Danny Saucedo Sjuk

Sprid kärleken
Danny Saucedo Sjuk
Danny Saucedo Sjuk

Danny Saucedo Sjuk – För flera år sedan gjorde Danny Saucedo stort på den svenska versionen av Idol, och vann landets lyssnares hjärtan med sin själfulla barytonröst. Sedan dess har han medverkat i Så mycket bättre och sjungit på ett svenskt prinspars bröllop. Han har också tävlat i Melodifestivalen flera gånger.

Nu sprider musikern dock det nedslående beskedet att han har insjuknat och måste skjuta upp ett framträdande. Goddag, jag är ledsen att säga att jag blev förkyld i morse och kommer inte att hinna till Växsjö. Danny säger i en Instagram-video, “Kroppen har gett upp; jag kommer att sakna dig och ser fram emot att se dig nästa gång; jag vet att du kommer att ha en riktigt bra kväll i alla fall.” Tyvärr måste Danny Saucedo skjuta upp ytterligare ett framträdande.

Det är olyckligt, men Hamburger Börs-publiken som köpt biljetter för att se “Nu” får vänta. Det finns i artistens Instagram-bio.Danny Saucedo skriver, “Efter gårdagens läkarbesök beslutades det att jag inte kommer att kunna uppträda i helgen.”


På grund av sin sjukdom har Danny Saucedo fått skjuta upp eller ställa in flera shower.Artistens sjukdom nämndes förra veckan i Expressen. Sedan avslutade han Dannys bokning av hans pjäs “Nu” på Hamburger Börs genom att ställa in två framträdanden.

Förhoppningen var att han skulle må bättre till helgen, men efter ett annat läkarbesök har musikern valt att skjuta upp ännu en gång. Jag ångrar att jag måste säga detta, men jag är fortfarande sjuk. Valet avgjordes efter mitt läkarbesök igår, då jag fick veta att jag inte skulle kunna prestera i helgen och fick även utskrivet ett starkare antibiotikum ”Fredagens Instagram-inlägg av Danny Saucedo.

Men jag är den typen av person som fortsätter att gå oavsett vad. De av er som har sett min konsert vet dock att jag inte bara dyker upp och bältar ut några låtar. Det skulle vara som att försöka genomföra ett 2-timmars CrossFit-träning samtidigt som man lider av 39 graders feber och uppkomsten av ett fullskaligt virus i temperaturer på bara 29 grader Celsius.

“Jag hatar att behöva ställa in på en helg, men jag kommer att klara mig till nästa vecka, och då kommer jag att få en brinnande önskan att komma härifrån. Det kommer att finnas fler möjligheter att boka om och fånga showen när vi lägg till nya datum.”

Inställda föreställningar var planerade till torsdag, fredag ​​och lördag. Alla som redan har köpt en biljett kommer att ha möjlighet att boka om den utan extra kostnad eller få full återbetalning. Det kritikerrosade Danny Saucedo-programmet “NU!” debuterade i januari. Danny Saucedo berättade i en intervju för Expressen tidigare i år varför han är så entusiastisk över sin nya show:

Att jag kan få kontakt med andra och ge dem en korrekt bild av vem jag är. Det bästa med mitt yrke är att interagera med nya människor och ge dem uppmuntrande ord eller inspiration. I dagens samhälle är det ingen brist på otroligt hippa och trendiga människor. Erikson, 56, går under smeknamnet “E-type”, och han och hans partner väntar sitt första barn tillsammans. En 38-årig kvinna som heter Melinda Jacobs.

E-type och hennes partner är överlyckliga över att vänta sitt första barn. För Erikson är det en fantastiskt njutbar, otrolig och helt overklig upplevelse. Melinda Jacobs och artisten Martin “E-type” Erikson väntar sitt första barn. De lägger upp en Instagram-bild på sig själva sittande i en bil, med Melinda Jacobs hand vilande på hennes växande babybula för att meddela de spännande nyheterna.

Danny Saucedo Sjuk

För Erikson är nyheten om hans första barn “livets största under.” Det är otroligt spännande, otroligt och (naturligtvis) bisarrt. Enligt hans kommentarer till Expressen upplever han ren spänning och glädje.Artisten, som är 56 år, är lite äldre än normen när det kommer till faderskap och han har varit orolig för att han kanske aldrig blir pappa.

De senaste åren har jag haft den tjatande känslan att jag går miste om ett fantastiskt äventyr på grund av mitt bristande deltagande. Det har inte funnits någon förbittring, insisterar han; snarare är han tacksam för de många andra vilda upplevelser han har upplevt.

Eftersom Melinda Jacobs sedan tidigare har sex barn uppger paret att de nu ska börja titta på andra lite större fastigheter. Melinda Jacobs, mamman till “Little Heart”, har varit familjehemsadministratör i 20 år. Erikson svarar att han och hans familj är väldigt underbara människor.

Ja, det är möjligt, men vi är inte där än, säger Melinda Jacobs.Paret erkände till slut att de dejtade i april.Då, sa Erikson till Expressen, “Jag har verkligen träffat kärleken, och det tog tid, som fan.” Jag är verkligen lycklig i mitt privatliv idag.

Förra året valdes Melinda Jacobs till “årets kvinna” av Expressen och hon har talat inför riksdagen angående barns rättigheter. Martin Erikson, tidigare känd av sina fans som E-type, har tillfälligt tagit bort namnet till förmån för att fronta hårdrocksbandet Dampf.

Danny Saucedo Sjuk
Danny Saucedo Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!