Danny Saucedo Ex

Sprid kärleken
Danny Saucedo Ex
Danny Saucedo Ex

Danny Saucedo Ex – Danny Saucedo satsade helt på att bli pappa under sitt förhållande med sin ex-flickvän Molly Sandén. Nu när hans liv äntligen går ihop börjar Anna Eriksons önskan att bilda familj att blomma ut.

Sedan deras offentliga kärleksförklaring för två år sedan har Danny Saucedo, 35, och Anna Erikson, 25, varit gifta. Det var en anmärkningsvärd bristning i hans råg på den tiden, och det var med hans 29-åriga artistvän Molly Sandén. Danny är exalterad över möjligheten att bli pappa som ett resultat av hans förhållande med Molly. I december 2018-avsnittet av TV4-musikdoktorn Danny sa han:

I ett förhållande med den bästa tonårstjejen i världen är jag en mycket lycklig man. Ni har ingen aning om hur trevlig hon är. Det är min familj som jag tänker på just nu i mina dagdrömmar. Jag ser fram emot att bli en farsa. Det är nästa äventyr jag ser fram emot.

Skäm bort barnet i tre år, så börjar stjärnan oroa sig för sitt eget barns längd.Expressen är publiken för Dannys avslöjande att hans papprulle inte längre känns fullt så ensam för honom. Danny diskuterar hur hans klimataktivism är en av anledningarna till att han kanske inte längre vill ha barn.

Han säger, “Tanken kan också glida in i mitt sinne: Ska jag någon gång introducera en människa till den här världen, visad som den ser ut för oss?” och fortsätter sedan på sin resa.Det vill jag också förstås, men det är svårt att gå in i de där djupa tankarna. Handlingen att seriöst fundera på om en given plats är lämplig för en ny människa eller inte. Men ingen kan tänka så för då skulle mänskligheten upphöra att existera, som Danny uttrycker det.

Han säger att alla behöver ta ansvar för klimatet, men att det finns andra, mindre drastiska sätt att göra det på. Det är viktigt att påverka som vuxen och visa ungdomar betydelsen av mitt stålblå stjärnljus så länge det lyser, säger han.

Dannys ex-flickvän Molly Sandén, som också är i ett nytt förhållande idag, gick nyligen ut och pratade om dynamiken i hennes förhållande med Danny. Hon försökte allt för att passa in och vara den perfekta maken för honom, men det var hopplöst till slut.

Men i slutändan visste jag bara hur jag tog mig undan, eftersom jag innerst inne inte visste vad jag ville. Hon sa i en intervju med P3 Lten att det blev allt svårare att ta på sig masken ju längre tiden gick. Hon insisterar på att ingen ska lägga skulden på Danny för detta och säger: “Jag vet att det låter som att jag kastar ett väldigt svagt ljus på mitt ex.”

Men i verkligheten, efter lite eftertanke, insåg jag att det verkligen var jag själv i den rollen. Dessutom drog det ut på tiden för länge. Det har varit ganska grumligt ur Danny Saucedos perspektiv när det gäller orsakerna till uppbrottet med Molly Sandén.

Men i nattens klimaktiska recitation av Så mycket desto bättre antyder han flera gånger att en tredje akt kan ha lämnats tom.År 2012 markerade början på Danny Saucedo och Molly Sandéns parförhållande. För fyra år sedan friade Danny till Molly på toppen av Kilimanjaro, och hon tackade ja. Men i vårt bröd tog äktenskapet och kärleken mellan paret slut.

Medier har publicerat rikliga redogörelser för händelserna som ledde fram till explosionen. Molly Sandén har bland annat uppgett att hon var en annan person för sex år sedan, när de blev tillsammans, jämfört med hur hon är i dag.

Danny Saucedo Ex

Hon nämnde också att hon och Saucedo var överens om att det var dags att avsluta saker. Det har dock varit ganska vagt när det gäller Danny Saucedos slut om orsakerna till att förhållandet slutade.I kvällens repris av Så mycket bättre antyder Danny Saucedo flera gånger att hans ex-flickvän, som vi antar är Molly Sandén, kan ha träffat någon annan.

I sluttexten kommer Danny Saucedo att spela Petters låt “Du vet att jag grter”, som skribenten komponerade precis innan han svimmade.Ni kan säkert gissa vad samtalet runt bordet handlar om. Danny Saucedo säger, “Jag vill ta lite hiphopgrepp eftersom folk inom hiphop dissar varandra och det är den typen av kille som måste dissas.” Efter talet säger Danny att det bästa stället för honom att bära är på scenen, antingen genom att sjunga eller skriva texter.

Det är ganska uppmuntrande för mig. Det är en situation utanför balansen. Saucedo: “Det finns en respekt som jag inte vill bryta, men jag vill ändå säga vad jag har upplevt utan att få folk att krita det till okunnighet.” Istället för att fokusera på henne, ägnade jag mer uppmärksamhet åt vad som hände mellan oss, eller vem det var som hände mellan oss.

Vem det än är som har kommit mellan Danny och hans ex-flickvän förblir ett mysterium, liksom omständigheterna kring deras uppbrott.Konstnärsparet Molly Sandén, 27 år, och Danny Saucedo, 33 år, bröt upp den 1 mars förra året. I en intervju med Mix Megapol bekräftade Molly inbrottet. Jag firar solo just nu, om jag får säga så.

Konstnärsparet Molly Sandén, 27 år, och Danny Saucedo, 33 år, bröt upp den 1 mars förra året. I en intervju med Mix Megapol bekräftade Molly inbrottet. Jag firar solo just nu, om jag får säga så.

Det behöver inte vara en dans på rosenblad hela tiden, sa hon i “Gry Forssell med vänner”, och medgav att ämnet kunde vara lite mörkt. 2012 knöt Danny och Molly knuten. Från och med 2016 är Danny och Molly inte längre tillsammans. I mars brände de hemgiften och tog in brollot.

Danny Saucedo Ex
Danny Saucedo Ex

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!