Christian Hillborg Föräldrar

Sprid kärleken
Christian Hillborg Föräldrar
Christian Hillborg Föräldrar

Christian Hillborg Föräldrar – Som kristen, – Den senaste filmen jag såg var “Wild Rose”, som handlade om en vild countrysångare och hade en enastående prestation av Jesse Buckley. På slutet sjunger hon, “Glasgow- No place like home”, som var en trevlig liten film om hur viktigt det är att återvända till våra rötter och visa vänlighet mot de människor som står oss närmast. Gråtkalas.

Mitt första riktiga möte med den biologiska världen var under en sen visning av “Terminator”. Jag var en mogen ålder av femtio. Det var på någon sorts barnspecialutbildning i Hammarstrand, och någon hade hyrt ut en salong. Den första “Terminator”-filmen kom ut 1984, och år 1989 ägde den rum. Jag smögs in av mina föräldrar eftersom jag var så liten, men jag lyckades ändå få några bra klappar för att jag klarade mig igenom hela videon utan att somna. Men jag kommer fortfarande ihåg det.

När jag var väldigt ung visade mina föräldrar mig en massa filmer – av bland annat Coppola, Scorsese och Fellini – och förklarade hur de gjordes, hur skådespelarna reagerade och hur historien var uppbyggd. När jag var ganska ung (cirka tio) såg jag min första splatterfilm. Ett annat minne är från när jag var 12 och jag åkte och campade i USA.

Morföräldrarna hade köpt biljetter för att se “Titanic”, och de var fortfarande insvepta. Jag hörde henne småäta och slumra medan jag såg på film. Som ett resultat återvände jag till Sverige, och vid den tidpunkten hade filmerna kommit ett helt år senare.

Jag försökte övertyga alla om att Leonardo DiCaprio är med i den kommande, fantastiska Titanic-filmen genom att hela tiden prata om den. Sedan premiären här har alla sagt till mig att jag måste titta på Titanic; som om jag inte hade kommit på det för ett år sedan har filmen blivit praktiskt taget obligatorisk visning. Vilken källa till irritation det var. Tillsammans spenderade jag och min pappa mycket tid i trädgården. Vi besökte detta område på Kungsgatan. Mysig kväll med lite kaffe, surfplattor och popcorn.

Jag minns att jag såg “Splash” med min syster på den här teatern; Jag var för ung för att förstå handlingen, men jag kände igen de vuxna karaktärerna. Jag minns det eftersom det var en delad upplevelse med min syster. I veckans avsnitt av Techtorsdag med Evelina Galli diskuterar vi veckans anmärkningsvärda tuggor från den tekniska världen.

I dagens avsnitt får vi veta att två kanadensiska föräldrar har beslutat att stämma videospelsutgivaren Epic Games efter att deras barn blivit beroende av Fortnite-spelet; att en robot utvecklas för att rädda metall från havsgående fartyg och eliminera batteriavfall; och att Elon Musk har avsatts som världens rikaste individ.

Christian Hillborg Föräldrar

I Skellefte, Sverige, den 7 juli i år upptäcktes en 9-årig flicka svårt skadad i ett skogsområde känt som Morö backe. Flickan hade kollapsat på väg hem från en rolig dag. Strax efter kunde en 15-årig pojke som hade hängt runt området ge ett bra tag. Han är medveten om grovt våld och allvarlig misshandel, men han undviker mord.

Idag skickades hunden till rätt psykiatrisk vård med ett särskilt beskrivningsprov. Urban Rönnblom, en mlsägandebiträde till Flicka och hennes föräldrar, samt en advokat och dessförinnan en hovrättsadvokat vid namn Johanna Björkman, kommenterar de frågor som tagits upp i Efter fem.

Tja, det är definitivt en fantastisk historia, va. En del av mitt hjärta är en “romantisk musikalisk komedi” baserad på Thomas Ledins musik, och jag minns att jag blev helt förbluffad över presskonferensens storlek när jag insåg hur många olika medier som hade dykt upp. Jag fick min stress bekräftad när en PR-tjej började slå på mig;

Jag fick snabbt ihop det format som jag visste skulle ta oss dit snabbast, och sedan väntade jag med att släppa in honom. När han låg ner pratade vi kort och sedan ställde jag den första frågan. Han skrek, och jag snubblade över mina ord, fick panik över min sårbarhet och blev allt mer orolig. Vad det var vet jag inte, men det började pulsera i mitt huvud med samma tanke som jag har delat med honom så många gånger nu, och det var läskigt: du vet inte om det är sant eller inte, men vi älskar varandra.

Det är roligt att intervjun är förinspelad, så alla kan höra när jag börjar tjafsa om saker som inte spelar någon roll. Bra jobbat, verkligen. Jag gick därifrån med ett drömlikt sinnestillstånd och skickade honom ett mejl dagen efter med intervjuutskriften. Sök omedelbart svar.

Och på den vägen var det. Jag. Haha. Men först bör du satsa på ett spänt men intensivt spel framåt och bakåt. Föreslog en AW, han tackade nej, jag blesviken, han ändrade sig, vi sgs, hade en kul kväll, och sedan dejtade vi I en mnad innan jag kte ner till Budapest där han var och filmade, och resten är historia som man bru

Med andra ord, frågan värd en miljon dollar. Bara så ni vet, så fyllde Christian exakt 40 förra året, och jag fyller 21 i år, vilket gör åldersskillnaden mellan oss 19 år. När jag berättade för honom min ålder på vår första dejt slog han inte ett öga, så det är lätt att se hur han lätt kunde anta min. I början, när vi fortfarande skrattade, definierade och höll på, var detta ett ständigt samtalsämne. Ingen här hade någonsin varit i en grupp där åldersskillnaden var så stor, så vi var tvungna att ha några spända samtal med varandra innan vi kunde nå en konsensus.

För närvarande är det dock en icke-fråga. Jag bryr mig inte om honom på grund av hans ålder, och han bryr sig inte om mig på grund av min, så vad spelar det för roll? Vi är precis som vi är, och ju mer man tänker på saken, desto mer absurt verkar det som att ens kronologiska ålder kan ha någon betydelse för ens personlighet. Även om detta kan vara frustrerande ibland,

Christian Hillborg Föräldrar
Christian Hillborg Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!