Erlend Körberg

Sprid kärleken
Erlend Körberg
Erlend Körberg

Erlend Körberg – När Tommy Körberg stod i centrum i söndagens “Vilket liv” förvandlades föreställningen till en känslolös hyllning. Det var tråkigt när stjärnans tre barn – Anton, Erlend och Elvira – plötsligt reste sig upp och började sjunga med i hans gamla klassiker.

Ja, det är något man kan säga om säsongens sista hyllningsprogram, där folkkärakonstnären Tommy Körberg hade huvudattraktionen.Kvällen började med dunder när artistens musikgrupp Ravaillacz – bestående av Claes Malmberg, Johan Rabaeus och Mats Ronander – bjöd på en fantastisk låt.

Deras Melodifestivalen smash, “En riktig jävla schlager,” döptes om till “En riktig djävla diva.”De tre vännerna fnissade över en humoristisk text där de bland annat petade åt Tommys betydligt äldre fru.Och därifrån avslutades programmet med den ena känslostormen efter den andra.

Det blev hjärtliga samtal med de bästa av Kjell Bergqvists vänner och Tommy själv gav oss alla ett gott skratt när han sjöng sin otroliga klassiker “Anthem”.Men kanske mest chockerande av allt den kvällen var åsynen av Körbergs tre barn.Läs mer om den osäkra framtiden för publikfavoriten “Vilket liv.”

Konstnärens förvåning och förtjusning ökade när hans barn – sönerna Anton och Erlend och dottern Elvira – dök upp i programmet.Anne-Charlotte Körberg, stjärnans syster, gick in på scenen med Tommy Körbergs barn Anton, Erlend och Elvira.Hela familjen samlades för en kramad och efter att alla hade lagt sig i soffan frågade barnen vad de tyckte bäst om med sin pappa.

Aldrig en tråkig stund, säger Anton alltid.När han har en dålig dag vill han bli överös med presenter, säger Elvira, och hela familjen exploderar i ilska.Barnen dyker dock inte upp till programmet bara för att sitta och prata.Efter att ha gjort sig i ordning lägger Tommy märke till något i rännstenen och frågar om de kan sjunga; dom gör.

Erlend Körberg

De är klassikerna, till Tommys stora förvåning, och kungen sitter med en enorm spira i knät genom hela stycket.När 74-årige artisten Tommy Körberg dök upp i TV4:s “Vilket liv!” möttes han av en stor förvåning.

Den största chocken kom dock från familjen Körberg. När föreställningarna börjar på Oscarsteatern i Stockholm rusar Tommy Körbergs barn Anton, 45, Erlend, 26, och Elvira, 13, upp på scenen för att gå med sin pappa. Så hemskt! Denna kvinna lockar bort Tommy Körberg från sin familj och orsakar honom stor nöd. Barnen vill veta vad föräldrar gillar bäst med sin pappa. Aldrig ett tråkigt ögonblick, insisterar Anton.

Elvira berättar för familjen att när han känner sig nedstämd tycker han om att bli överös med presenter.Anne-bästa Charlottes vän frågar henne vad det är med hennes pojkvän som hon älskar mest. Det finns många saker jag är stolt över, men framför allt är jag stolt över det senaste året, när du kom hem och vi inte kunde kommunicera.

Att han är bättre nu än han var tidigare för att han står på scenen och gör det han gör och sjunger det han sjunger, som Anne-Charlotte Körberg konstaterar.Ytterligare familjeförfrågningar är dock inte över ännu. Barnen lämnar plötsligt hemmet.Ni ska inte sjunga ett va, säger Tommy Körberg.

Men det är precis vad barn borde göra! Tommy Körberg, sångare, hockeyspelare och familjefar, är trebarnspappa. Han och hans nuvarande fru, Ann-Charlotte Nilsson, fostrar en 12-årig tjej som heter Elvira. Förutom sin exfru Kirsti Skavberg Roaldsen fick Erlend Körberg, 25, en mellangrab.Och hans äldsta son, Anton Körberg, 44, har ett förhållande med ishockeyspelaren Anki Lidén.

Anton Körberg, äldste sonen, har gått i sin fars fotspår och etablerat en framgångsrik karriär som skridskoåkare. Han var medlem i TV3-kultsuccén Vita Lögner, som sändes mellan 1997 och 2002. Anton Körberg har även blomstrat i andra tv-sammanhang, framför allt som programledare på Pussel, som sänds på Kanal Lokal Sthlm.

Tommy Körberg var redan långt in i karriären när sonen Anton föddes, vid 29 års ålder. Ingen av föräldrarna verkar kunna förbättra det. Vi var mitt i karriärlivet, bara vi två: jag och Antons mamma. Jag hade nyligen avslutat “Hasse och Tage” på Dramaten. Jag hade min hand ordentligt planterad i munnen.

Det gäller att hålla sig nära trots stormen. Enligt min erfarenhet är det mer effektivt att visa sina ledaregenskaper än att försöka behålla en fasad för sina barn som så småningom kommer att genomskåda det. Det är bäst att bli behandlad som någon annan gör.

Tommy har berättat för Mama att han är en erfaren talare och far till två vältalande söner vars mammor han inte längre bor med. Elvira Körberg är fortfarande ett litet barn, och hennes pappa, Tommy, som var 61 år när han fick sitt yngsta barn, har talat offentligt om utmaningarna med föräldraskap över ett så brett åldersintervall.

Erlend Körberg
Erlend Körberg

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!