Edvin Törnblom Pojkvän

Sprid kärleken
Edvin Törnblom Pojkvän
Edvin Törnblom Pojkvän

Edvin Törnblom Pojkvän – Han och Johanna Nordströms podcast, “Ursäkta”, har blivit mycket framgångsrik. Edvin Törnblom har öppnat upp om sitt liv i sin nya bok “Bögen är lös”, inklusive sin uppväxt, körkunskaper och romantiska liv.

Alla tror att om jag slutar aktivt leta så kommer jag så småningom att hitta det jag letar efter.Edvin Törnblom är nu aktuell i “Sveriges värsta förare” som kommentator och kommer att vara värd för QX-galan med Sissela Kyle som börjar i slutet av april.Dessutom producerar han, med Johanna Nordström som medvärd, veckopodden “Ursäkta”, som är en av de mest nedladdade podcasterna i Sverige.

Men först, den 20 april, kommer han att få sin första bok publicerad; den har titeln “Bögen er lös.”För det första är det fantastiskt att boken äntligen är klar och släpps till allmänheten. Att skriva den här boken har varit en resa för mig; Jag är inte den mest fokuserade personen, så det har varit utmanande. Men det har varit viktigt för mig, och jag hoppas att det kommer att vara det för andra också. Detta har varit min drivkraft.

Han kallar den för en “instruktionsbok” och “självhjälpsbok” för homosexuella år 2022. Med i boken finns även personliga anekdoter om hans uppväxt och tidiga år.Det första som kom att tänka på var att jag ville skapa en “how to be gay for dummies”-guide, liknande de som fanns tillgängliga i början av 2000-talet för persondatorer. I HBT-gemenskapens version. En guide, säger han, ett kompendium med information som du kan bläddra igenom för att förstå mer om HBTQI-gemenskapen.

Kanske är du en tonåring som kämpar för att hitta sin plats i världen och skulle ha nytta av att höra lugnande ord från någon som kan relatera. Det är den sortens roman som kan tilltala alla. I en idealisk värld skulle en bok om badrum vara en legitim das-bok.

Jag tror att jag talar för alla på HBTQ-spektrumet när jag säger detta: det stinker. Detta var svårt; det var mobbning; och mobbning tar sig många former. Du är så ung och hjälplös att du har varit tvungen att fokusera på att förbättra din egen egenvård, ångest och mental hälsa.

Då kan dessa mindre indiskretioner vara extremt svåra att hantera. Varje dag går du långt för att dölja din sanna identitet och säger till dig själv saker som “Jag kommer att leva som hetero” eller “Jag vill inte att någon ska veta att jag är homosexuell.” Det faktum att du måste lägga tid på att lyssna på dessa ord i klassen är otroligt frustrerande.

Folk har informerat dig om att du är en hemsk människa. Det är en mörk plats att kunna avsky sig själv så mycket men känna sig oförmögen att göra något åt ​​det. Det var jobbigt. Du vill inte ha de prövande tonåren på någon annan.Edvin Törnblom säger att det att ha positiva förebilder har hjälpt honom att komma överens med sin sexualitet och han hoppas att “Bögen er lös” ska ha samma effekt på unga HBTQI-personer.

Någon gång under min tid på gymnasiet började jag inse att “jag är inte så konstig, jag är normal” var en känsla som delades av folk jag träffade i olika online-communities och i skolan. Jag är med andra ord inte ensam. Det var kärnan i saken.

När jag var tonåring och ett barn var jag helt enkelt konstig. Jag dök ofta upp till klassen i besynnerliga kläder och med vilda frisyrer. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: om jag inte var jag skulle jag förmodligen vara mobbaren. Jag vet inte varför vi vuxna inte har kommit på hur vi ska hindra ungdomar från att vara så grymma mot varandra.

Edvin Törnblom Pojkvän

Jag är inte arg på de människor som var elaka mot mig, men jag är frustrerad över att vi vuxna just nu lär oss om problemet med mobbning i skolor. Vi har gjort läxorna och vi har allt vi behöver för att få jobbet gjort. Ändå är mobbning fortfarande ett stort problem i skolor. Det är minst sagt vansinnigt. Jag känner ett sting av pinsamhet över det också.

Att vara så “upptagen” är en social faux pas. Som om jag skulle spela en affärskvinna i New York på 2000-talet i en romantisk komedi. Jag är lättad och lättad, men också lite generad över att det är så. Som ett resultat får jag göra en massa spännande saker och lever i princip drömmen. Min mamma sa alltid till mig att om du inte kan skratta medan du jobbar har du ingen plats i underhållningsbranschen.

Så, slappna av, dra nytta av alla spännande möjligheter som dyker upp i din väg, och ha en fantastisk tid att göra det du älskar. Det är säkert att säga att jag är en utmärkt bilist. Många människor antar felaktigt att homosexuella män inte kan köra motorfordon, men i verkligheten är jag en fruktansvärd förare. Att sitta och observera de värsta förarna i Sverige på jobbet var jobbigt för mig.

Nej! Jag svär att jag inte alltid har varit så självsäker, men lovorden fortsätter att hopa sig. Men han är involverad i många områden än bara podcasting, produktion av böcker och värdprogram. Han har varit med i ett antal program och filmer nyligen, inklusive “Alla utom oss” på Netflix och “Likea” på C More. Han hävdar att han alltid haft ett intresse av skådespeleri, även innan han började göra poddar. Det är dock viktigt att notera.

Edvin Törnblom Pojkvän
Edvin Törnblom Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!