Desiré Inglander Familj

Sprid kärleken
Desiré Inglander Familj
Desiré Inglander Familj

Desiré Inglander Familj – Vår svensk-amerikanske stavhoppare Armand Mondo Duplantis flickvän, Desire Inglander, kommer att bli föremål för detta inlägg. TikTok-stjärnan Desire Inglander är välkänd. Även känd som Armand “Mondo” Duplantis flickvän, hon föddes i USA.

I själva verket, hennes första år på Lafayette High School 2015, satte hennes partner, Duplantis, nationella rekord för förstaårsstudenter både inomhus och utomhus.Årets yngsta världsidrottare, han fick äran 2020.

Duplantis, Desire Inglanders pojkvän, har sitt namn listat på Wikipedia.Armand, hans flickvän, avslutade inomhus-EM i mars i år.För att uttrycka det på ett annat sätt: Armand hade precis slagit mästerskapsrekordet på 6,05 m innan han tre gånger försökte slå världsrekordet på 6,19 m.

Armand utsågs till årets Gatorade Louisiana Boys Friidrottsidrottare i sitt första år på gymnasiet.Storlek och ålder på Desiré Inglander, Armand Duplantis flickvän. År 2022 kommer Desire Inglander att ha fyllt nitton (19 år). Å andra sidan är Duplantis bara 22 år gammal.

Enligt hennes Instagram-bio representeras Inglander av Voce Model Management och King Management. Armand är över 5 fot 5 ins lång och är en stor man.Som modell lägger Inglander ofta upp bilder bakom kulisserna från sin karriär på sociala medieplattformar som Instagram, Youtube och TikTok.

Medan han bodde med sin familj i Lafayette började Armand stavhoppa när han var bara tre år gammal.Desiré Inglanders profilbild på sociala medier.Armand Duplantis, en stavhoppare från Sverige, dejtar Desire Inglander.

Det senaste året har Armand och Inglander dejtat. De delar ofta söta bilder på sociala medier.Ett av Sveriges äldsta och största firande, midsommarafton, förde dem samman.På Instagram är Armand Mondo Duplantis Freundin känd som @mondo duplantisÖver 380 000 följare och 221 inlägg finns på Duplantis verifierade Instagram-konto den 21 mars 2022.

För Armand Duplantis är det inte bara den frihjulande livsstilen som lockar beundrare. Stavhoppsstjärnan har även hittat kärleken i Desiré Inglander, en svensk modell. Duplantis säger till Aftonbladet att han drogs till den svenska charmen. På Belgrad Arena är Armand Duplantis inställd på att göra comeback efter en frånvaro på mer än några veckor.

Det hade gått två veckor sedan Duplantis högg sig själv i ryggen med en hammare på franska Lievin och hittade en knick i nacken. Stavhoppsstjärnan valde att inte ta provet efter att han hade en ledning på 5,86 poäng.

Sedan loppet i Torun, Polen, där till och med hemma-EM vann den första helgen denna månad, har han suttit på toppen. Han vann även SM-tävlingen i Malmö på förmiddagen.

Fast Sverige är nu “kampklar” igen.Han säger att han kommer tillbaka och väntar på en “stor hoppning” från Aftonbladet inför den serbiska Friidrottsgalan på kvällen.Det var bra att jag hittade kärleken.Armand Duplantis har bekräftat att han hittat kärleken till tidningen. På sociala medier har Desiré Inglander jämförts med stavhoppsstjärnan, en svensk modell.

Desiré Inglander Familj

Att jag hittade kärleken är goda nyheter. Första gången vi träffades var på en midsommarforsränning förra året, och nu är det allvarligare, säger Duplantis.Han erkänner att han föll för den svenska charmen och beskriver sin nya låga som “en genuint härlig och cool person”.

Duplantis verkar ha lite roligare med livet just nu, vilket inte är en dålig sak.Som person ser jag inga problem med det, men som stavhoppare är jag inte så säker. Vi får vänta och se om jag blir bättre. Han säger till Aftonbladet att livet ska vara så här: Man träffar nya människor och upplever nya saker.

Inomhus-EM äger rum 4-7 mars i Torun, Polen. I de två senaste EM-matcherna i Sverige hade Johanna Rytting Kaneryd möjlighet att starta från början. Det första slottet som Hackenspelaer någonsin har sett är i England.

Inför EM hade Johanna Rytting Kaneryds farfar Dan tänkt vara på plats redan från start, men hans planer ändrades när han insåg att hans pass hade gått igenom. Nu när passfrågan är löst har Johanna Rytting Kaneryd räddats ur klorna på flera familjemedlemmar efter gårdagens kvartsfinal mot Belgien.

Att få umgås med mina föräldrar här, liksom min bror och min pappas mamma, är underbart. Som Rytting Kaneryd, som tidigare sagt att hennes pappa analyserar alla hennes matcher, säger: “Det är verkligen underväldigande.” Dessutom nöter och pratar de fotboll varje dag.

Pappa Dan har också följt EM på nära håll och är nöjd med vad hans döttrar presterat så länge. Eftersom han är glad och upprymd finns det alltid ursäkter för att halka. Anton Salétros död: Johanna Rytting Kaneryd om Anton Salétros död.

Desiré Inglander Familj
Desiré Inglander Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!