Brita Zackari Föräldrar

Sprid kärleken
Brita Zackari Föräldrar
Brita Zackari Föräldrar

Brita Zackari Föräldrar – Brita Zackari och Kalle Wahlström har köpt, renoverat och flyttat till en trädgårdslägenhet. Vi åker till dig för att prata om Britas andra graviditet, bröllopet som blev kaotiskt och olycksbådande, och tvillingarna som föddes. Nu har hon blivit inbjuden att träffa vice statsministern för att diskutera förlossningsvrden.

2019 var ett banerår för Brita Zackari, som hon berättar när hon satt vid köksbordet på bondgården utanför Nynäshamn och drog i en mozzarellamaccheroni. Sonen Björn, “världens lyckligaste bebis”, sitter stadigt på marken nedanför och inspekterar en slingrande kastrull.

Min graviditet var riktigt stor, men jag var väldigt sjuk och min järnvärden låg väldigt låg. På den tiden födde jag mina barn under extrema svårigheter. Tid och tidvatten har fört oss till denna plats av vårt eget skapande, där vi har tänkt ut, planerat och lagt ut varje detalj.

Och vi är inte experter – vi har tagit upp det vi vet med tiden. Med hjälp av en pizzabud har jag kartlagt hela källaren. Och allt är på film. Hon förutspår med tillförsikt att hela hennes sketch kommer att sändas på SVT-premiären av “Hjälp, vi har köpt en bondgrd” i april.

Men om jag ska vara ärlig så kommer jag på mig själv med att le varje gång jag ser den här stugan. Brita säger, “Jag har utpekat och kartlagt varje lycklig hand innan corona-pandemonien sprider sig över Sverige i februari.”

Det tar inte lång tid att åka från hjärtat av Stockholm till tv-stjärnorna Brita och Kalle Zackari Wahlströms hem (cirka 45 minuter i bil), men skillnaderna mellan metropolen och där vi är nu är stora. Solen strömmar in en söt ljusstråle genom köksfönstret. Utanför på gräsmattan har några myror fullt upp med att springa omkring. Det är en snabb vändning, milt uttryckt.

Tills Kalle börjar köra en ohygglig mekanisk tvr över trädgården. Det kommer att fungera som grunden på vilken de gamla fönstren de fick av kompisen kan byggas om. Pappa Pär, som bor i närheten, styr allt. Detta område är bebott av ett grönkålsuppror. Under liknande omständigheter är Brita upprörd.

Jag trodde alltid som ung att mina barn skulle växa upp utan att någonsin behöva lämna landet. Att ha en lång väg att gå innan man stöter på några kommier och tvingas skjuta hela tiden är inte kul. Det är en intern konflikt hos mig som säkert kommer att dyka upp någon gång. Samtidigt som jag delar Kalles entusiasm för att bo i det här området, har jag mina tvivel om huruvida det verkligen är det bästa stället för barn att växa upp på.

Brita Amanda Katarina Zackari Wahlström var uppe i en liten stad utanför Ume; båda hennes föräldrar arbetade som journalister. Hon flyttade till Stockholm, där hon gick på den prestigefyllda Berghs School of Copywriting och fick snabbt arbete inom reklambranschen. Allt från dykning till att dricka champagne i Cannes.

Med hjälp av jobbet. Det var genom mitt ex som jag blev introducerad för Kalle, som jobbade på samma reklambyrå som jag gjorde och som jag delade flera kollegor och en gemensam vän med. Vi var partners ett tag tills det blev bråk. Det har gått femtio år sedan dess. Men det verkar fortfarande som att vi jobbar på att lära oss känna för varandra.

Brita och Kalle har samarbetat i flera tv-serier och har ett gemensamt Instagramkonto som dokumenterar deras lantliga livsstil. Jag tror att andra kan bli provocerade av oss. Att vi är nära varandra och har ett tv-program. Men vi har det inte alltid bra, och det kan vara farligt och frustrerande. Jag castar mig själv som en bonusexpert för hår och skrov. Men att vara tillsammans med ett barn som inte är ens biologiska avkomma är en enorm utmaning. Det är inte som att vara borgmästare i staden.

Brita Zackari Föräldrar

Att vara förälder till sitt eget biologiska barn är tusentals gånger enklare på grund av denna uppenbara sanning. Jag är övertygad. Jag försökte väldigt mycket i början för att vara ett bra exempel på de könsnormer som finns nu. Sedan bröt jag ihop totalt och sa till honom att jag tyckte det var extremt svårt att vara bonusmamma.

Och så användes den. Jag trodde att jag kunde vara sur trots att jag var vuxen. Jag insåg att jag inte behövde vara perfekt, och allt blev mycket tydligare för mig. Ja, jag har alltid ansett att det är en självklarhet att skaffa barn. Men jag har inte ägnat hela mitt liv åt att längta efter barn.

Jag hade den här bilden i mitt huvud att få barn var världens undergång. Jag tänkte att jag skulle vara helt förberedd i förväg eftersom det inte skulle hända något spännande efteråt. Det är något man kan håna över nu. För det är ingen mening alls. Det var en livsavgörande upplevelse.

Det var så mysigt och familjärt. Det var omöjligt att få kontakt med Kalle eftersom han var utom räckhåll och upptagen med att äta ripa på bergstoppen. Jag gjorde många dumma misstag. För omedelbar hjälp ringde jag min syrra. Det var en mycket dramatisk händelse.

I mars 2016, exakt ett år efter tragedin, välkomnade paret sin dotter Essa till världen. Brita har beskrivit det som en dröm som gått i uppfyllelse, “den bästa synen i hennes liv”, i en tidigare intervju med sin mamma. Björn stoppar in huvudet i buren och börjar riva på greenen. Brita tar hem honom och får honom att känna sig tillfreds bland familjen. Brita säger att han har känt sig trött.

Okej, hon. När väckarklockan ringde på småtimmarna tyckte Brita inte att det var dags för sängen. När mediciner hindrar honom från att sova tar vi med honom på en promenad i parken medan vi bär en sovande bebis som mål. Brita tar på sig ett par gröna stövlar och bär en broderad jacka i cowboystil över sina byxor. Grusvägen är en brant och stenig stig.

Brita Zackari Föräldrar
Brita Zackari Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!