Camilla Hamid Familj

Sprid kärleken
Camilla Hamid Familj
Camilla Hamid Familj

Camilla Hamid Familj – Camilla Hamids signum som influenser i baksätet är en välkomnande ton, uppfinningsrika recept och en hälsosam dos humor, som alla är närvarande när barn och deras föräldrar träffas för att skämta praktiskt. Vägen till en framgångsrik karriär och lyckligt familjeliv har dock inte alltid varit lätt.

Camilla berättar för sin mamma om sin utmanande barndom, sin olycka, sin kamp med förlossningsdepression och hur långt hon går för att vara ett gott exempel för sina barn.Elsa Ekman, influencer och poddar, tar just nu en ledig dag.

Hon berättar för sin mamma om tiden då hon fick diagnosen ADHD när hon var ung vuxen, det värsta uppbrottet hon någonsin upplevt, och hennes systers cancerdiagnos, som fick henne att inse hur värdefullt varje ögonblick spenderas med nära och kära.

Sofia Wood, kock, influencer och mamma till tre, flyttade nyligen sin familj från Stockholm till Norrköping för att dra nytta av stadens gynnsamma bostadsmarknad. I detta utrymme arbetar hon, lagar mat till sina sociala medier och kokböcker och fotograferar sina skapelser.

Hon berättar för sin mamma om de oväntade reaktionerna hon fick efter att ha delat ett foto på sig själv och Magdalena Andersson i sociala medier, samt hur hon lyckades släcka den efterföljande paradvningen.

Vi som följer Sofia Wood på Instagram känner till hennes lägenhet i Norrköping – en ensamresenärs dröm med fyra meter vertikalt utrymme, magnifika originaldetaljer och dussintals läckra kakeurnor. Majoriteten av hennes arbete görs i bekvämligheten av hennes eget hem, som hon beskriver som “den perfekta platsen att arbeta på” eftersom det ger gott om utrymme och naturligt ljus.

Jag har rivit matlagningsböcker här; det är en bris. Jag delar inte många bilder från barnens sovrum på min blogg eller Instagram eftersom jag anser att det är deras privata utrymme.De ser ut som de flestas vardagsrum med pärlplattorn och läxhögar och klossar och allt möjligt i en salig blandning, som om invånarna vore barn.

Sofia trendar just nu tack vare sin nya podcast “Allt som är” och boken “Nyckeln till Hemmet”, som hon skrivit tillsammans med Elsa Billgren.När hennes mamma ger henne en intervju stannar hon hemma och myser med sin mellanbror, Otis. Förra året hemsöktes Selmas spöke hela året, och vi insisterar på att det alltid har varit så. Alla av oss är helt uttömda. Otis, som är åtta år gammal, tar sin sjukdom som en man, är lite han men ändå vid gott mod.

Han går för närvarande igenom en animefas där han älskar allt med Japan och Korea (som strategikortspel som Yu-Gi-Oh) och önskar att han kunde äta nudlar till frukost varje dag för det är vad han har hört folk äta där.

Jag är självständig nog att säga att ingenting stals från mig eller mina syskon bara för att vi var barn. Därför har jag aldrig städat huset på ett systematiskt sätt, utan föredrar istället att lämna de tusentals olika kärlen på skänken och den udda skulpturen på olika ställen.

Camilla Hamid Familj

Hela poängen är att koppla av i trädgården, så att den inte förvandlas till ett museum. Det blir en kyla i luften, ett mullrande i soffan och definitivt någon solstråle som glider längs med taket och går söderut. Men det blir inte så otäckt som folk tror att det kommer att göra, och jag slösar inte bort mina dagar med att springa efter och hoppa fallskärm och panta under bron.

Var och en av hennes tre barn är en unik liten person, lik de andra men också väldigt olika. Elven Ruby är den som är mest lik henne i personlighet och synsätt. De är kolsfärer, förklarar Sofia. Otis, vid åtta års ålder, är extremt reserverad och kommer inte att ge efter för övertalning. Enligt Selmas fans är hon den lyckligaste barnartist i världen.

När hon föddes för fyra år sedan verkade familjen hitta en bättre jämvikt. Som Sofia uttrycker det är det mycket mindre komplicerat att ha tre barn än att ha två. För barn innebar självständighet mindre stress och mer livsnjutning. Det filtret är riktigt, riktigt bra.

En av de saker jag har lagt märke till, och det är en av de knepigaste sakerna någonsin, är att barn bara sitter i sina stolar hela dagen. Det regnar alltid och flyger alltid, så det är ingen överraskning att en regnbågsflanell är inblandad.

Det är då du vill fylla på med ett ton fina filter i en mängd olika färger så att du helt enkelt kan utöka dem. De behöver inte ligga i god vikta utan hellre kassas över. För vi vill sova! Nu har jag till exempel en jättestört förskinn i soffan. Saken är ganska cool, och jag är ganska säker på att den ligger där jag tror att den är, men den är på den platsen eftersom mitt barn har spillt en burk Cola i vår skinnsoffa. Det verkar vara en vägskäl där!

Jag tror att strävan efter perfektion är en fälla som måste undvikas. Vi har också ett härligt matbord, där hälften av det är tillägnat de ständigt närvarande färgpennor, papper, färg och pengar. Det är ganska coolt i min bok! Det gör att rummet känns mer levande. Så, det behöver inte vara perfekt fixat och donerat hela tiden, för mig ger det en känsla av liv och värme.

Två av Sofias tre barn, Ruby och Otis, är notoriskt kräsna ätare, och det har orsakat henne en hel del stress. Hon lägger upp aptitretande recept på sin blogg, som salsicciabolognese som har marinerats i 24 timmar och shakshuka med korianderyoghurt och labneh. Det som serveras är vanligtvis det hon har provat som recept, och hon vill att barnen ska äta det trots att hon vet att de kommer att tycka att det är fult. Det är därför barn suger på gaffeln.

Camilla Hamid Familj
Camilla Hamid Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!