Lisa Holm Född

Sprid kärleken
Lisa Holm Född
Lisa Holm Född

Lisa Holm Född – 17-åriga Lisa Holm, bosatt i Skövde som var anställd i Blomberg, Götene kommun, försvann den 7 juni 2015 och hennes kropp hittades två dagar senare. Under en promenad i Marijampol Correction House den 3 augusti 2022 högg en annan livstidsdömd Bileviius i halsen med en improviserad kniv. Medan han fördes till sjukhuset dog Bileviius.

Lisa Holm mördades den 7 juni 2015 i Blomberg på Kinnekulle av den litauiske medborgaren Nerijus Bilevicius (litauiska: Nerijus Bileviius).Lisa Holm, en 17-årig servitris på ett kafé i Blomberg, nära Källby i Västergötland, var på väg hem från sitt extrapass söndagen den 7 juni 2015.

Hon smsade sin pappa i Skövde för att meddela att hon tänkte på honom. De upptäckte att hon satt på sin moped och väntade på att få åka hem klockan 18.23. Lisas pappa körde i motsatt riktning i hopp om att stöta på henne när hon inte dök upp.

Det fanns bara ett fordon vid kaféet med nycklarna redan i när han kom. Kaféets ägare och Lisa Holms pappa sökte igenom etablissemanget med omnejd utan framgång. Lisa Holm anmäldes försvunnen klockan 21.47 på söndagen. Närområdet söktes efter Lisa Holm. Det fanns inga tecken på inbrott i den stora ladugården intill kaféet som söktes av hundpatrullen.

Under hela natten sökte folk och knackade dörr. Det upptäcktes på måndagsmorgonen i ladan intill kaféet att en handske lämnats kvar.Den 9 juni upptäcktes ett antal föremål, inklusive ett mobiltelefonfodral, kvitto, biljett, trasig display och displayskydd, på en grusväg.

För att hjälpa till med sökandet tog myndigheterna hjälp av Missing People Sweden. I ladugården upptäcktes på onsdagskvällen att örhänget tillhörde Lisa Holm som varit försvunnen i flera dagar. Senare upptäcktes hennes körkort och nycklar till hennes moped.

När de anlände i en bil var endast två personer som hävdade att området redan hade genomsökts. Försvunna Bekymrade medborgare ringde polisen för att uttrycka sin oro. Det dröjde inte länge innan de snubblade över något intressant i en hög med ris. En jacka och en hjälm som tillhörde Lisa Holm upptäcktes.

Lisa Holms lik upptäcktes i en arbetsbod cirka 20 meter bort från rishögen där hjälmen och jackan upptäckts av polisen efter att de utökat sitt sökande i Martorp. 1 upptäcktes i en arbetsbod några dagar senare.

Som ett resultat fick Nerijus Bilevicius rättegång och fällande dom för mordet stor uppmärksamhet i media i Sverige och de nordiska länderna.Lisa Holm, en 17-årig kaféarbetare från Blomberg, nära Källby i Västergötland, skulle avsluta sitt pass den 7 juni 2015.

Klockan 18:23 smsade hon sin pappa i Skövde och berättade att hon var på sin moped och på väg hem.Pappa körde till hennes arbetsplats i hopp om att hitta Holm när hon inte dök upp. Eftersom hennes moped fortfarande var igång sökte han och hans arbetskamrat igenom kaféets parkeringsplats samt omgivande kvarter, men hittade ingenting.

Lisa Holm Född

Det kom samtal till polisen klockan 21.47 med anmälan om att Holm försvann.Hundsökning genomfördes omedelbart efter polisens ankomst, men ingenting upptäcktes. En efterhandsupptäckt avslöjade att en handske hade lämnats kvar. Under sökandet efter Holm den 9 juni upptäckte teamet Holms telefonfodral, kvitton, biljetter och andra personliga föremål, som alla hade matchats till Holm.

Onsdagen den 10 juni utökades sökområdet, och den svenska versionen av organisationen Missing People kallades in för att hjälpa till med sökandet.Ett par örhängen hade upptäckts i ladan tidigare samma dag. Samma dag upptäcktes även hennes mopedkort och husnycklar. Gården Martorp, några kilometer från kaféet, genomsöktes fredagen den 12 juni av Missing People.

Två personer körde upp i en bil och hävdade att området redan hade genomsökts av myndigheterna. Polis kallades till Missing Peoples högkvarter efter att en företrädare blivit misstänksam. De fortsatte att söka i området och hittade Holms jacka och hjälm. Samma natt upptäcktes kroppen av Holm i en närliggande arbetsbod. Holms död bedömdes som mord genom hängning eller strypning av länsrätten I annons.

Lisa Holm Född
Lisa Holm Född

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!