Carl Hedin Flickvän Irma

Sprid kärleken
Carl Hedin Flickvän Irma
Carl Hedin Flickvän Irma

Carl Hedin Flickvän Irma – Riddim och entreprenören Carl Hedin, 31 år (född 1991), är en av Sveriges mest kända män. Från hans välkända och snabbt växande Instagram-konto känner många av oss igen honom. Medan Carl är elitsatsande dressyrryttare, före detta beridare och tränar, och grundare av Eques Management, arbetar han just nu med sin bok, Hästpojken (2021), samt medlem i P1:s Sommarvärdarna (2022).

Här kan du lyssna på Carls intervju, där han diskuterar sin tid i ridsport, en typisk arbetsdag och några av hans bästa råd till människor som är rädda för att arbeta med hästar.Så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av myter och lärdomar kring demoner och demondyrkan. Det faktum att det var så perfekt för mig förklarar mycket om varför mitt system gick i överväxel och varför jag följde henne till båset.

En skola som erbjöd möjligheten att “testa olika instruktionssätt” när jag bara var tolv år gav mig möjligheten att göra just det när jag gick i gymnasiet. Men om du går tillbaka till min mammas dagbok, som hon skrev den dagen, så hittar du något i stil med “Carl testar vattnet med idrottsskolan och vill fortsätta.”

Snart efter det började jag gå på ridskolan och sedan dess har jag inte kommit i närheten av det. “Jag var ganska ung när jag först fick veta att jag ville jobba med hästar, och jag tror att jag var mellan 14 och 15 år vid den tiden”, säger jag till mig själv. Jag kan minnas hur jag cyklade eller moppade mig till båset och fantiserade om att jobba med hästar.

Att vara något annat än lärare eller företagare är att misslyckas med att bygga hela sitt liv kring sin familj. Tidigare hade jag fantiserat om att ta det jag tycker är absolut spännande och göra det till en del av min livsstil. När du först lämnade skolan och började rida några dagar senare bestämde du dig för att flyga utomlands. Kan du berätta mer om dessa år? Vad ska du ta med dig när du går?

Jag bodde utomlands i totalt fem år. Först Danmark, följt av Tyskland, och slutligen England. Det har varit ett underbart sätt för mig att se mina ögon och vidga mina vyer, och det sträcker sig långt utanför ridsportens gränser. När det kommer till hälsa och ridteknik är det enorma skillnader mellan länder och jag har lärt mig mycket av min tid där.

Återigen, det är också extremt utvecklande i och kring det faktum att man kan bekanta sig med nya kulturer, träffa en mängd olika människor och inse att ingenting är som det ser ut hemma i Sverige. För mig, ju längre jag har bott utanför Sverige, desto mer har jag lärt mig att uppskatta mitt eget land.

I båda bemärkelserna av ordet var det både och. Till att börja med jobbade jag som lärka i Danmark för att bli skäggig man. Filosofiskt är allt redan inrett och redo för livslångt lärande. För att vara tydlig, det är sant att jag har arbetat inom hotellbranschen för att ha en inkomst, men jag har alltid sett det som en möjlighet till professionell tillväxt och utveckling, och jag har alltid behandlat det som det.

Sedan, när jag flyttade till England, studerade jag på universitetet och gick ett företagsprogram med inriktning på marknadsföring. Dels gjorde jag detta för att jag tycker att marknadsompositionering är oerhört spännande, men jag gjorde det också för att jag ville kunna använda några av idéerna i min egen verksamhet.

Carl Hedin Flickvän Irma

Så det jag gör och har gjort är verkligen en kombination av utbildning och utveckling för att bygga en karriär inom ridsporten.”Du återvände till Sverige 2015 och började arbeta aktivt med ditt företag året därpå. Kan du berätta lite mer om Eques Management och varför du bestämde dig för att starta ditt eget företag?

Mitt företag, Eques Management, bildades 2013.” Jag hade redan planerat att resa och studera utomlands, men det var några män som lyssnade på mig och ville hjälpa mig med mina träningspass. Så det var så jag startade verksamheten och hade det var igång i kanske en månad innan jag flög till England, efter det var verksamheten mer eller mindre etablerad tills jag flög tillbaka till Sverige.Eques Management är ett företag som jag har jobbat med de senaste sexfyllda åren.

Jag startade inte ett företag för att jag vill bli rik eller ha mycket pengar att spendera. Det här är ett sätt att finansiera min livsstil med hästar, som jag ser det. Så länge jag förstår det och det uppenbarar sig för mig är jag nöjd.

På kort sikt kan jag definitivt se några stora möjligheter för hattförsäljning som öppnar upp för mig att göra andra ansträngningar inom verksamheten. Men jag tycker inte att någon ska komma till mig för att fråga om råd om de bästa entreprenörsstrategierna.

Det har aldrig varit en dröm för mig att köra upp Eques Management till någon himmelsk volym eller storlek. Med risk för att låta som en trasig skiva: “Jag är rabiat av tanken på att jag skulle ta mig an den där fruktansvärda passionen och hantverket med hästarna – och det är faktiskt roten till allting.”

Carl Hedin Flickvän Irma
Carl Hedin Flickvän Irma

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!