Carmen Martin Partner

Sprid kärleken
Carmen Martin Partner
Carmen Martin Partner

Carmen Martin Partner – Vi fortsätter alla att uppvisa vanor och ha övertygelser från våra uppväxtår. Sedan händer livet, vi gör det bästa vi vet hur, och vi fastnar. Oavsett om dina mål är att återhämta dig från trauma, fördjupa din kontakt med din partner, förbättra din förmåga att kommunicera med din familj, ditt romantiska intresse eller dina vänner, eller att bli mer centrerad och trygg i din egen hud, är jag dedikerad till att hjälpa dig för att förverkliga dessa och andra livs- och relationsförbättrande mål.

Förutom att arbeta med människor välkomnar jag utmaningen att hjälpa par att bryta sina destruktiva mönster, lära sig att faktiskt lyssna och bli hörd, och etablera en fräsch, gemensam vision som partners i livet.

Hon har en bakgrund i biologi från University of Salamanca och en Executive MBA från IE Business School, och hon har arbetat för ett flertal multinationella företag inom telekommunikations- och teknikindustrin på exekutiv nivå, innehaft befattningar inom affärsutveckling, institutionella relationer, projektledning , förhandling och positionering.

Jag har lång erfarenhet av affärsutveckling, institutionella relationer, projektledning, förhandling och marknadspositionering från min tid som jag arbetade för globala telekommunikations- och teknikföretag runt om i världen.

Företagsstrategi är där jag har tillbringat större delen av mitt yrkesliv, och jag har gjort det mesta av mitt bästa arbete i flerspråkiga miljöer. Jag har gjort det till min verksamhet att odla ett nätverk av strategiska allianser i länder där företaget har ett intresse men ingen faktisk närvaro.

Institutionella kontakter på högsta nivå prioriterades för att bana väg för betydande kommersiella avtal som skulle inleda nya ekonomiska möjligheter. Genom att agera som “ambassadör” kunde jag skapa kopplingar mellan olika avdelningar inom företaget, vilket i slutändan resulterade i skapandet av ambitiösa nya projekt.

Min senaste ansträngning har koncentrerats på att utveckla hållbarhetsstrategin och omsätta den i handling för att garantera att miljömässiga och sociala hänsyn tas med i affärsvalen. Jag har också översatt denna strategi till handlingsbara steg.

Med den växande vikten av miljömässigt och socialt ansvarsfulla investeringar kan det vara svårt att avgöra vilka E&S-faktorer som är viktigast, hur man effektivt förklarar dem och hur man garanterar att de ansluter till kärnan i din verksamhet. Som ansvarig för att hantera investerar- och analytikerrelationer för hållbarhetsproblem har jag lyckats placera företaget bland de ledande inom branschen.

Jag är expert inom områdena hållbarhet, hållbar finansiering, effektinvesteringar, klimatförändringar, cirkulär ekonomi, etik tillämpad på AI, innovation och ansvarsfull design, hållbar digitalisering, mångfald och inkludering. Ägnat åt att skapa en renare, säkrare och mer välmående framtid för alla människor.Deltagare i ett antal masterkurser och andra offentliga taluppdrag (IE Business School, ESADE, University of Navarra, etc.).

Carmen Martin Partner

Hållbarhetsledare inom stora index (t.ex. miljöledarskap inom DJSI och MSCI), Bloomberg GHG-inkludering, Financial Times mångfaldsledarskap, icke-finansiell rapportering och hållbar emission av hybridobligationer.

Chief Diversity Officer (okt 2015 – Ene 2019) (okt 2015 – Ene 2019) Plan för jämställdhet Definition, Disability at Work Guide, Inc. 500/5000 Honoree (El movimiento global que pone la discapacidadaz en laempacidad en laemp agenda delresarial.) , Reconocimiento como Empresa LGBT inclusiva, miembros de UN Free & Equal, tallres de formación en la empresa, Initiativ för att uppmuntra kvinnor att fortsätta STEM-karriärer Lanzamiento de la TV 5S accesible.

Global Partnership Senior Manager (okt 2010 – sep 2015) (okt 2010 – sep 2015)
Explaining the Strategy for Promoting Gender Equality, Hjälpsam 500-medlem och expert på “funktionsnedsättning på arbetsplatsen” (Den globala rörelsen som sätter funktionshinder på agendan för företagsledarskap.), Utmärkelser för HBT-vänlig arbetsplatskultur, medlemskap i UN Free & Equal , interna utbildningsmöjligheter och program utformade för att avancera kvinnor inom STEM-områden är bara några av de utmärkelser företaget har fått. Lansering av den tillgängliga 5S-TV:n.

Manager, kommersiell roaming (sep 2006 – sep 2010).I denna roll kommer du att förhandla grossisttrafikrabattavtal med operatörer runt om i världen på uppdrag av Telefónica Group. För att hantera och hålla koll på koncernens resultat måste ekonomiska planer, budgetvägledning och rapportering definieras.

Att ha möjlighet att interagera med och lära av människor från hela världen medan du arbetar utomlands. Vi håller på att förhandla fram förmånliga affärsvillkor med nyckelpartners. Det primära målet var att utöka våra internationella kommersiella förbindelser med operatörer.

Som handbollsspelare i toppklassen är Carmen Martin också en av de rikaste i sporten. Vår forskning tyder på att Carmen Martin har ett nettovärde på 1,5 miljoner dollar, i enlighet med uppskattningarna från Wikipedia, Forbes och Business Insider. I våra register verkar Carmen Martin aldrig ha varit förlovad med någon annan, och hon kanske inte heller är singel. Carmen Martin är för närvarande singel från och med juni 2021.

När vi tittade på Carmen Martins tidigare relationer hittade vi ingenting. Hjälp oss att sammanställa Carmen Martins dejtinghistorik på din fritid! Ingår på topp tio-listan över världens mest kända handbollsspelare. Och hon är också med på elitlistan över kända spanjorer. Den 29 maj varje år hedrar vi Carmen Martins födelse. Wikipedia har en omfattande artikel om Carmen Martins liv.

Carmen Martin Partner
Carmen Martin Partner

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!