Christine Delvaux Décès

Sprid kärleken
Christine Delvaux Décès
Christine Delvaux Décès

Christine Delvaux Décès – Denna fredag ​​den 29 juli 2022 sänder France 3 dokumentären Joe Dassin: hans livs roman. Det här är ett bra tillfälle att reflektera över Jonathan och Julien, den bortgångne sångarens söner. Hur hamnade de två männen, som har varit orphelins i mer än 30 år, på det här sättet? Fredagen den 29 juli 2022 sänder France 3 en dokumentär om Joe Dassin med början klockan 21:10.

Pascal Forneris film, Joe Dassin: le roman de sa vie, berättar historien om den franske sångarens liv. Stjärnan gömde ett mörkare och mer hemsökt ansikte bakom en lång rad hits, inklusive L’Eté indien, L’Amérique och Et si tu n’Existais pas.

Flera nära vänner och familjemedlemmar, inklusive hans första fru Maryse Grimaldi och hans nära vän och sångare Dave, ger sina vittnesmål i den här dokumentären. Detta porträtt av en enastående man och konstnär kompletteras med bilder från arkivet.

Joe Dassins ångest har fått honom att utveckla alkohol- och drogberoende. 1980 tog mamman och hennes två söner, Jonathan och Julien, en semester till Tahiti. Daltons tolk dödades av en infarkt i hjärtmuskeln när de åt middag på en restaurang i Papua Nya Guineas huvudstad. Han var 41 år gammal.

Los Angeles, Kaliforniens Hollywood Forever Cemetery, är där hans kropp lades till vila. Nästan 42 år efter Joe Dassins död föds hans barn, födda genom hans äktenskap med Christine Delvaux. När deras pappa dog var Jonathan Dassin två år, medan Julien bara var sex månader.

De är nu mellan 42 och 43 år och har tagit sig fram. Under hela sitt liv har de två bröderna hyllat Joe Dassin. Fabien Lecoeuvre och Gilles Lhôte, två journalister, samarbetade med dem 2000 för att skriva en bok som hedrar sin far.

Julien Dassin sa i en intervju med Parisien den 20 augusti 2020, fyra decennier efter sin fars död, att han var “otroligt stolt, berörd och evakuerad över allmänhetens utgjutande av tillgivenhet för Joe, femtio år senare.”

Jonathan Dassin har följt i sin pappas fotspår. Le Désert, Joe Dassins äldste son, är låtskrivare, kompositör och sångare, och han började sin karriär med låten. Han fortsatte med låten Ma Voisine, och en hyllning till Hélène Ségara i albumet med virtuella duos Et si tu n’existais pas, med Ségara 2013. Enligt Chante France-webbplatsen släppte han sitt debutalbum den 12 november 2013 .

Galas spalter samma år, påminde han och hans bror Julien om sin barndom: “Min yngre bror och jag bor fortfarande i vårt enorma Feucherolles-hem. Visst fanns det vårdnadshavare i närheten, men de bodde inte i vårt grannskap. var lite konstigt.

Vi var de enda i en 800 kvadratmeter stor lägenhet med ett Yougoslave-par som hade jobbat för min mamma innan hon gick bort.”Christine Delvaux dog i Feucherolles, Frankrike, den 5 december 1995, 46 år gammal, efter en astmakris.

Julien Dassin, å andra sidan, har ägnat en betydande del av sitt liv åt att förvalta sin fars image och kulturella arv. Som komiker och sångare är den andra sonen till Joe Dassin verkligen en “showman”, skrev våra parisiska kollegor.

För första gången sedan han tog examen från en handelsskola dök han upp på scen 2010 på Daunou-teatern i Paris. Han har framfört sin show, “100% Dassin”, på en mängd olika platser runt om i världen.Båda kan vara stolta över sin resa.

Christine Delvaux Décès

Den 5 november 2021 skulle Joe Dassins 83-åriga kropp ha sprängts. Trots att han dog vid 41 års ålder kunde sångaren gifta sig två gånger. Vilka är dessa kvinnorJoe Dassin, som gick bort i en hjärtinfarkt för över ett decennium sedan, skulle ha firat sin 83:e födelsedag den 5 november.

Låtskrivaren, en sann stjärna i sin tid, förlitade sig på stödet från de två kvinnorna i sitt liv. Men vilka är de egentligen? Hennes första kärlek, Maryse Massiera, spelade en avgörande roll i början av hennes karriär.

Den unga kvinnan gifte sig i hemlighet med kompositören i januari 1966. Hon hade följt honom under de senaste tio åren på alla hans turnéer: “Det är sant att jag var med när han valde ut låtarna och spelade in dem. Jag har följde sin karriär och deltog i den “I Télé Stars spalter 2014 hade hon redan förklarat detta.

Till slut blev de två förälskade och bestämde sig för att bilda familj och välkomnade deras första barn 1973. Tyvärr gick en pojke vid namn Joshua bort i förtid, bara fem dagar efter hans födelse.En tragedi som kommer att leda till att paret gradvis bryts upp.

Efter att ha gift sig med Maryse Massiera, en fransk kantarist, träffade han Christine Delvaux, en ung student. Det är ett ömsesidigt slag mot huvudet. 1977 skilde Joe Dassin sig från sin första fru i godo och två år senare formaliserade han sin relation med den unga kvinnan genom att be om hennes hand i äktenskapet. Jonathan och Julien är produkterna av denna förening. Les deux époux fick, trots sin lycka, avsluta sitt förhållande genom skilsmässa.

Christine Delvaux Décès
Christine Delvaux Décès

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!