Elvira Tanderud Längd

Sprid kärleken
Elvira Tanderud Längd
Elvira Tanderud Längd

Elvira Tanderud Längd – Född i Sverige den 25 mars 2004, tävlar Elvira Tanderud mestadels i sprinttävlingar i friidrott. För närvarande spelar hon för Ullevi FK. Tanderud tävlade i 200-meterstävlingen vid junior-EM 2021 i Tallinn, Estland, och hamnade på en sjätte plats totalt.

Tillsammans med Katharina Grman, Nikki Anderberg och Emilia Franzén var hon en del av det svenska kortstafettlaget som gick vidare till final men som till sist bytte lag en gång där. Hon klarade 100 och 200 meter i SM utomhus 2021 och tog hem guld respektive silver.

Tanderuds prestation på 23,93 sekunder på 200 meter vid VM 2022 gav honom bronsmedaljen. Elvira Tanderud, 17 år gammal, har vunnit den svenska nationella titeln på både 100 och 200 meter. Det är en fantastisk sensation!” Ullevilöparen, som vann 200-metersloppet på tiden 23,56 sekunder, kommenterade: “Jag slutade femma på JEM förra sommaren, men det här är definitivt bättre.”

Elvira Tanderud, nybliven silvermedaljprestation på 100-metersloppet, uppmärksammade schemat först när 2 000-metersloppet dök upp.Egentligen hade jag en viss optimism. Även om det inte var otänkbart insåg jag att det skulle krävas mycket ansträngning för att slå de andra tjejerna.

Ändå lyckades planen. Vi applåderar Elvira som triumferade över Wilma Rosenquist (MAI) på andra plats med tiden 23,88 sekunder och Julia Henriksson (IFK Helsingborg) på tredje plats med tiden 23,94 sekunder.

Att få en medalj för 100 poäng var en oväntad och välkommen överraskning. Visst var det lite deprimerande att inse att vi bara var en hundradel av vägen till guldet. Så mitt mål för idag var att vinna priset. – Enastående framgång på alla områden! På grund av min fantastiska prestation förra säsongen, förväntade jag mig inte att göra så mycket framsteg i år.

Även om jag hade hoppats på att hålla samma hastigheter som föregående år, har jag saktat ner dramatiskt, speciellt på 200 meter. Jag har finslipat min löpteknik och byggt upp min uthållighet, så man kan säga att jag är snabbare nu. De nya sparkarna passar bättre, men jag tror att jag har kommit på en särskilt effektiv löpstil som går ut på att ligga ner och rulla istället för att stå upp och gå.

På grund av den förhöjda utsiktspunkten kan jag springa med stor lätthet och komfort. Nu får jag träffa min mamma, mormor och morfar! Efter det åker jag hem för att fira med mina släktingar och min katt, Oreo. EM resulterade i medalj för Perseus Karlström. Den tvåfaldiga bronsmedaljören i världsmästerskapet placerade sig på andra plats i 20-kilometerstävlingen.

På tisdagen avslutades Karlströms lopp när han svimmade i den stekande hettan. Tävlingen var 35 kilometer lång, hans föredragna distans.Svensken såg ut att njuta av lördagsvädret i München mer än han gjorde i Stockholm. Odeonsplatzs spår var fortfarande fuktigt från föregående natts skyfall, och kvicksilvret nådde bara kyliga 17 grader.

Karlström ledde tillsammans med den spanska duon Diego Garca Carrera och lvaro Martn under större delen av loppet innan de två sistnämnda plötsligt passerades. Med bara fyra kilometer till mål höjde Martn farten ännu mer, och Karlström kunde inte hänga med.Men han fick så småningom vantarna på silvret. Strax senare passerade Karlström Garcia Carrera och kom på andra plats med en svensk vikingahjälm.

Karlström har nu tagit medaljer vid alla stora internationella turneringar utom OS.Det svenska landslaget inleder sin tävlingssäsong med en VM-kvalmatch mot Finland den 6 september. Härnäst väntar flera troliga oktoberträningsmatcher.

Elvira Tanderud Längd

Den sista matchen 2022 kommer dock att spelas på väg i Australien. Australien kommer att fungera som plats för de internationella lagens uppvisningsmatch den 12 november. Med svensken Tony Gustavsson som tränare kommer Australien att vara värd för VM-slutspelet med Nya Zeeland 2019. Det är spännande att avsluta året med en landsvägsmatch i Australien, en utmanande och spännande motståndare att möta ur ett rent idrottsperspektiv.

Kapten Peter Gerhardsson i förbundslaget sa till organisationens hemsida att matchen skulle ge ett bra tillfälle att testa tidsväxling och acklimatisering inför nästa års VM.Melbourne Rectangular Stadium, som också är hemvist för både Melbourne Victory- och Melbourne City-lagen, kommer att vara värd för matchen.

Det kommer att vara värd för två åttondelsmatcher och fyra gruppspelsmatcher vid VM 2018.Svenska fotbollförbundet har meddelat att damlandslaget inte kommer att spela några fler matcher under turneringen. Det australiensiska landslaget består bland annat av superstjärnan och lagkaptenen Sam Kerr, till vardags klubbkamrat till Magdalena Eriksson och Zecira Musovic i Chelsea. Sverige och Australien möttes två gånger under fjolårets OS i Japan.

Elvira Tanderud Längd
Elvira Tanderud Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!