Erik Videgård Fru

Sprid kärleken
Erik Videgård Fru
Erik Videgård Fru

Erik Videgård Fru – Erik Videgrd, stjärnkrögare och kokboksförfattaren, är född 1960 och har kört en lång rad välkända krogar, däribland bland annat Halv trappa plus grd, Videgrd, East, Diana, Akvarium, och Fjäderholmarnas krog.

Under millennieskiftet tog Videgrd över tv-programmet “Mitt I maten” (som var en fortsättning på “Aspegren mitt I maten”) och han är kanske mest känd för att ha introducerat asiatiskt fusionskök i den svenska gommen.

Eriks personliga kamp mot terminal strupcancer (steg 3 på 4-stegsskalan) beskrivs i en debattartikel publicerad i dagens Aftonbladet. Det har gjorts många behandlingar, inklusive celltransplantationer, kirurgi, antibiotika, hemorragisk feber, sonografi och vad han kallar “outhärdlig smärta.”

När Försäkringskassans utredare visade där blev Erik Videgrd helt förbluffad. Krögaren har inget krav på ersättning vid någon sådan tvist. De trodde att jag inte hade avslutat mitt sista uppdrag på mer än tre månader. Men det finns för närvarande inget effektivt botemedel mot sjukdom. Det verkade dock inte vara fallet. Han minns till tidningsreportern: “Jag skulle ha blivit så trög av läkarens råd att jag skulle ha sagt att jag skulle ha en dålig dag.”

Många känslosamma timmar och tårar har fällts till följd av vårt samarbete. I den inledande monologen av detta avsnitt avslöjar Erik att han nu kämpar mot terminal hjärncancer.Diagnosen kom många år senare, och den efterföljande behandlingen var rigorös.

Både strypning och cellgifting förekom. För att hålla strlningen igång så länge som möjligt mot käken användes försökte rädda tungan.Efter behandlingen var tumören inte längre ett hot. Trots detta återkommer frågan. Efter några minuter insåg Erik Videgrd att han bara skulle kunna lyfta kummeln med max några millimeter.

Det visar sig att hans kookaburra, eller kookaburra, har bokat en tur till doo, som han informeras av laka. Med avsikten att få insikt i utvecklingsprocessen tillbringar han mycket tid i en tryckkammare. Ändå var det verkligen ett mindre bakslag.

Erik Videgård Fru: Kajsa Videgård

Tandläkaren tyckte faktiskt att det var nödvändigt att göra rent tänderna. Efter uttömmande tester, inklusive undersökningar av patienten och den behandlande läkaren samt en biopsi av en andra läkare, fastställdes det att cancern hade sitt ursprung i patientens övre tonsiller. Det finns en okontrollerad malign tumör som har lett till identifieringen av en tumör i hjärnan som ett adenokarcinom.

Erik Videgård Fru

När jag först fick besked var jag inte särskilt rädd, men jag blev mer fokuserad och proportionerlig än jag hade varit tidigare.Det är precis vad jag kommer att göra! Det var en verkligt välvillig strävan för min make och mig såväl som för våra barn.

Diagnosen var ganska vanlig, en fyrstjärnig på godhetsskalan, och de resulterande komplikationerna var också vanliga, som cellulit och skleros. Eriks masker var viktiga när det var dags att ta sig till jobbet, och de gav den nödvändiga inspirationen för ensamvargarna medan de stod på dygnet. Kockaren Erik Videgrd tappade rösten på grund av cancer.

Det som stör honom mest är dock förlusten av kontroll och medkänsla han känner i sina kalsonger. Och efter undersökning av både honom och öron-, näs- och halsläkaren samt en tredje läkare som tagit biopsi ställdes diagnosen: ömheten har sitt ursprung i en cancertumör i höger sida av halsen. En cancerform som sprider sig lika snabbt som en nasofarynxtumör skulle ha varit ett stort hälsoproblem.

Trots detta blev jag inte ovanligt grinig efter att ha fått beskedet, utan snarare fokuserad och rationell. Ärligt talat borde jag nog rätta till detta. Det var ändå en betydande ökning av sysselsättningsmöjligheterna för min make och våra barn. Den mördande stöten var att inte veta hur saker och ting skulle gå för mig, eller ens om jag skulle klara det.

De var verkligen utmärkande; mina smaklökar är mer anpassade och min saliv mer potent än någonsin tidigare tack vare dem. Men det beror också på att jag ätit igenom sonden under ett helt år, vilket dämpade mitt smaksinne. Jag känner en enorm tacksamhet för att jag fick behålla min tiger. Många med samma diagnos har varit tvungna att operera bort hela eller delar av tungan eftersom det var så smärtsamt.

Han behandlades slutligen och släpptes i september 2010. Tumören hade krympt, och allt verkade ljust och hoppfullt. Patientens sakta började ruttna, vilket krävde en tryckkammarbehandling för att få igång blodcirkulationen igen. Tyvärr fick det inte önskad effekt och Erik märkte snart hur svårt det var för honom att öppna munnen.

Till slut kunde han bara öppna den lite mer. Under en familjesemester till New York City sommaren 2011 svällde barnens magar plötsligt upp och blev upprörande, precis som när man bryter ur en torr kvist. Han beskriver den nöd som följde som en snubb i horisonten, men han och hans familj höll ut den tills det var dags att bege sig hemåt.

Men det fanns inget att göra åt den smärta han skulle behöva utstå efter ingreppet, som gjordes omedelbart när han kom hem. Läkarna bestämde sig för att bygga en ny käke av Eriks kroppsdelar i hopp om att hitta en långsiktig lösning. Operationen varade i fem timmar och gick smidigt. Det som dock saknades var hans hittills imponerande motstånd mot att le.

Erik Videgård Fru
Erik Videgård Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!