och vis ännu mer rädd för att bli sårad, erkänner Filip, eftersom jag hade öppnat mig för Elin. När Elin meddelade att det var dagens val fick den holländska griot Sebastiaan de Visser en klump i magen.

Bonde Söker Fru Elin
Bonde Söker Fru Elin

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!