Tallest Man On Earth Längd

Sprid kärleken
Tallest Man On Earth Längd
Tallest Man On Earth Längd

Tallest Man On Earth Längd – Den turkiske bonden Sultan Kösen (född 10 december 1982) står på hela 251 centimeter, vilket gör honom till den längsta levande hanen enligt Guinness World Records. Han är kurd och världens sjunde högsta man.

Kösens snabba utveckling var resultatet av en hypofystumör, som gav både gigantism och akromegali.Hans tillstånd gör det nödvändigt att använda kryckor.Kösen, en turk med kurdiskt arv, föddes i den södra turkiska staden Mardin.

Kösen, som var för lång för att sluta skolan, jobbade istället som bonde vid sidan av.Han säger att att vara lång gör att han kan se långt och hjälpa sin familj med sysslor som att byta glödlampor och hänga upp draperier.

Längden på hans ben är 126 centimeter (49,61 tum), och längden på hans armar är 97 centimeter (38,19 tum). Han har också problem med att hitta skor som passar hans fötter, som är 36,5 centimeter (14,4 tum) till vänster och 35,5 centimeter (14,0 tum) till höger; hans händer är de längsta uppmätt i en levande person på 28,5 centimeter (11,2 tum).

Från och med 2010 behandlade University of Virginia Medical Center Gamma Knife Kösens hypofystumör och skrev ut medicin för att minska hans förhöjda nivåer av tillväxthormon. I mars 2012 verifierades att behandlingen framgångsrikt hade bromsat Kösens utveckling.

Kösen gifte sig med Merve Dibo, en tio år yngre syrisk kvinna, i oktober 2013. I en intervju erkände han att språkbarriären mellan honom och hans fru var den svåraste delen av deras äktenskap. Språkbarriären citerades som en viktig faktor i parets skilsmässa 2021. Kösen planerar att gifta sig med en andra fru en dag.Vid en ceremoni på Guinness World Records Day i London den 13 november 2014 träffade världens minsta man, Chandra Bahadur Dangi (54,6 cm (1 fot 9+12 tum), Kösen för första gången.

Kösen började uppträda med Magic Circus of Samoa 2014. Den 25 augusti 2009, i sitt hemland, uppmättes Kösens längd till 246,4 cm (8 ft 1 in) av Guinness World Records, vilket överträffade den tidigare rekordhållaren, Bao Xishun, som är 236,1 cm (7 ft 8+1516 in) lång.

Kösen har också de näst största fötterna och händerna i Guinness Book of World Records (vänster fot: 36,5 cm; 14+38 tum; höger fot: 35,5 cm; 14 tum). University of Virginia rapporterade den 25 augusti 2010 att specialister har validerat Kösens höjd på upp till 254,3 cm (8 ft 4+18 tum), och hävdade att detta möjligen var hans verkliga längd trots att han var artificiellt sänkt av skolios och felaktig hållning.

Guinness World Records-organisationen mätte om Kösen den 9 februari 2011 och fann att han var 251 cm (8 fot 2+78 tum) lång. Dessutom mätte de om hans händer och fann att de var en aldrig tidigare skådad 28 centimeter (11 tum) i omkrets.

Tallest Man On Earth Längd: 1,7 m

Den svenska singer-songwritern Kristian Matsson (född 30 april 1983) går under scennamnet The Tallest Man on Earth. Matsson växte upp i Leksand och startade sin solokarriär 2006. Dessförinnan hade han varit sångare i indiebandet Montezumas. Vissa har liknat hans musik med Bob Dylans.

Under åren efter sin debut 2006 har Matsson släppt fem fullängdsalbum och två utökade pjäser. Han gör all inspelning och produktion hemma, och han brukar bara lägga sin röst och gitarr på ett spår. När han än går på scenen får han ögonblickligen publikens uppmärksamhet.

Tidigare var han gift med Amanda Bergman, mer känd under hennes artistnamn Idiot Wind.De samarbetade om filmens partitur till Once a Year, ett svenskt drama.Kristian Matsson var sångare i alternativbandet Montezumas innan han gick solo.

Tallest Man On Earth Längd

The Tallest Man on Earth var Matssons debutpublikation under eget namn, och den kom ut 2006. Recensionerna för EP:n var överväldigande positiva. Matsson tänkte inte vara musiker på heltid när han först började släppa låtar i eget namn, och han vägrade också att låta journalister ha några bilder eller biografiska detaljer om sig själv.Matsson släppte en cover på Graceland av Paul Simon genom Dead Oceans för att uppmärksamma tioårsjubileet av The Wild Hunt.

Matssons album från 2008, Shallow Grave, rankades som nummer 47 på Pitchforks lista över de 50 bästa albumen 2008 och fick positiva recensioner från publikationen.I allmänhet uppskattade recensenter insatsen.Efter framgången med hans debutalbum, Shallow Grave, blev Matsson inbjuden att fungera som supporterakt för det amerikanska indiefolkbandet Bon Iver.

Det efterföljande surret hjälpte honom att landa ett skivkontrakt och turnera internationellt, inklusive i USA, Australien och Europa, där han uppträdde för entusiastiska publik trots att han inte hade någon distribution i USA.

Inkluderade singelsläppet av låten “Pistol Dreams.” Det efterföljande surret hjälpte honom att landa ett skivkontrakt och turnera internationellt, inklusive i USA, Australien och Europa, där han uppträdde för entusiastiska publik trots att han inte hade någon distribution i USA.

Matsson spelade in fyra låtar i Daytrotter-studion den 9 oktober 2009. Dessa spår inkluderar en cover på “I Want You” av Bob Dylan. Då sa Matsson att Roscoe Holcomb hade en stor inverkan på hans sångstil. Senare lade han till Emmylou Harris, Feist och Cat Power till den listan.

Tallest Man On Earth Längd
Tallest Man On Earth Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!