Daniel Adams Ray Familj

Sprid kärleken
Daniel Adams Ray Familj
Daniel Adams Ray Familj

Daniel Adams Ray Familj – Rapparen, sångaren och modedesignern “Big Danne” föddes som Daniel David John Adams-Ray den 18 augusti 1983 i Nairobi, Kenya. Snook var en kritikerrosad hiphopgrupp som bildades av honom och Oskar “Kihlen” Linnros.

SM:s 2005 års freestyle rap-guldmedaljör, Daniel Adams-Ray utsågs till “Årets rappare” 2006. År 2017 startade en singelturné för Longer Durability His Way Out West 2013 den 8 augusti, och han spelade en blandning av oldies låtar från hans kommande skiva. Albumet “Before We Erase” av Daniel Adams-Ray släpptes den 13 november 2013.

Järnrörsskandalen är ämnet för låten “Babbelover”, som är tillägnad Sverigedemokraterna. Soran Ismail nämns i en vers av sången. Adams-Ray var på turné hösten och vintern 2013/2014. Konserten ägde rum den 11 september 2014 på Gröna Lund.Från och med den 5 juli 2016 var han på Skansen i Allsng.

En modevisning sommaren 2009 ledde till skapandet av nya låtar, som han spelade in under den tiden. En solokarriär föddes ur detta. Kenyansk pop disco-indie punk, enligt honom, är namnet på spelet. Hans nya låtar är starkt influerade av Motown-disco, afrobeat, hiphop och 60-talssurfmusik.

Han släppte sitt första soloalbum, Svart, vitt ud allt dykemlen, den 3 november 2010. Han skrev konceptalbumet tillsammans med producenten Carl Wikström Ask. ‘Dum av dig’ och ‘Gubben I laan’ var båda singlar släppta från albumet som hade två spår. Lagom Records och Sweden Music släppte albumet.

Flera av låtarna på skivan handlar om hans uppväxt i Nairobi och är samhällskritiska. Det har varit ett antal positiva recensioner för albumet. Albumet har ett totalbetyg på 3,7 av 5 på Kritiker.se, baserat på 27 professionella recensioner. Daniel Adams-Ray var återkommande artist på musikfestivaler under sommaren 2011. Sveriges Radios Sommar I P1 debuterade med Adams-Ray som sommarprogramledare den 9 augusti 2011.

Han erkände i en intervju med TMZ i september 2011 att han saknade rapping och var redo att inkludera det på sitt kommande album, som är planerat att släppas våren 2013. Han sjöng refrängen av Petters comeback-låt “Hold me” i mitten av Januari 2013. Den släpptes som HUMAN under artistnamnet i den akustiska versionen av låten.

Profiler för radion Professor Jack Adams-Ray, läkaren, är hans farfar och Kersti Adams-Ray är hans faster.Mamman var skoladministratör i Kenya på 1980-talet medan pappan var en av landets få kirurger.

Adams-Ray tillbringade tid med Arjen Robbens fotbollslag i Nederländerna 1996 efter att ha flyttat dit med sin familj. Adams-Ray lämnade Nederländerna 1997 och var 14 år när familjen flyttade till Lidingö, Sverige.när de först började rappa ihop.

Daniel Adams Ray Familj

Från och med år 2000 har Snook varit en fortsatt verksamhet. . Under 2005 års P3 Gold Gala, “Mister Cool” från We Don’t Know Where We ‘re Going But We’re Going There blev framröstad till årets bästa låt och bandets karriär tog fart. En del kallade sin musik som “Lidingö-hiphop” på grund av Adams-uppfostran Ray’s på Lidingö i tre år.

Både positiva och negativa recensioner har getts till bandets två album. De omtalades som “Lidingö-rappare” på grund av sin okonventionella hiphop och för att Adams-Ray växte upp på Lidingö. P3 gav bandet pris och utsåg dem till Sveriges bästa band vid MTV Europe Music Awards 2006, trots viss kritik.

Daniel utsågs till “Årets rappare” 2006 efter att ha vunnit SM-guld i freestyle rap 2004.Snook som helhet anses vara vilande. På Berghs School of Communication började Adams-Ray sina studier inom området. Han designade en “upplevelsebaserad testhytt” för sitt examensarbete.

Daniel Adams Ray Familj
Daniel Adams Ray Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!