Jonna Lundell Sjukdom

Sprid kärleken
Jonna Lundell Sjukdom
Jonna Lundell Sjukdom

Jonna Lundell Sjukdom – Han är en svensk artist, formatskapare, regissör, ​​programledare, fabricator och YouTube-profil. Hans riktiga namn är Joakim Alexander Lundell, född i Vadstena den 9 oktober 1985. Han har tidigare gått under namnet Jockiboi.

Tillsammans med sin fru Jonna Lundell driver han YouTube-kanalen Jocke & Jonna, en av de mest populära svenskspråkiga kanalerna.Lundell 2010 var känd som “Jockiboi” både på sin blogg och i realityserien Kungarna av Tylösand efter en ansträngande ökning av brott och mord.

I början av 2010 blev han känd som YouTuber och vann flera priser på Guldtuben och Barncancergalan som ett erkännande för sitt arbete på YouTube-kanalen.Lundell producerade som artist ett stort antal svenskspråkiga verk från början av 2010 till slutet av 2016.

Fyra av dessa låtar nådde topp 20 i Sverige, med undantag för “Snapchat” och “Efterbralla”, båda varav erhöll platinacertifiering. Hans musikaliska karriär har tagit fart sedan 2017, då han släppte musik under namnet “Joakim Lundell”, med dåtidens fem högst listade svenska solister.

“All I Need”, den första av dem, hittade hem på Sverigetopplistan och har blivit platinacertifierad tre gånger. Lundells debutalbum, Feelings, släpptes i juli 2018 och han har släppt flera singlar, bland annat “Under Water” med Dotter, inom en snar framtid.

Viafree och Discovery+ är bland de nätverk där Lundell har dykt upp, liksom 2016 års produktion av Jockiboi & Jonna I nöd & lust. Monster and You Are Not Ensam skrevs av Lundell 2017 och 2018.Innan han 2019 registrerade Spökjakt som Kristallen 2020’s vann för “årsprogrammet” arbetade Lundell som programmerare på ett antal produktioner.

Han medverkade i Sommar i P1 som en sommarpratare i år, och han var också värd och producerade sin egen formatshow, Hide and Seek, som sändes på Discovery+ och hade sitt första avsnitt på YouTube.

Media Academy har rankat Paret Joakim och Jonna Lundell som nummer ett på sin lista över Sveriges främsta sociala medier-influencers, vilket indikerar att de ansågs vara det bästa laget både 2017 och 2018 och det bästa laget i både engagemang och tillväxt 2021.

Han föddes som Joakim Alexander Karlsson i Vadstena 1985 och är son till Thomas Aarö och Annika Berg, ogift Karlsson, Thomas Aarös hustru.Han har fem halvsyskons; två på sin mors sida, två på sin fars sida och en på sin mors sida.

Så fort Berg kom till Australien fick han omedelbar tillgång till sonens ägodelar. Som barn var Lundell inhyst i en mängd olika fosterhem och ungdomshem och bodde ett tag i deshög. Under en kortare tid levde han som hemlös och ägnade sig åt narkotikabruk och kriminalitet. Diagnoser Aspergers syndrom och uppmärksamhetsstörning fick Lundell när han var barn.Efter att ha träffat Jonna Lundell 2011 flyttade han 2013 till Norrköping.

Jonna Lundell Sjukdom

Han gav henne en kram under Guldtuben-galan 2016 och åkte till Lundell den 9 juli 2016.Den 28 oktober 2018 välkomnade paret sitt första barn, en dotter.Den 12 augusti 2020 välkomnade paret sitt andra barn, en son.

2010, efter att ha medverkat i realityserien Kungarna av Tylösand, som sändes på Kanal, blev Lundell först igenkänd i media som “Jockiboi”.Genom sin kontroversiella blogg, som inkluderade segment som “Dagens runk”, fick han reda på användningen av Kokain och andra narkotika i serien. I efterhand har han misstänkt att han snokat efter information.

Lundells blogg fortsatte efter Kungarna af Tylösand, där han fortsatte att leva sin extrema livsstil genom att spionera, rokka bajs och avslöja sig för världen. Under den här tidsperioden försökte han ta sitt eget liv inför många utmaningar:

“Jag hade bara det allra minsta att arbeta med, och om jag hade kommit på något till och med mycket intressant att göra med det, skulle jag ha kunnat lösa in pengar i 2 000 och gav mig själv tre dagar på mig att räkna ut det.

Jag köpte mig en måltid. Dessutom kunde jag ta mitt liv. Jag hade redan försökt några gånger, så det blev ett “ja” till slut. Jag hade klättrat över avgrunden i mitt sinne.”Han medverkade i miniserien Den sista dokuspan med Filip Berg, Cecilia Forss och Christian Wennberg som huvudrollsinnehavare 2011, varefter han fick roll i föreläsningsserien 101: How to Win a Game Show.

2012 släppte Lundell böckerna “Vi dricker Red Bull och Vodka” och “Inget stoppar oss nu”, som följdes av “Välkommen” 2014 utan någon mer förankring. I juli 2015 släppte GMX och bandet singeln “Va’ fan är det med mig.”

Detta var Lundells första listinramning efter att han nått topp 100 i Sverige. Rutten följdes av ytterligare tre flygningar med GMX, där de båda nådde topp-20 höjder i Sverige.Två titlar, “Snapchat” och “Efterbralla”, har uppnått platinacertifiering, medan titeln “#FML” har uppnått guldcertifiering. “Ef.

Jonna Lundell Sjukdom
Jonna Lundell Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!