Claes Malmberg Sjukdom

Sprid kärleken
Claes Malmberg Sjukdom
Claes Malmberg Sjukdom

Claes Malmberg Sjukdom – Claes Malmberg diskuterar äntligen sin erfarenhet av prostatacancer för två år sedan. Han diskuterar sjukdomens inverkan på hans sexliv i Fördomspodden. Malmberg hävdar i podden att män upplever både enorm skuld och djup sorg. Claes Malmberg är en av Sveriges mest kända artister och komiker.

Det var dock en sak han inte delade. En populär figur som fick diagnosen prostatacancer för två år sedan. Något han har bestämt sig för att prata om vid det här laget. Jag är impotent eftersom behandlingen för prostatacancer gör män så, förklarar han i Fördomspodden.

Medan coronapandemin var i full gång kom cancerdiagnosen igenom. I ett tidigt skede av coronaepidemin säger Claes Malmberg att han fått beskedet att han fått diagnosen cancer. Det hände tidigt under pandemin, när sjukvården redan kämpade för att hänga med. Malmberg anmärker i Fördompodden, “Jag hade en sådan hemsk tur att jag långt innan hade beställt en privat sjukförsäkring som jag inte insåg att jag hade.”

En vän gjorde den oavsiktliga upptäckten och rekommenderade honom att uppsöka läkare. Inom några veckor fick han en operation som täcktes av hans försäkring. Det var ren tur att jag hade en privat sjukförsäkring, även om jag generellt är emot tanken på privata försäkringar. Enligt Malmberg var det en uppsjö av lyckliga olyckor som ledde till att uppdraget lyckades.

Dessutom betonar Malmberg betydelsen av att öppet diskutera sjukdomens inverkan på sexlivet. Jag och min flickvän är inte heterosexuella, men hon lär sig att acceptera mig som sin lesbiska partner. Vi måste fortsätta tills vi når en punkt där allt återbildas.

Claes tror också att det kan hjälpa andra killar som fått diagnosen prostatacancer. Det är viktigt att ta itu med denna aspekt av sjukdomen medan man diskuterar den, enligt min mening, eftersom män tenderar att känna både skuld och sorg när de diskuterar sådana här frågor. Jag tar upp det för att betona att det är ett oundvikligt resultat av att ha denna sjukdom.

Allt går att fixa just nu; det är bara mer komplext än det behöver vara. Det finns vissa saker du bara inte kan ändra på. Kanske kommer det att stå sig igen någon gång, men även om det inte gör det tror Claes Malmberg att han måste sträva efter att göra det bästa av sitt liv just nu.

I Sverige betraktas Claes Malmberg som en komiker i toppskiktet. Han har fått svenskar att skratta i decennier, och de senaste åren har inte varit annorlunda. Det trots att han de senaste två åren varit engagerad i ett slagsmål som få utanför hans närmaste krets vet något om. För första gången diskuterar Claes Malmberg sin prostatacancer i en intervju med Fördomspodden.

Jag är impotent eftersom jag fick prostatacancer och opererades, som Claes Malmberg förklarar i sin memoarbok. “Under de första åren av år 2020, medan coronapandemin tog fart, informerades Claes om sjukdomen. Sjukvården kan ha varit i spillror, men han fick ändå omedelbar uppmärksamhet. Det var ren tur att jag hade en privat sjukförsäkring, även om jag generellt är emot tanken på privata försäkringar.

Claes Malmberg Sjukdom

Enligt Claes Malmberg var det en rad lyckliga olyckor som gjorde att händelserna kunde utvecklas så smidigt som de gjorde. Serien hävdar att han är frisk nu, men han vill ändå göra det uppenbart att hans sexliv, bland annat, har förändrats sedan han opererades i prostata. Det är viktigt att ta itu med denna aspekt av sjukdomen medan man diskuterar den, enligt min mening, eftersom män tenderar att känna både skuld och sorg när de diskuterar sådana här frågor.

Det här är ett av de olyckliga följderna av sjukdomen, och jag nämner det på grund av det, säger Claes Malmberg i” Den 61-årige skådespelaren Claes Malmberg fick veta att han hade prostatacancer för två år sedan. Han mår bättre nu, men tillståndet är fortfarande en del av hans liv. Skådespelaren och komikern Claes Malmberg, 61, fick diagnosen prostatacancer kort efter att pandemin bröt ut, en diagnos som ställdes helt av en slump.

Claes uppmanades att träffa en läkare av en vän och efter första utvärdering gjordes en remiss till urolog. Trots det stressade sjukvårdssystemet kunde Malmberg opereras bara några veckor efter att cancern upptäcktes, tack vare en privat sjukförsäkring han inte ens visste att han hade. Claes Malmberg har mått bättre i två år och fortsätter att gå på kontroller.

I “Prejudice-podden” diskuterar han och hans flickvän Janiana Mafra Panchero Silva hur hans sexliv har förändrats när han fick diagnosen impotens efter en prostataoperation. Jag har varit öppen med min flickvän om att vårt förhållande inte är rakt, och hon har nu sett mig i ett nytt ljus som sin lesbiska partner. Och sedan, som Claes Malmberg säger i Fördomspodden, måste vi sträva efter att klara oss tills man når den punkt där allt återbildas.

För att minska bördan av skam och elände på överlevande,han tycker att det är avgörande att sprida information om de sexuella effekterna av prostatacancer. Allt är lösbart just nu; visst, det är lite svårare än det var igår, men sånt är livet. Det finns vissa saker du bara inte kan ändra på. I Fördomspodden påpekar Claes Malmberg “Jag måste sträva efter att leva mitt liv efter bästa förmåga, eftersom det en dag kanske står sig igen.”

Claes Malmberg Sjukdom
Claes Malmberg Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!