Cherrie Pojkvän

Sprid kärleken
Cherrie Pojkvän
Cherrie Pojkvän

Cherrie Pojkvän – Cherrie hittade nyckeln på jobbet. Nu avslöjar artisten vad som hände när hon och hennes producent arbetade tillsammans. I studion var vi kära, och kärleken kom, och musiken kom, säger hon i Nyhetsmorgon. Cherrie, en 30-årig tvåbarnsmamma, har försökt sitt bästa för att anpassa sig till ett liv i en pandemonium som så många andra.

I en intervju med TV4:s Nyhetsmorgon beskrev hon hur det tog mycket energi ur henne i början att inte kunna vila, jobba, eller hälsa på familj och vänner. Men så såg jag mig omkring efter något som skulle förklara hans plötsliga försvinnande.

I de följande styckena frågade jag min exekutiva producent, Pontus Persson. Eftersom det regnade och det fanns musik satt vi fast i studion hela dagen, men Cherrie säger att hon hittade någon hon kunde ha det bra med. Cherrie och Pontus samarbetade på albumet som hon precis släppt. Att hon kunde upptäcka en annan sida av sitt musikaliska jag var tack vare dig.

Han är en välutbildad klassisk musiker som kommer från en musikerfamilj och kan spela vilket instrument som helst. Känslomässigt intelligent, jag vet vad jag vill prata om och har mycket intuition. Så, ja, vi har kunnat skapa musik som betyder något, men som också sträcker sig över genrer. Min första och enda kärlek, Cherrie.

För Cherrie har det varit en unik upplevelse att ha någon i hennes omedelbara närhet som också är uppslukad av musik. Nästan alla hennes grannar och kollegor är antingen akademiker eller har jobb som inte kräver att de är kreativa, enligt henne

Det gör att hon är överlycklig över att ha hittat en partner som tycker om att jobba med musik. För att dela mina tidigaste minnen av livet med mina tidigaste minnen av livet är det en extremt unik upplevelse.

Och det är första gången jag har kunnat ta tag i vad vi gör när vi är kära i varandra. Cherrie beskriver upplevelsen som “magisk” och säger “det har varit en dröm som gått i uppfyllelse.”Cherrie har blivit skuren av Aftonbladet.

Cherrie, en 30-årig sångerska, var en av artisterna i Sö mycket bättre 2021, som avslöjades av TV4. Cherrie är ett artistnamn och Shiriihan Mohamed Abdulle är det riktiga namnet på artisten.För några dagar sedan mötte Pontus Persson, Cherries storebror, upp henne.

Han är min kille. Exakt hur gammal är Pontus Persson och var han bor. Pontus Persson föddes den 4 mars 1996 och är nu 25 år gammal. Han är fem år äldre än Cherrie, som föddes 1991.I Solna, Stockholm, bor paret tillsammans.

Pontus Persson i ett nötskal:Cherrie identifierar sig själv som en konstnär. Pontus går under namnet Pontus, men han går också under namnet Erik, vilket de flesta inte känner till.Pontus Erik Persson är det fullständiga namnet på Cherries Pojkvins skapare.

Cherrie Pojkvän

Pontus Persson är musikproducent och kompositör. På sitt Instagramkonto lägger han upp mycket musik som han spelar i spelet. Körsbär har till exempel en mycket godare smak. Mamma är precis som sin mamma och Stockholm är inget undantag. Men även Molly Sandéns dängor Dom och Större kommer att växa och mogna.

Pontus är inte bara involverad i musikproduktion; han är också aktiv på sociala medier. Pontusperssonn är namnet han går under på Instagram i alla fall. Han har mer än 3 000 följare på sociala medieplattformar och delar sin musik och Cherries tid med dem.

Förutom fansen följs Pontus av många kända personer, däribland Danny Saucedo och Hanna Ferm, Emma Igelström och Rickard Olsson från Eurovision.Därefter gick jag fram till min exekutiva producent Pontus Persson och hälsade på honom. “

Vi var alla ihopkurade i studion, omgivna av kaos, när musiken började, och jag insåg att jag hade något bra och något underbart att dela upplevelsen med”, minns Cherrie i en intervju med TV4 Nyhetsmorgon.

Detta och mycket mer kan ses på torsdagar klockan 20.00. ET på TV4, samt på TV4 Play och C More för den som vill streama den.Sherihan Hersi eller Sherihan Abdulle, mer känd som Cherrie, är en svensk-somalistisk R&B-sångare och låtskrivare som föddes i Oslo, Norge, den 16 juni 1991.

Än i dag är han den framstående figuren inom svensk R&B. I sin musik har hon gjort svensk R&B relevant för den internationella musikscenen genom samarbeten med artister som Stormzy och Kehlani.

Körsbärsmusik har en stark lokal smak för män. Hennes debutalbum, “Sherihan”, fokuserar på kvinnliga könsorgan, såväl som hennes liv i skogen och hennes ankomst till Rinkeby. [8] Cherrie bor i Lojo, Finland, med sina föräldrar, som flytt från Somalia, i släptåg.

Hennes yngre bror Kalid Abdulle – mer känd under artistnamnet K27 – och hans mamma flög till Rinkeby i Stockholm under tjugoårsåldern. Hon är också vän med de rabiata hundarna Imenella och Yasin. Cherrie dök upp för första gången i 24Ks musik 2013, vilket var början på hennes karriär som musiker.

Cherrie Pojkvän
Cherrie Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!