Emma Molin Längd

Sprid kärleken
Emma Molin Längd
Emma Molin Längd

Emma Molin Längd – Känd under sitt pseudonym, Emma Molin, Emma Matilda Suzzane Molin. Hon har arbetat som tv-regissör vid sidan av sina andra roller som skådespelare, komiker och programledare i hemlandet Sverige. Västerhaninge kyrkoförsamling och Emma Molins första barn föddes den 16 maj 1979. Runt 154 tum högt. Hon var gift med Jakob Setterberg, även han en svensk skådespelare och de har två barn tillsammans, men äktenskapet upplöstes 2020 på grund av personliga omständigheter.

Molin är välkänd inom underhållningsbranschen för sitt arbete som medlem i komedi-ensemblen Grotesco och som värd för Grammy Awards och Gulbaggegala. De är en komeditrupp från Sverige som medverkade i en tresäsongsserie som sändes på SVT i ett decennium. Hon har inte bara producerat, utan också regisserat och skrivit avsnittet av Grotesco med titeln Ladies Night, som tar upp könsskillnaderna i komedi. Hon var programledare för det svenska radioprogrammet Liver I Bokstavslandet i två år.

2018 var hon värd för den svenska motsvarigheten till Grammisgalan, där musiker och låtskrivare hedras med en prestigefylld utmärkelse. Dessutom var Emma värd för en upplaga av Sommar I P1, en av de mest lyssnade programmen i Sveriges radio, där hon delade med sig av anekdoter från sitt yrkesliv och privatliv. Längd på Emma Molin; Hennes framträdanden i Alla mot alla och P spre t har varit mycket nöje att se och lyssna på på grund av hur snabbt och smart hon kan tänka på fötterna.

Vi har också hört hennes röst på radion och sett henne dyka upp i komedier och sitcoms, så vi vet vem hon är nu. Hon har nyligen varit med i den svenska tv-serien Andra ket och i filmen Tills Frank splittrar oss. Denna individ är cirka 154 centimeter hög. Redan vid 12 års ålder visste Emma att hon ville ha en karriär inom showbranschen. Hon och hennes två bröder, som var och en växte upp till frikyrkopastorer, bodde på Lidingö, en liten ö inte långt från Stockholm.

Hon är född och uppvuxen på ön som ligger inte långt från Stockholm. Barn som Emma, ​​som brinner för scenkonsten, kan gå på stadens kommunala teaterskola. Jag trodde att jag kunde spela en mängd olika roller. Min kompis pappa såg en pjäs i Göteborg med Povel Ramel. Att gå med honom på scenen och dela rampljuset skulle vara möjligt. De träffades alla på Lidingö Teaterskola, där hon hade följt sina kompisar.

Grotescos inverkan på mitt liv kan inte överskattas. Vår vänskap har alltid funnits mellan oss två, och ingen av oss har någonsin avslöjat den för någon annan. Vi har varit vänner för alltid, sedan vi var barn. Att göra en bra är nästan omöjligt eftersom det inte finns något annat som kan användas som en jämförelse. För att vi tillsammans ska kunna göra ett så monumentalt uppdrag. Ja, erkänner Emma Molin, det finns tillfällen då man bara inte känner för att ha kul.

Emmas resa dit hon är idag har inte varit okomplicerad eller enkel, oavsett hennes ålder eller hennes entusiasm för att uppträda. Eftersom hon fortfarande letar efter det rätta programmet som passar hennes behov har hon fått nej av ett antal skådespelarskolor. Hon hävdar att det var ganska stabilt fram till hennes 30-årsdag och födelsen av hennes första barn. Det var då jag visste att jag kunde sluta leta efter andra uppgifter att göra och börja kalla det mitt jobb.

Det kanske inte är så enkelt som att alla tror att de redan har gjort det som en ståuppkomedi ett tag. Folk frågar ofta, “Så, hur är det att vara en professionell serie i den verkliga världen?” Behöver jag det verkligen? På så sätt kunde jag sarkastiskt insistera på min rätt till yttrandefrihet utan att hamna i problem. Om du inte är på humör för att åstadkomma någonting, men du vet att du måste ändå, kan det vara mer utmanande. Nästa steg är att omfamna ditt nuvarande humör och hitta lättsinne i det.

Emma Molin Längd

Det finns två filmer där Emma avslöjar sin konkurrenskraftiga sida: On the Track och All Against All. Emma hävdar att båda filmerna var “nästan en uppenbarelse”, vilket gör att hon ifrågasätter sitt eget förstånd. Även om hon har stått på scen i frågesporterna på grund av sin konkurrenskraftiga personlighet, är det omöjligt att säga vilken av de två showerna som har varit roligast för henne att vara med.

Väldigt roligt: ​​jag var med i båda. Det viktigaste är vem du sitter bredvid. Min goda vän Hanna Dorsin sitter bredvid mig på bänken vid banan. Förutom att det är väldigt roligt har All vs. All tillåtit mig att interagera med nya människor praktiskt taget varje säsong. I skådespelarvärlden finns bland andra svenska skådespelare Markus Krunegrd, Sigge Eklund och Jerka Johansson.

Snart kommer Emma och Oscar Zia att vara värdar för P3 Guld-galan. Efter en lång tid ifrån varandra tror Emma att Oscar är den typen av person som får dig att känna att du har känt honom länge. Han är också den typenen kille som checkar in med dig regelbundet via telefonsamtal. Det är verkligen bedårande! Vem är i så fall ansvarig? På nyårsafton fann hon sig själv fnissande åt något han sa. Någon sa: “Han påminner mig om min mamma.”

Grotesco har funnits ganska länge, och Molin har varit en del av laget under lika lång tid. Hon har regisserat och skrivit ett avsnitt som heter Ladies Night, som talar om skillnaden i inkomst och möjligheter mellan manliga och kvinnliga komiker. Hon var huvudrollsinnehavare i det svenska radioprogrammet Livet I Bokstavslandet, som sändes på Radio UR mellan 2013 och 2015.

Till 2018 års ceremoni var både Molin och Amanda Ooms nominerade att presentera. Hon gjorde Gulbaggegalan med SVT 2019 och 2020. Under 2019 planerar hon att göra om processen. Hon delade med sig av sin professionella och personliga bakgrund i ett avsnitt av Sommar I P1 2018. I slutet av 2018 gjorde hon ett framträdande i SVT-programmet P spret. Tillsammans bildar hon och Hanna Dorsin ett par.

Emma Molin Längd
Emma Molin Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!