Valentino Demina Familj

Sprid kärleken
Valentino Demina Familj
Valentino Demina Familj

Valentino Demina Familj – Mannen, magikern och YouTubern känd som Anis Don Demina, 27, har snabbt blivit en fansfavorit. Stor uppskattning för hans treåriga medverkan i Melodifestivalen.Han var med på Samir och Viktors framträdande som “saxfonkillen” när de debuterade med sin låt “Shuffla” på Mello 2018.

Han tävlade även föregående år med låten “Mina bränder” tillsammans med Zeana, och han kommer att tävla självständigt i Melodifestivalen 2020 med det optimistiska bidraget “Vem e som oss.” Faktum är att Anis Don Demina är ansvarig för en av de största youtube-kanalerna i hela Sverige, med närmare en halv miljon prenumeranter.

Han publicerar ett brett utbud av innehåll, inklusive intervjuer, komiska videor, kritiska recensioner och mer, på sin YouTube-kanal.Innan han blev känd som Anis Don Demina, gick han under namnet Anis Dhahir. Trots att han föddes den 25 april 1993 i Sundsvall, kommer hans familj ursprungligen från Jordbro i Haninge, som ligger strax utanför Stockholm.

Både Vitryssland och Irak är hans förfäders hem. Hans familj inkluderar hans mamma, Marina, hans storebror, Kamil Valentino, och hans storasyster, Sania Claus Demina.Längd på en dag Anis är hela 177 centimeter lång, som han offrade till Hänt. Något du kanske inte visste är att Anis antog namnet “Sajjk” som rapmoniker när han bara var 14 år gammal, som Mitti.se rapporterat om.

Förutom att framföra sin musik på olika ungdomsgårdar, rappade “Sajjk” på onlineforum mot sådana som Ozone och Basementality, och gjorde ett bra jobb med att representera sig själv.Anis, då femtio år gammal, berättar om sina förhoppningar och drömmar för framtiden i en intervju hon gav till Stockholmstidningen Mitt 2008.

Det kanske är lättare att bli en känd artist på engelska än på svenska. Jag vill verkligen åka på en turné, det låter fantastiskt, sa han. Anis avslöjar den tragiska döden av sin far, Razak, från sjukdom för bara några korta år sedan i en video som lades upp på YouTube.

Valentino Demina Familj

Den coolaste mannen på planeten och min största förebild var min pappa, säger han i videon.Anis karriär har tagit fart sedan hans fars bortgång, enligt hans åsikt. Detta var det sista som hans far sa till honom på dödsbädden, och det räckte för att sporra honom: “Det enda jag ber dig är att du inte sitter i ett hörn och tänker dåliga tankar om dig själv, istället får du mig stolt.”

I augusti 2017 flyttade Anis till Dubai i jakten på sin livslånga ambition att bli en professionell artist. I ett Facebook-inlägg 2019 reflekterar han över de senaste två åren.Jag har varit så SJUKT MYCKET de senaste två åren. Allt från Fngarna på Fortet till Melodifestivalen, tusentals låtar i Svenska Topp 50 på Spotify, och en av Sveriges största YouTubers kom alla från en hund som frågade folk i kameran, skriver han.

Anis har många års erfarenhet som en känd och respekterad DJ bakom sig, och han har lärt ut konsten att DJ:a till många andra, inklusive Samir Badran, Ida Warg och Lancelot Hedman.DJ-skolan med Lance och Lances kompis Linton var dock inte helt fläckfri. Lance var märkbart slapp i käken och Linton brydde sig inte om att ta upp honom. Det fick Anis ögon att lysa upp.

Jag förstår att de vill ha kul för att de är barn, men de måste visa lite hänsyn till sina medstudenter. Om du ska ha sex först på morgonen, ställ in alarmet på 50 minuter tidigt. Annars kommer de snart att börja slingra sig därifrån. Det fungerar inte; han lär sig ingenting om han kommer i en och en halv timme och vissa människor försöker övertala honom att hålla sig över huvudet. En av dem är inte här, sa Anis.

Det är nu möjligt för Anis Don Demina att lägga ner lagen till rostskdespelar på hans. Närmare bestämt ger han den svenska rösten för Azizi, en av hyenorna i den kommande Lejonkungen-filmen 2019, enligt Expressen. Anis Don Demina, 26, tävlar i Melodifestivalens final med sitt bidrag “Vem e som oss” i morgon kväll. Men kanske blir det med snubblande steg när stjarnan går in på Friends Arena-scenen.

Expressen rapporterar att Anis greps på torsdagskvällen för ett påstått inbrott i sin bostad. Det är fortfarande inte allmänt känt vad tjuvarna tog med sig.Det är ganska osannolikt att den har besittning. De där vibbarna är ganska mysiga hemma.

Anis sa till Expressen att uttalandet var humoristiskt. Under året har Anis visat upp sina färgglada varumärkestrådar och accessoarer på sociala medier. Anis säger att han är tillfreds med att han inte var hemma när inbrottet inträffade, enligt en intervju med Aftonbladet. Det var då han checkade in på artisthotellet för dagens viktigaste genre.


Materiella saker kan bytas ut, sa han till Aftonbladet; det är skönt att han inte var där.
Marie-Louise Mattsson, vakthavande befäl på polisen, säger till Aftonblade att det finns vittnesuppgifter om användningen av en trappa vid överträdelsen i fråga.


Melodifestivalens tredje tävlingsomgång inleds på torsdag. Mariette, Mohombi och Drönarna är bland dem som tävlar om att gå vidare till seriens stora final. Andra konkurrenter inkluderar Anis Don Demina. Han deltog som artist i Melodifestivalen året innan också, men bestämde sig till sist för att inte fortsätta.

Artikeln “Livet börjar nu” av Albin Johnsén tävlar i samma tävling som Anis Don Demina. Det ska bli intressant att se om han drar slutsatsen att de två uppsättningarna av texter är lika. Anis lult är slående lik både “Can’t hold us” av Macklemore och “Din soldat” av Albin Johnsén.

Filmen “Bros” är den första stora romantiska komedin med två manliga huvudroller. Den förväntades bli den största hiten för homosexuella män i bio, men den bombades i USA. Alla de som inte är homofobiska knogar borde se filmen, skrev filmens huvudkaraktär Billy Eichner på sociala medier.

Valentino Demina Familj
Valentino Demina Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!