Isabella Löwengrip Pojkvän

Sprid kärleken
Isabella Löwengrip Pojkvän
Isabella Löwengrip Pojkvän

Isabella Löwengrip Pojkvän – Isabella Löwengrip diskuterar sina framtida mål i en intervju med expressen. De hoppas kunna bilda familj och gifta sig snart. Isabella och Paul började dejta i början av juli 2020, och hon tänker redan på sin framtid tillsammans.

Det här året har varit svårt för Isabella, som kämpade mot förtvivlan och hotades av konkurs, men det ser bra ut. Hennes optimism inför framtiden förstärks av hennes samarbete med Paul Sundvik.Isabella är också uppdaterad med sin självbiografi, med titeln “Isabella”, där hon beskriver sin uppkomst till berömmelse som Sveriges populäraste bloggare, VD för sitt eget företag vid 20 års ålder och Sveriges mest inflytelserika affärskvinna vid 28 års ålder.

Berättar också om kraschen 2019 och hur hon förlorade allt och hamnade på mentalsjukhus i boken. Isabella har tidigare uttalat sig om händelsen i svenska tv-program inklusive “Skavlan” och i Sveriges Radios “Söndagsintervurvn”.

Isabella har två barn från sitt äktenskap med exmaken Odd Spngberg, och hon dejtade en gång fastighetsmogulen Erik Selin, som är en offentlig person. Men det ser ut som att det håller på att hända med hennes nuvarande pojkvän, undervattensfotografen Paul Sundvik. Isabella nämner sin fästman och hennes framtidsplaner för familj, äktenskap och bröllop i en intervju med Expressen.

Hon säger till Expressen, “jag antar det” när han frågar sig om förlovningen är nära förestående eller inte. Sättet det verkar fungera är så. Han strosar runt och utstrålar en luft av mystik. För att uttrycka det enkelt, jag är psykad. Vi flyttade ihop, vi fick ett barn och allt förändrades. Fantastiska sensationer” Det är en stor åldersskillnad mellan Isabella Löwengrip och hennes älskare Paul Sundvik.

I en Instagram Q&A avslöjar bloggaren sina tankar om ämnet, bland annat. Bloggaren konstaterar att detta är mest uppenbart inom musikens rike. Isabella Löwengrip, en framgångsrik 30-årig entreprenör, och Paul Sundvik, en 53-årig undervattensfotograf, har varit tillsammans i ett år.

Eftersom de har samma födelsedag är gapet mellan dem exakt 23 år. Isabella Löwengrip, bloggaren, diskuterar åldersskillnaden i en Q&A som lades upp på hennes Instagram. När det kommer till musik visar Pauls 23-åriga åldersskillnad verkligen.

Isabella Löwengrip Pojkvän

Den enda anledningen till att jag kan identifiera någon av artisterna han spelar är för att min pappa lyssnade på dem ofta. Åldersmässigt sammanfaller de. Ändå bryr jag mig inte om min kronologiska ålder. Löwengrip höll strömmen regelbundet uppdaterad med semesterbilder under hela sommaren.

De har bland annat kryssat över de grekiska öarna, hökat i Idre och njutit av livets finare nöjen i Italien.Isabella Löwengrips “ekonomistyrning” ifrågasätts av en av hennes fans på grund av hennes “så frekventa semestrar”.”Det balanserar alltid ut”, säger hon.

Paul stannade hos honom i fyra dagar, men det var sista gången han gjorde det.I början av juli förra året lade Isabella upp en kyssbild på sig själv och sin nya pojkvän Paul på Instagram.På baksidan av bilden var texten “När livet plötsligt vänder och du möter ditt livs stora kärlek” av en strålande Isabella Löwengrip.

Trots att de bara nyligen träffats hade det sommarälskande paret redan börjat göra stora förberedelser när Expressen senast pratade med Isabella.Vi har enorma drömmar, men vi vet också att det kräver små steg för att nå dit. Vem vet? Det mesta vi gör gör vi snabbt. Hkan Hellström hade en lyckad sommar, med fyra konserter och nytt nordiskt rekord på Ullevi.

Det är uppenbart att den framgångsrika musikerns liv förändrades när han träffade sin partner Natalie Davet, trots att han erkänner att han inte är någon relationsexpert trots förekomsten av kärlekssånger i hans repertoar.

En av mina minnen är mina försök att få henne att skratta. Som han tidigare sagt till tidningen Chic känner han fortfarande så här. Totalt besökte 71 977 personer Hkan Hellströms fjärde och sista sommarkonsert på Ullevi i år. Det konstaterades snabbt att även detta var nordiskt rekord.

Tillsammans med berömmelse och rikedom, förstås. Efter tjugo år i rampljuset har Hkan Hellströms bolag tjänat en prydlig summa på 127 miljoner efter skatt. Musikern har belönat sig själv med 23 miljoner dollar i aktieutdelning, utöver sin årliga lön, som sträcker sig från 1 miljon dollar till 5 miljoner dollar.

Han har spelat för utsålda publik fyra gånger på Ullevi nu. Hkan Hellström är en av Sveriges mest kända musiker, men när han inte uppträder försöker han och hans familj hålla en låg profil.Men i en exklusiv intervju med SvD Perfect Guide 2017 lättade han lite på tyglarna och släppte in kärleken.

Med tanke på att Hkan Hellström tidigare marknadsfört sig själv som en livslång ungkarl väckte parets offentliga tillkännagivande en mindre uppståndelse i den svenska underhållningsbranschen. – Om du letar efter en relationsspecialist så är jag inte det.

Under alla mina år har jag bara dejtat en kvinna. Följaktligen har jag bara någonsin känt dig, min älskling, och jag har aldrig känt något annat. . Det goda och det onda. Konstnären sa då till SvD Perfect Guide att om man går till toppen och botten tillsammans, “då är man sammansmält.” Om vi går ännu längre tillbaka, till 2010, var.

Isabella Löwengrip Pojkvän
Isabella Löwengrip Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!