Carl Bildt Ung

Sprid kärleken
Carl Bildt Ung
Carl Bildt Ung

Carl Bildt Ung – Carl Bildt ledde Sverige både som statsminister och utrikesminister. Stora liberala ekonomiska förändringar antogs av regeringen och förhandlingar inleddes för att Sverige skulle gå med i Europeiska unionen medan han var ansvarig.

Hans meritförteckning inkluderar sändningar som Europeiska unionens (EU) särskilda sändebud till fd Jugoslavien, den höga representanten för Bosnien och Hercegovina, FN:s (FN) särskilda sändebud på Balkan och medordförande för Daytons fredskonferens.

Dessutom var han ordförande för Internationella kommissionen för internetpolitik och administration. Även om ingen regering har bildats och politiken fortfarande är i rörelse, utsågs han till WHO:s speciella ambassadör för Access to COVID-19 Tools Accelerator 2021.

Det kan finnas goda skäl att reflektera över tidigare erfarenheter i väntan på att något nytt och spännande ska inträffa. Jag presenterar för dig 22 oförglömliga ögonblick i svensk politik. För att förbereda sig för det kommande valet har den danska Liberal Alliance släppt en video där de lyfter fram sitt rekord av att sänka skatter och visa oro för företagare.

Liberal Alliances kulturminister Mette Bock, utrikesminister Anders Samuelsen och inrikesminister Simon Emil Ammitzbll-Bille hade alla problem med att hålla igång två samtal samtidigtPå Aftonbladets ledarsida menade Daniel Suh.onen “Ulf Kristersson är en bra kille, men han har ett litet problem, han är så slö.” Frågan om Kristersson är lat eller inte blev snabbt omtvistad.

Några av M:s toppmän kände att de behövde försvara honom. Med Tobias Billströms ord är han »en beslutsfattare som varken kräver mer eller mindre av de anställda än han kräver av sig själv«. När man hörde Beatrice Ash säga: “Gammalt skräp får nytt liv”, väcktes allas intresse. Ulf “har jobbat hårt” under det senaste året, enligt Elisabeth Svantesson.

Även Tomas Tobé, som »förbereder sig uppmärksamt och med stor beslutsamhet«, är med i M-kören. Anders Borg, en gammal stridshäst i paret, lade till sina två cent på slutet och sa: »Han är en person som jobbar riktigt hårt.

Sossarna i interimsregeringen skrattade bort det. Vissa har uppgett att Kristerssons tidigare agerande äntligen avslöjas. Sedan Ulfs förflutna smetades in i Sveriges Radio har det blivit näst intill omöjligt att diskutera hans historia. Mest anmärkningsvärt är M-ledarens berömda karaktärsfel.

Hans hån kommer nästan som en eftertanke, men vi vet att det är tänkt att så frön av tvivel – typiskt Suhonen-beteende. Efter att först ha nämnt att Kristersson lät “woody” i en radiointervju inför valet, fortsatte han med att göra samma sak. Han kanske har jobbat för hårt, tänkte jag.

Carl Bildt Ung

Det var en skarp påminnelse om det borgerliga valnederlaget fyra år tidigare, som andra kammaren noterade då. Sociala medier hjälpte till att sprida tanken att Fredrik Reinfeldt verkade trött och rufsig inför valet. I en sammankomst dominerad av avgörande affärsmagnater skulle en diskussion om »nono« vara malplacerad.

Vissa tror att den alltmer fientliga kultur som utvecklades på nätet mellan de olika partifraktionerna åtminstone delvis kan tillskrivas attacken mot statsministern för fyra år sedan. Hkan Juholt gör ännu en gång besviken.

Den här gången är det dock för hela Sverige, inte bara för Socialdemokraterna. Den unge mannen som odlade mustasch förra veckan förklarade sig vara officiell representant för svenskt bakverk. Juholt lade ut på Facebook en samling artiklar från isländska tidningar på Kanelbullens dag och skröt om hur han inspirerade sina landsmän att längta efter en resa till Sverige för en kopp kaffe.

En attraktiv utställning medundertecknad av den mest populära diplomaten.Men Hkan gjorde ett stort misstag med bullret, och det berodde inte bara på att han nyligen hade minskat på spratt, som länge har varit en viktig källa till publicitet i andra kammaren. Istället för hembakade bakverk, som vanligt på huset, serverade Juholt islänningarna butiksköpta bullar.

Som svar på en Facebook-kommentators förfrågan om huruvida bullarna var handgjorda eller inte, sa han: “Nej, inte dessa, det var ett samarbete med importören av Findus kanelbullar, men de vi tillhandahåller vid besök är hembakade. ” Det urgamla spelet “Minister i lim” kan spelas efter att man är på plats. Dejta? Ja, 80-tal. Det är sant att Ingvar Carlsson går efter S.Ula och Carl Lidbom av Carl T., men namnen Ingvar och Carl används fortfarande.

På senare tid har Bidens politik liknats vid Trumps. USA kringgick ett argt Frankrike i sitt ubåtsavtal med Australien, vilket bara är ett av flera exempel som har fått belackare att dra paralleller mellan de två ledarna. Länder har friheten att ändra uppfattning, säger Carl Bildt, men det här beteendet var “sällan klumpigt” när det gällde en vital allierad.

Mycket städning, gissar jag. Men trots viss gemensamhet i politiken har de två presidenterna enorma meningsskiljaktigheter, hävdar Carl Bildt, och därmed befinner sig utrikesminister Blinken just nu i Paris och försöker lappa till.

USA är en stor, kraftfull och ansvarsfull aktör på den internationella scenen. Detta är en stor skillnad. I detta avseende kunde Trump och Biden inte ha varit mer olika i sin inställning till och syn på internationellt samarbete. Då är politiken dock sällan så idealisk som vi skulle vilja att den skulle vara.

Carl Bildt Ung
Carl Bildt Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!