Dante Zia Pojkvän

Sprid kärleken
Dante Zia Pojkvän
Dante Zia Pojkvän

Dante Zia Pojkvän – Dante Zia fyllde 28 år den 19 februari 2019. Han föddes den 19 februari 1993. Trots att han är född i Holmeja är hans nuvarande bostad i Malmö. Dante kommer från en stor familj som inkluderar hans pappa, 53-årige Paolo Zia, mamma, Elisabet Zia, 55, och fem syskon, en av dem, Oscar Zia, är en välkänd artist. Oscar hoppades, när Dante tävlade på Sveriges Mästerkock, att Dante skulle klara sig bra.

“Att ha honom ombord ger massor av nöje. Om jag ska vara ärlig kommer jag att gå hur långt som helst för att få tag på hans matlagning. . Han utarbetade: “Jag är ganska orolig, så jag håller tummarna för att allt ska gå smidigt. Han är otäck, ändå tror jag på honom. Jag håller tummarna för att han kommer med äkta italiensk mat på den lilla skärmen”.

Dante älskar att laga mat lika mycket som han älskar att äta. Dessutom var han med i säsongen 2018 av Sveriges Mästerkock i svensk tv. Han avslutade loppet på en sjätte plats. Upplevelsen var det första steget i hans otroliga kulinariska äventyr.

Dantes egen kokbok, Pasta al Dante, publicerades i december 2020. Du kan skräddarsy din matlagningsupplevelse efter din kompetensnivå och tillgängliga tid med hjälp av den här bokens trenivåsystem av recept.

Dante är inte bara upptagen i köket och framför kameran; han är också ganska aktiv på de olika sociala medieplattformarna. Hans Instagram-handtag är dantezia, och han har över 13 000 följare när detta skrivs.

Dante lägger ofta upp läckra recept och annat underhållande innehåll på sitt sociala mediekonto.Efter Melodifestivalen har Oscar Zia och hans bror Dante Zia ett nytt tv-program.Bröderna vill vara värd för en sammankomst i Italien, men detaljerna i agendan har ännu inte fastställts.

Oscar Zia konstaterar i “Efter fem”, “Vi går ner och tar sedan med oss ​​en besättning och så rullar vi.”Årets Melodifestival var kulmen på en hektisk vår för 25-årige Oscar Zia.Nu är han uppdaterad om ett nytt program, och hans äldre bror Dante Zia, 29 år, är där för att hjälpa honom.

Oscar Zia tillkännagav sin nya show “Weekend hos Zia”, som sänds i höst, på sin podcast “Efter fem”, och avslöjade att den skulle spelas in i Italien i sommar.Dante och jag är båda väldigt nyfikna personer som lägger mycket tid på att tänka och reflektera. Var hittar du mest framgång.

Där våra föräldrar kommer ifrån, ett litet samhälle i norra Italien, är det där vi känner oss som mest hemma. Till och med Dante Zia, en tävlande 2018 på “Sveriges mästerkock”, gick på Links “Efter fem” för att diskutera den nya satsningen.

Det lovar att bli en spännande upplevelse. Det är lite mer personligt än andra platser eftersom det är där vi skapade så många minnen; det är som vårt andra hem. Att göra det med Oscar kommer att göra det ännu roligare. Formatet på programmet och vilka evenemang som kommer att äga rum är dock fortfarande oklart.

Varken Dante eller jag kan förutse utgången. Vi hoppar in, plockar upp några förstärkningar, och sedan slår vi marken, så förklarar Oscar Zia. 27-åringen var misstänkt för att ingå i stberga-nätverket och har fått hantera ett rykte som farlig person. Nu har han dödats i Haninge, en stadsdel i södra Stockholm, där han tog flera skottskador i huvudet.

Dante Zia Pojkvän

Skjutningen, det 47:e mordet i Sverige hittills i år, följde på en ström av våld i och kring det splittrade stberga-nätverket. Cirka tio minuter före klockan nio kom beskedet att en person blivit skjuten på en gata i Haninge, ett kvarter i södra Stockholm.

Mannen, i tjugoårsåldern, dödförklarades vid 9-tiden i natt, enligt polisen. Uttryck till Expressen tyder på att han blivit skjuten i huvudet. Det ska ha varit många ögonvittnen till mordet. – Enligt Ola sterling har hans familj underrättats om hans bortgång.

Förundersökningen har uppgraderats av polisen från mordförsök till mord och området har spärrats av. Experter inom kriminalteknik undersöker just nu platsen.Människor förhörs av polisen. Det har inte skett någon gripen vid 9-tiden, men Ola Sterling hävdar att de har tagit in ett fåtal personer för djupförhör.

Ola Sterling sa: “Vi har gjort observationer av den skyldige som sprang från platsen. De två fraktionerna har varit oense sedan nätverket bröts isär 2019, och polisen har kopplat denna kamp till flera mord. Stberganätverkets utvalde ledare dödades på ett hotell på Fridhemsplan strax före nyår.

Avskedandet En 27-åring har förhörts om potentiella band till stberganätet och flera våldsamma incidenter. Hösten 2017 åtalades 27-åringen för medhjälp till mordet på en rivaliserande gängboss i det kriminella nätverket Bredäng.

Han befanns skyldig i tingsrätten och dömdes till tio år, men hovrätten upphävde den fällande domen. Han frikändes från inblandning i ännu ett gängmord 2013. Då befanns en andra kille med anknytning till stberga-nätverket skyldig till att ha utfört skottlossningen. 27-åringen har utsatts för brott i olika gängbråk och blivit föremål för hotfulla stereotyper.

I augusti månad 2017 blev han vittne till mordet på en nära vän i ett garage på stbergahöjden. Gärningsmannen gick sedan fram till 27-åringen och försökte skjuta honom, men hans pistol fastnade.

Dante Zia Pojkvän
Dante Zia Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!