Död Kvinna Njurunda

Sprid kärleken
Död Kvinna Njurunda
Död Kvinna Njurunda

Död Kvinna Njurunda – En kvinna i 40-årsåldern upptäcktes död på lördagskvällen i Njurunda, som ligger söder om Sundsvall. Två personer, en man och en kvinna, har gripits misstänkta för att vara inblandade i kvinnans död. Kvinnan har av polisen bekräftats vara densamma som någon som försvann tidigare på lördagseftermiddagen.

på en lördag. Kvinnans kropp upptäcktes, men polisen är förtegen om omständigheterna kring hennes död. Polisen har inlett en förundersökning om ett eventuellt mord eller dråp och gör en omfattande uppföljningsundersökning, bland annat genomsöker det aktuella området med drönare och snusande hundar.

Peter Wennerbring, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, säger: “Vi är intresserade av tips från den aktuella regionen.” En kille och en kvinna i 50-årsåldern omhändertogs. Han har dock friats från misstanke och släppts.

En andra man har dock gripits och har starka misstankar om medverkan. Den döda kvinnan upptäcktes inte långt från Sundsvall. De personer som antas vara hennes anhöriga har underrättats. Polisen säger att en teknisk undersökning har genomförts och bevis har samlats in, men de kommer inte att säga vad bevisen avser.

Vittnen och eventuella misstänkta förhördes under söndagen. En kvinna i 40-årsåldern upptäcktes död på friland i Njurunda, en förort till Sundsvall, och polisen utreder nu hennes död som ett möjligt mord. Både den manlige och den kvinnliga misstänkta mannen omhändertas. Medan en annan person ursprungligen häktades under helgen, har misstankar nu släppts från hans fall.

En polispatrull skickades till en stadsdel i Njurunda där kvinnan upptäcktes efter att myndigheterna fått ett tips. En kille i 60-årsåldern och en kvinna i 50-årsåldern greps sedan inom några minuter från varandra i förhållande till platsen där kvinnan upptäcktes; båda hölls misstänkta för mord och dråp.

På måndagen släpptes den person som häktats på en mindre misstanke. Polisen rapporterar istället gripandet av en annan misstänkt. Bevis har samlats in och analyserats efter en teknisk undersökning av polisen. Lokaltidningen Sundsvall rapporterade att en hundbrottsman har skickats in från närliggande Ume.Ett antal vittnen förhördes på söndagen och andra kommer att förhöras på måndag.

Peter Vennerbring sa: ”Det finns ingen naturlig förklaring till dödsfallet; alltså måste vi undersöka om det ligger en brottsling bakom.”Enligt en ortsbo var polisen mycket synlig i kvarteret under lördagskvällen. Som en försiktighetsåtgärd omringade de ett av hemmen med plastbarriärer. Det var lika många här när jag vaknade i morse. Det är mycket smärta och oro inblandat. Vi har informerat kvinnans familj.


En kvinna i 40-årsåldern upptäcktes död på lördagskvällen i Njurunda, som ligger söder om Sundsvall. Två personer, en man och en kvinna, har gripits misstänkta för att vara inblandade i kvinnans död. Kvinnan har av polisen bekräftats vara densamma som någon som försvann tidigare på lördagseftermiddagen. på en lördag. Kvinnans kropp upptäcktes, men polisen är förtegen om omständigheterna kring hennes död.

Död Kvinna Njurunda

Polisen har inlett en förundersökning om ett eventuellt mord eller dråp och gör en omfattande uppföljningsundersökning, bland annat genomsöker det aktuella området med drönare och snusande hundar.Enligt Peter Wennerbring, jourförundersökningsledare på polisen,söker avdelningen aktivt information från boende i området i fråga.


En kille och en kvinna i 50-årsåldern omhändertogs. Han har dock friats från misstanke och släppts.En andra man har dock gripits och har starka misstankar om medverkan.Den döda kvinnan upptäcktes inte långt från Sundsvall. De personer som antas vara hennes anhöriga har underrättats.

Polisen säger att en teknisk undersökning har genomförts och bevis har samlats in, men de kommer inte att säga vad bevisen avser.Vittnen och eventuella misstänkta förhördes under söndagen.Polisen säger på sin hemsida att en medelålders kvinna upptäcktes död på lördagskvällen på en bygd nära Sundsvall.

Han förtjänar åtminstone en måttlig grad av misstänksamhet. På grund av denna förhöjda misstanke har kvinnan gripits. Var och en insisterar på att de inte har gjort något fel. Förra veckan på fredagskvällen försvann kvinnan efter att ha lämnat sitt hus.

Några timmar senare upptäcktes hon död i ett kvarter i Njurunda. Polisen har en jourhavande förundersökningsledare vid namn Peter Vennerling som har bett alla som befunnit sig i närheten mellan fredagen och gripandet att kontakta dem.En 40-årig kvinnas kropp upptäcktes under lördagskvällen i ett bostadsområde i Njurunda, Sundsvalls kommun.

En dam och en kille greps på brottsplatsen klockan 23.15. Som ett resultat av utredningen om hennes död har de gripits anklagade för mord och dråp. Enligt Peter Vennerling greps mannen på öppet område, medan kvinnan hölls häktad i ett hus.Enligt polisen hade kvinnan anmälts försvunnen tidigare på lördagskvällen, innan hon hittades död. Uppenbarligen försvann hon dagen innan.Peter Vennerling hävdar att hon reste i fredags kväll.

Han vill inte säga vart kvinnan var på väg när hon lämnade sitt hus i fredags, men han säger att de har några spår. Det finns dock ledtrådar om vart hon borde ha tagit vägen.
I 50-årsåldern är den gripna kvinnan en mogen måltavla. På den högre standarden av “trolig orsak” är hon nu misstänkt. Den häktade mannen är 55 år och anhölls på grund av skälig misstanke.

Det har skett ett mord och polisen arbetar hårt med ärendet. Allt eftersom natten fortskred placerades avspärrningar runt ett hus. Polisen har genomfört en teknisk undersökning och sökt av området med hjälp av specialiserade sökhundar och drönare utan framgång. De har också gått dörr till dörr för att sprida budskapet.

Död Kvinna Njurunda
Död Kvinna Njurunda

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!