Cameron Boyce Död

Sprid kärleken
Cameron Boyce Död
Cameron Boyce Död

Cameron Boyce Död – Cameron Boyce En amerikansk skateboardåkare, Cameron Boyce föddes den 28 maj 1999 i Los Angeles och dog den 6 juli 2019. För sina roller i filmerna Mirrors, Eagle Eye, Grown Ups och Grown Ups 2, Boyce är mest känd. Han är också känd för sina roller som Carlos i TV-serien Descendants och Luke Ross i Disney Channels komediserie Jessie.


Under de senaste åren har ett antal böcker publicerats som beskriver de personliga effekterna av cancer på patienter och deras nära och kära. Ingen hade trott att det var möjligt att iscensätta en hel kabare om blodcancer och organtransplantation innan den excentriska performancekonstnären Charlotte Engelkes kom på idén.

Wagners “Tristan och Isolde”, iscensatt med dockor och med inslag av både extrem pedagogik och skräck, humor, gaytango och diskodanse, hade sommarpremiär på Norrlandsoperan. Nu på Elverket, där de äldre vårdas med medkänsla, finns ett växthus och ett växtscenografin.

Lyssna på två androgyna trädgårdsmästare/läkare i tvillingkläder när Wagners musik fyller rummet med intensiva känslor.För sina roller i Disney-filmen “Descendants” och TV-serien “Jessie” blev Cameron Boyce en välkänd skådespelare.

Enligt ABC News hade han varit sjuk ett tag och borde ha dött.Cameron Boyce, en Disney Channel-stjärna som oväntat försvann under helgen, fick sin obduktion slutförd, men inget officiellt dödsbesked har utfärdats.Skater Boyce attackerades enligt uppgift på lördagen på grund av ett “fortsatt medicinskt problem”, som rapporterats av Boyces familj.

En obduktion utfördes av Los Angeles County Department of Medical Examiner-Coroner den 8 juli, men resultaten var inte övertygande. Jag fyller 20 år på torsdag. En talesman för familjen sa till ABC News, “Det är med stor sorg som vi får veta om Camerons bortgång via morsekod.” Talespersonen fortsätter och säger:

Till följd av den kroniska sjukdom han behandlades för efter ett fall tillbringade han mycket av sin tid i koma. Även om världen har förlorat ett av sina starkaste ljus, kommer hans vänner och familj att fortsätta hitta tröst och styrka i varandra och från alla som kände och älskade honom. Cameron Boyce, en populär ung skådespelare, har gått bort vid 20 års ålder.

ABC News rapporterar att Disney-stjärnan dog fridfullt i sömnen, och hans legioner av fans är förkrossade av nyheten. Cameron Boyce var en skådespelare mest känd för sina roller i Disney-filmen Descendants och CW-showen Jessie.

Hans utdragna sjukdom och efterföljande död vid 20 års ålder på lördagen rapporterades av ABC News.En familjerepresentant informerade ABC News att de var förkrossade över att dela nyheten om att Cameron hade gått bort den morgonen.

När han sov fick han ett anfall relaterat till det kroniska tillstånd som han fick behandling för och dog. Utan en säker har världen förlorat en lysande stjärna, men tack vare kärleken och beundran från hans vänner och familj kommer han aldrig riktigt att glömmas bort.Cameron Boyces död har ödelagt hans legion av fans.

Cameron Boyce från Los Angeles började uppträda vid nio års ålder. Sedan hade han ett framträdande i den skrämmande filmen “Mirror”. I “Grown Ups”, med Adam Sandler i huvudrollen och mot Jennifer Anniston, spelar han Keithie Feder, son till Lenny Feder.

Cameron Boyce Död

Men det verkliga avbrottet kom när Disney bestämde sig för att göra Cameron Boyce till en vanlig karaktär.Över hundra tusen följare har lämnat kondoleansmeddelanden på Boyces Instagram-profilbild, som är svartvit. Flera människor uttrycker sin sorg och ber för hans eviga frid.

Våra hjärtan går ut till hans nära och kära och vänner på jobbet, och vi delar sorgen från hans många fans. En representant från Disney Channel sa till ABC News att de kommer att sakna honom. Jimmie Kesson (SD) fick frågan om sin favoritpaj under en nyligen genomförd Reddit AMA.

Detta svar har fått partiets uppmärksamhet. SD-ledaren Martin Kinnunen twittrar, “Fan du vill inte torska valet på Jimmies konstiga pizzametaforer.” Jimmie kesson, partichef för Sverigedemokraterna, svarade på frågor som lades upp på Reddit i onsdags.

Han lade upp ett foto på sig själv på Twitter med texten “AMA: ask me anything”, och folk började ställa frågor till honom. “En variant av gyro-pizza är den bästa pizza jag någonsin har ätit. Förutom den typiska maten kräver den här rätten färsk vitlök, jalapeo, svamp, varm sås och pommes frites”, sa chefen för SD.

En fråga som skapade het debatt bland partimedlemmarna.Riksdagsledamoten och SD:s ekonomiskpolitiske talesperson Oscar Sjöstedt har twittrat en skärmdump av kessons svar, tillsammans med en skrattande emoji.

Riksdagsledamot, SD-gruppledare i EU-nämnden och förespråkare för grön politik Martin Kinnunen svarar “Crikey. Han kanske borde ha tagit råd av en mediekonsult på måfå. Jimmies slarviga pizzaskämt är inte värda att riskera valet över. Sjöstedt svarar till Expressens förfrågan om pizzautbudets till synes svårighet genom att säga,

“När det kommer till pizzapreferenser håller jag med Jimmie 99 procent av tiden; varm sås och pommes frites på pizza är kraftigt underskattade. Vid ett senare tillfälle delade Jimmie kesson en Instagram-bild på sin go-to pizza. Enligt SD-ledarens anteckning, “det påstås ha varit en stor kontrovers angående min pizzasmak”, och han tillade, “Ska tillägga att jag glömde att skriva bacon.”

Den amerikanske skådespelaren Cameron Mica Boyce (född 28 maj 1999) gick bort den 6 juli 2019. Han började i branschen som barnskådespelare, med roller i filmer som 2008 års Mirrors and Eagle Eye och 2010 och 2013 Grown Ups. Disney Channel sitcom Jessie var där han gjorde sin skådespelardebut (2011–2015).

I sina efterföljande Disney-projekt blev Boyce ännu mer känd för sin roll som Carlos i filmserien Descendants, en musikalisk fantasyfilmserie. Från 2015 till 2019 var han med i tre separata TV-filmer och ett antal relaterade medier. Den andra och tredje säsongen av Disney Junior-serien Jake and the Never Land Pirates presenterade honom som seriens titelkaraktär, Jake (2012–2014). I Disney XD-animerade serien Gamer’s Guide to Pretty Much Everything spelade Boyce huvudpersonen (2015–2017).

Boyce, 20, gick bort av problem relaterade till epilepsi innan släppet av Descendants 3 2019. Åren efter sin död spelade han huvudrollen i skräckfilmen Runt (2020) och var en stöttepelare i Amazon Prime Videos övernaturliga thriller Paradise City (2021).Till en afroamerikansk familj föddes Boyce.

Boyce började sin skådespelarkarriär i musikvideon till “That Green Gentleman (Things Have Changed)” i maj 2008 och spelade en ung version av Panic! på Discogitarristen Ryan Ross. Han debuterade som den vanliga serien Michael på General Hospital: Night Shift i juli 2008. Han debuterade i skräckbilden Mirrors i augusti 2008, och senare samma år dök han upp i mysterie-thrillerfilmen Eagle Eye.

Boyce spelade den bortskämda sonen Keith i komedibilden Grown Ups från 2010, med huvudrollen tillsammans med Adam Sandler, och senare samma år visade han upp sina danssteg i onlineserien The Legion of Extraordinary Dancers. Boyce dök upp som gäststjärna på Disney Channels Good Luck Charlie i april 2011, och senare samma månad var han en av dansarna i en kunglig bröllopshyllning på ABC:s Dancing with the Stars.

Som en av Judys klasskamrater hade han ett kort framträdande i familjekomedin från juni 2011 Judy Moody and the Not Bummer Summer. Under den åttonde månaden 2011 dök han upp i Disney Channels komediserie Shake It Up som en utvald dansare. Under september månad 2011 fick Boyce huvudrollen som Luke Ross i Disney Channels komediserie Jessie.

Cameron Boyce Död: 6 juli 2019

Till en början hade programmets producenter planerat att kasta en koreansk adopterad vid namn Hiro i rollen som Luke, men efter att ha sett Boyce på audition skrotade de den idén och skrev om delen åt honom.Boyce spelade huvudrollen som Carlos, Cruella de Vils son, i Disney Channels originalserie Descendants 2015. I uppföljarna Descendants 2 och Descendants 3, av vilka den senare publicerades efter hans död, uttryckte han rollen ännu en gång i animation.I mars 2018 fick Boyce roller som Becker i ABC komediseriepiloten Steps och Cal i indiefilmen Runt.

Cameron Boyce Död

Boyce gick med i skådespelarna av Mrs. Fletcher på HBO under det nya året. Boyce dök upp i Hoziers musikvideo “Almost (Sweet Music)” i april i år. Dansaren han uppträdde med i videon, Christine Flores, och han var med och koreograferade.

Hans kommande klädkollektion, Archives, som han grundade tillsammans med stylisten och designern Veronica Graye, tillkännagavs för november 2019 i september 2019. Ett år efter Boyces död, den 14 juli 2020, hade HBO premiär för Alex Winters dokumentär Showbiz Kids.

Boyce ingår i den här dokumentären om efterverkningarna av barndomens berömmelse, där han ger en intervju. Eftersom Boyce och Diana Serra Cary, en före detta barnskådespelare, båda gick bort den 24 februari 2020, är ​​detta verk tillägnat deras minne.

Boyce skulle börja arbeta på ett nytt projekt med Sandler precis innan han gick bort. Hubie Halloween, filmen där han skulle spela med Sandler, släpptes den 7 oktober 2020, med en dedikation till Boyce som läste “Till världens största regissör, ​​David Sandler” Tillägnad minnet av Cameron Boyce.

En av de sötaste, fulaste, roligaste och mest begåvade barnen vi känner, och han lämnade oss alldeles för tidigt. All vår kärlek och alla minnen av dig kommer att finnas kvar för alltid.” Boyces kropp upptäcktes i hans lägenhet i Los Angeles den 6 juli. Polisen anlände och förklarade honom död på platsen.

Boyce, som dog medan han sov “på grund av ett anfall som var resultatet av ett underliggande medicinskt problem som han behandlades för”, står det i ett uttalande som släppts av hans familj. Det gjordes en obduktion, men dödsorsaken har undanhållits i avvaktan på ytterligare utredning, Victor Boyce och en judisk mamma, Libby Boyce.


Jo Ann Boyce (född Allen) var hans farfars mormor och hon var en av Clintons tolv som 1956 blev de första afroamerikanska eleverna på en gymnasieskola i söder att integreras som svar på Brown v. Board utbildningsdom. Hans farfar på sin fars sida föddes i Karibien.

Cameron Boyce Död
Cameron Boyce Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!