Elin Härkönen Gravid

Sprid kärleken
Elin Härkönen Gravid
Elin Härkönen Gravid

Elin Härkönen Gravid – Elin härkönen gravid Elin Härkönen, på sin blogg, skrev nyligen att hon upptäckt något viktigt. även om hon till en början kan ha visat fientlighet… Det har kommit åtskilliga kommentarer och frågor om Elin Härkönens fysiska utseende. Hon gick nyligen av stapeln i ett Instagram-inlägg och blev utropad av Laila Bagge.

Som hon uttrycker det i sin essä, “Jag vill lyfta det här för jag vet att det är s mnga som mr dligt över att kroppen förändras.”Det har regnat oavbrutet och den trenden ser ut att fortsätta till imorgon. Befäl Pedher Helmer vid stra Götalands räddningstjänst spår att morgondagen blir ännu värre.

Det rapporterades att flera villaägare i Enköping och Uppsala fick källaröversvämningar på grund av de kraftiga regnen. Henrik Jynnesjö, ledningsbefäl vid Räddningscentralen Mitt, säger till UNT att många viadukter svämmade över och att bilar kunde ses stå i vattenmassorna. Enligt SVT gick det under lördagskvällen strömavbrott för omkring 7 700 bostäder i Enköping. Under natten löstes problemet.

Träningsprofilen 27-åriga Elin Härkönen skriver på sitt Instagramkonto att hon med spänning väntar på graviditetstest. Hon bokade in en frågestund på sitt Instagramkonto under helgen, där hon bland annat avslöjade att hon har fått fler gratis lyckönskningar från människor som av misstag tror att hon är gravid än hon har gjort under någon föregående månad.

Till att börja med förstår jag inte varför folk kommenterar andras kroppar eller hur mycket glass de äter. För den andra fattar jag inte att folk skriver gratis förrän de vet säkert. Och vid den tredje gången borde jag ha berättat om jag var gravid.

Hon fortsätter att skriva att det händer mycket dåliga saker med kvinnor på herrcyklar, bland annat att många kvinnor samlar på sig fett och får svullna magar.Jag vill ta upp det här eftersom jag vet att det finns många människor som känner negativt inför tanken på att fysisk förändring åstadkoms på det här sättet.

Det gör mig så ledsen eftersom jag också har varit där. Fram till den dagen jag bestämde mig för att acceptera det”, skriver hon. Laila Bagge, 49, är en av de många som har uttryckt sin förtjusning i kommentarsfältet. Här är ett utdrag ur vad hon har att säga:

“Jag förstår inte heller varför just kvinnor frågar detta, som är medvetna om att du kan bli uppsvälld av olika anledningar, inklusive menstruation, laktosintolerans och så vidare”, fortsatte hon.Till följd av nattens översvämning har SMHI gått ut med en varning för hårt väder för stora delar av Sverige.

Regn väntas falla till måndag morgon i Linköping, som redan under natten till söndagen hade cirka 60 millimeter.Vi har flera insatser, säger Jonas Penton, larm- och ledningsoperatör för räddningstjänsten stra Götaland.

I södra Sverige börjar ett lågtryckssystem som väntas bestå fram till måndag.Det verkar som att det kan komma kraftigt eller lokalt mycket kraftigt regn och rikliga mängder regn på flera platser i Götaland och Svealand under söndagen och måndagen, rapporterar SMHI:s meterolog.

Åska och blixtar är också möjliga. Enligt Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm, uppstår stormen för att svalare luft strömmar in efter vad som sannolikt är sista svängen av exceptionellt varm luft i år.

Elin Härkönen Gravid

Dagens toppar och dalar kan variera med så mycket som 10 grader. Kraftiga regn och åska är vanliga under de mellanliggande perioderna, enligt Lasse Rydqvist. Majoriteten av Götaland och delar av östra Svealand är under gul beredskap från SMHI.

Det finns risk för störningar i elförsörjningen och järnvägstrafiken och det finns även risk för översvämningar på vägar och i dagvattensystem. Stormen drabbade sydöstra Norrland, Svealand, samt inre och västra Götaland på lördagskvällen och söndagsmorgonen.

Nederbördsmängden i Linköping var högst, cirka 60 millimeter över natten; i den staden släpper regnet inte förrän på måndag morgon. Malexander kommer in på 46 mm, bra för andraplatsen. Meteorolog på SMHI Mattias Lind säger till TT att han räknar med att ännu högre belopp kommer att registreras senare på morgonen när antalet klagomål ökar.

Stra Götalands räddningstjänst anställer Jonas Penton som larm- och ledningsoperatör. Vatten har kommit in i flera källare, säger han, och de försöker fixa det.Utanför har vi fem olika stationer där vi tar hand om vattenskador av olika slag i Linköping och närområdena. Vi gör vad vi kan för att få bort vattnet och hålla tillbaka skadorna, säger han. Vädret bör förbättras något till söndag kväll, säger Jonas Penton.

Räddningsorganisationen stra Götaland har gått ut med en varning om att det är “mest översvämmat just nu.”På lördagskvällen gick strömmen till cirka 7 700 bostäder i Enköping. Många villaägare i både Uppsala med omnejd rapporterade också om källaröversvämningar.

Enligt Henrik Jynnesjö, befälhavaren på Räddningscentralen Mitt, har enligt UNT “flera viadukter översvämmats, med bilar som stod i vattenmassorna.Nästa vecka kommer de första tecknen på höstväder.

Enligt Storm är genomsnittliga toppar och dalar för en septemberdag runt åtta och arton grader. Både lördag och söndag har Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut (SMHI) gått ut med en varning för kraftiga regn och åska i hela landet.Under timmarna fram till söndag morgon, akut se.

Elin Härkönen Gravid
Elin Härkönen Gravid

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!