Tilde De Paula Sjuk

Sprid kärleken
Tilde De Paula Sjuk
Tilde De Paula Sjuk

Tilde De Paula Sjuk – Tilde de Paula Eby har varit med i TV4:s After Five sedan några veckor tillbaka. Programledaren förklarar äntligen varför hon har varit frånvarande från rutan så länge. Tilde har ett nytt Instagram-foto med titeln “Crashland”. Tilde de Paula Eby, programmets huvudperson, har inte dykt.

Upp i de senaste avsnitten, och vissa tittare undrar varför. Värden förklarar äntligen varför han inte har funnits så länge. Populariteten av After Five för Tilde de Paula Eby gör henne “glad och smickrad”. Tilde har haft en lång och fruktbar karriär med TV4 i backspegeln. Förutom att leda Let’s Dance, Tildes.

Chattprogram och just nu Efter Fem har hon även varit programledare för Nyhetsmorgon. Tilde berättade mer om Just After Fives popularitet i en intervju med Aftonbladet. Kanske beror det på att vi börjar med oss ​​själva och det vi tycker är intressant, snarare än att vi ser utanför oss själva. Vi behöver alla.

Fall inte oroa oss för det eftersom verkligheten redan är tillräckligt komplex. Jag är glad och smickrad över att folk tycker om min show, men jag är också inspirerad att fortsätta kämpa. Det krävs mycket mod och uthållighet för att hänga med i tiden samtidigt som man är villig att pivotera när det behövs.

Jag tar dock inte detta för givet. Tilde de Paula Ebys utdragna frånvaro har gjort tittarna förvirrade. Med det sagt var det ett tag sedan vi såg Tilde på tv. På grund av detta har ett antal After Five-användare på sociala medier uttryckt oro över var hon befinner sig. Var är Tilde. frågar en tv-tittare. Du har.

Mycket att vara stolt över. Tildes vistelseort har gäckat mig ett tag nu. Det är möjligt att jag har missat något viktigt, säger en annan observatör. När kraschen inträffade sammanföll det med de veckor jag hade avsatt för en familjeresa. Till karantän, rinnande näsa och en strimma sjukdom. Tilde de.

Tilde De Paula Sjuk

Paula Eby säger i ett blogginlägg att hon tror på år 2022. I kommentarerna har hennes anhängare samlat sig runt henne. Någon skriver: “Jag hoppas att du snart mår bättre och jag saknar dig efter fem”, och hoppas att du snart blir bättre. “After Five” firar treårsjubileum. Tilde de Paula, programledaren, tar.

Det på största allvar. Tre år har gått från och med imorgon fredag. Över 400 000 personer tittade in för att fånga lanseringen av “After Five”. Programledaren, 49-åriga Tilde de Paula, är fortfarande misstroende över hur snabbt framgången gick. Det är både fantastiskt och underhållande på samma gång.

Föreställ dig vilka konstiga saker vi har sänt. I början minns jag att jag sa att vi skulle behöva minst två år för att få igång programmet. Snabbare än så, faktiskt. Det var sant. Vi har haft en tuff resa, men vi har haft många framgångar och en enorm fanbas. Som en extra bonus fick vi under hösten förra året Kristallen.

Sebastian von Sivers och en ung dam som heter Alexandra anslöt sig till Martin Sundsten och mig i publiken. Vårt och ditt mål är att hitta ett sätt att arbeta tillsammans som fungerar för oss båda. Vi hämtade också mycket inspiration från hur saker gjordes i andra nationer. Då insåg vi att vi hade något att.

Erbjuda och att du kanske kan hjälpa till. Vi fick dock en snabbare start än väntat. Hälsar en tredje, “Jag har tänkt på dig, men nu förstår jag det”, säger han. Tilde de Paula Ebys svar är att hon inte har medverkat i After Five på grund av det. Tilde har äntligen bestämt sig för att öppna upp om sina känslor enligt.

TV4-användarens Instagramkonto hade hon tänkt ta tjänstledigt men mådde istället dåligt. Under intervjun får Ilde de Paula frågan vad hon känner är hemligheten bakom företagets framgång. Kanske beror det på att vi börjar med oss ​​själva och det vi tycker är intressant, snarare än att vi ser utanför oss själva.

Vi behöver i alla fall inte oroa oss för det eftersom verkligheten redan är tillräckligt komplex. Vi börjar med det aktuella informationsflödet. Som ett resultat av programmets popularitet är jag både extatisk och inspirerad att fortsätta. Det krävs mycket mod och uthållighet för att hänga med i tiden samtidigt.

Som man är villig att pivotera när det behövs. Jag tar dock inte detta för givet. Det är en ära att få tjäna i denna egenskap. Jag har varit en del av en mängd anmärkningsvärda tv-program. “After Five” är min tv-baby, med all dess förtrollning och komplikation. Jag har blivit mer aktiv i att skapa saker under de.

Senaste åren, och det här är en av dessa strävanden. Konceptet med mig och människor som står mig nära på arbetsplatsen betyder mycket mer, därför. Då värmer det hjärtmusslorna att veta att det fungerar. De senaste tre åren har varit särskilt nyhetstunga.

Tilde De Paula Sjuk
Tilde De Paula Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!