Linn Ahlborg Ex

Sprid kärleken
Linn Ahlborg Ex
Linn Ahlborg Ex

Linn Ahlborg Ex – Linns vloggtittare har sett Carl, som regelbundet går kurser om fastighetsutveckling på KTH, i aktion. Carl har även varit anställd av kändishälsningsappen Memmo sedan hösten 2019. Det har blivit ett slut mellan Linn Ahlborg och hennes pojkvän Carl Linder och deras inflytande är på topp. Det utvecklar hon i en ny videoblogg.

Carl ser ut som om han rycker i Linns vloggar och han studerar fastighetsutveckling på KTH än i dag. Från och med vintern 2019 har Carl även arbetat med appen Memmo, genom vilken kändisar kan sälja personliga friskvårdsupplevelser till sina hängivna följare. Men mindre än två år efter bröllopet fick Linn Ahlborg det tråkiga beskedet att hon och Carl gått skilda vägar. Det var ett enhälligt beslut som lämnade lite utrymme för spekulationer “Linn skrev detta på sitt Instagram-kontos berättelse.

Några dagar efter händelsen bestämde hon sig för att vara mer öppen med hur hon mådde. En ny videoblogg med titeln “Singel” lades upp på YouTube av Linn Ahlborg i fredags. I den börjar hon med att prata lite om explosionen och gör klart att den senaste tiden har varit allt annat än enkel.

Det var ett tag sedan, men jag är tillbaka nu och det har ordnat sig så att säga. För närvarande är jag den enda invånaren på denna avskilda plats. Eftersom jag är enda barn känner jag mig helt ensam. Följer du mig på Instagram så vet du att Linn Ahlborg och Carl inte längre är ett par. Du måste också inse att detta inte är något som dök upp över en natt. Det här har känts som en intern kamp för mig de senaste månaderna, men livet måste gå vidare.

Senare i vloggen kommer publiken att följa med Linn när hon fotograferar ett event för en Kylie Cosmetics-kampanj där hon är med och frontar. Videon avslutas med att Linn kopplar av med te i sitt vardagsrum. Som sagt, det är mycket upp och ner just nu, men dagarna du har sett har varit bra. Det finns dock liknande exempel här också. Jag ska göra mitt bästa för att komma tillbaka hit, men som ni ser är det inte lätt.

Linn Ahlborg kom nyligen ut med nyheten att hon och hennes pojkvännen Carl Linder har tagit olika vägar i livet. Dessutom innebär ett uppbrott en stor omorganisation av ditt liv. Influencers antyder nu en förändring i utseende som inträffade till följd av explosionen. När nyheten kom att 22-åriga influencern Linn Ahlborg hade hittat kärleken med 24-åriga Carl Linder vintern 2020 bröt internet ut.

Carl Linder dök upp ofta i Linns sociala medier, närmare bestämt i hennes Instagram-inlägg och YouTube-videor. Men nästan två år efter att deras kärlek gick ut offentligt fick Linn Ahlborg den chockerande nyheten att paret inte längre var tillsammans.Det beslutet togs med bred konsensus, vilket lämnade lite utrymme för spekulationer”, skrev Linn för över en vecka sedan på sin Instagram-story.

Hon skrev också att hon skulle koncentrera sig på att stilla stormen i framtiden och uppmanade sina följare att visa henne och Carl respekt. Det avslöjades inga nya detaljer om händelsen då, men veckan innan brände Linn upp broarna och släppte in världen. Hon la upp en skärmdump av sina anteckningar tagna på hennes telefon i sin Instagram-story.

Linn har sedan dess varit kryptisk om Carls uppror. Men under loppet av helgen delade influencers ännu en information om deras uppbrott. Ännu mer oroväckande är det faktum att Linns utbrott har kopplats till en anpassning av människors sätt att se på världen. Och precis som Linn skriver är det inte ovanligt att känna för att ge sig själv en makeover efter ett uppbrott.

Linns tips om göra-slut-luggen möts av ett entusiastiskt stöd i kommentarsfältet från både Linns influencer-kollegor och deras följare. Och vi kan inte göra annat än att hålla koll på komplikationerna som följer anhängarna står inför! I söndags fick vi höra nyheten om att Linn Ahlborg och hans pojkvännen Carl Linder efter nästan två år tillsammans gått skilda vägar. Just nu har Linn lagt ut sitt första offentliga uttalande angående händelsen på Instagram.

Linn Ahlborg Ex

Carl ser ut som om han rycker i Linns vloggar och han studerar fastighetsutveckling på KTH än i dag. Från och med vintern 2019 har Carl även arbetat med appen Memmo, genom vilken kändisar kan sälja personliga friskvårdsupplevelser till sina hängivna följare.

Men mindre än två år efter bröllopet fick Linn Ahlborg det tråkiga beskedet att hon och Carl gått skilda vägar. Det var ett enhälligt beslut som lämnade lite utrymme för spekulationer”, skrev Linn på sin Instagram-story på söndagen.

Hon beslutade att inte avslöja ytterligare information om händelsen och bad istället att hennes följare skulle visa henne och expojkvännen största respekt. På fredagskvällen bestämmer sig Linn Ahlborg för att vara lite mer öppen med hur hon mår efter uppbrottet. En lista med titeln “Breakup aftermath” finns på hennes telefon, där hon registrerar sina djupaste känslor och reflektioner.

Känner inget annat än tacksamhet för den tid vi tillbringade tillsammans och medkänsla för den som dödades. Jag hoppas att du kan respektera oss båda i den här situationen. Min nuvarande prioritet är att sova och återvända så fort som möjligt”, skriver Linn Ahlborg. Även om Killens föräldrar kan vara rika, sänder Killen själv meddelandet att han inte är något annat än en slarv som lever på sin fars storhet, är inte speciellt intressant att prata med (eftersom han inte kan bidra med bra innehåll eftersom han är dötrist), och studerar inget av stort socialt värde.

Linn Ahlborg Ex
Linn Ahlborg Ex

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!