Evelina Galli Familj

Sprid kärleken
Evelina Galli Familj
Evelina Galli Familj

Evelina Galli Familj – De är föräldrar till Evelina Galli; SVT:s “Starke man” har spelats av 32-åriga skatertjejen Claudia Galli, som nyligen avslutat sin löpning. Expressen har redan diskuterat hennes liv, vilket inte alls är enkelt.banden mellan familjemedlemmar Men i en intervju idag berättar hon om sin pappa, som har varit borta i åtta år, och de otroliga historier han berättade för henne.

Hon säger, “Jag saknade honom, och du saknar din pappa, uppenbarligen.” Jag erkände för honom att jag också hade saknat honom. Oavsett hur vi kan ha tillbringat de senaste sju åren tillsammans. Det var ett riktigt svårt missförstånd som ledde till missödet. Jag insåg att mattan läckte ut under mig.

Allt eftersom tiden gick och de anpassade sig till sina nya omständigheter, behöll de kommunikationen i ytterligare två år. Efter det lär du dig inget nytt om pappan. Här är ett foto på Claudias ex-pojkvän, Christopher Taylor. Bilden föreställer Patrik Jonsson.

Så mycket som jag sökte efter hans namn på Google, kunde jag inte hitta något sätt att komma i kontakt med honom. Hon säger att hon inte är säker på att hon skulle ha ringt mig även om jag hade gjort det.

Men åtta år senare var hon på plats på en fest i Göteborg och när det var dags för sista scenen tittade hon igenom gratulationskort och blommor för att få ordning på sig själv.Jag är lite rostig på hela “lära sig om sig själv”. Nästa sak som dök upp var en låda med ett kort där det stod “pappa” och med ett telefonnummer.

Det var ett dramatiskt och rörande tecken från Claudias bortgångne far att livet var värt att leva, och det levererades mitt framför hennes ögon. Efter det var det dock inte så enkelt att gå ut på scenen som att ta en promenad runt parken. Till och med Claudia hade ingen aning om vad som hände.

Det sågs en gång att han satt i folkmässan. Hon tog några dagar på sig att samla sina tankar därefter. Av vad hon sa var det inte klart att jag skulle kontakta henne. Samtidigt var det ett faktum att han hade hört en viskning. Men det var verkligen inte en enkel procedur…Men hon resonerade att det var lämpligt att låta honom förklara sig, så några dagar senare träffades de två och pratade om vad som hänt.

Jag var tvungen att skriva ner varje fråga som kom in i mitt huvud. Sedan dess har det varit utmanande och tidskrävande att återupprätta kommunikationen. Det har gått år sedan dess, men det verkar som igår. När hon pressas på förtydliganden vägrar hon att diskutera det som redan har sagts. Claudia och hennes pappa var med på Tobias Wallins tolkning av “Let’s dance” ett år tidigare. Fångad av Olle Sporrongs kamera.

Hon hävdar att relationen mellan en mor och dotter nu är en jämställdhet. Så fort han kommer till Sverige kommer folk att börja lägga märke till det.Han har begåvats med förmågan att dela sin tid mellan hem i Sverige och Frankrike. Vi har det bra och jag behöver inte känna mig gammal eller nedstämd över mig själv.

Claudia meddelade på radio för en vecka sedan att hon och hennes sexåriga pojkvän, Christopher Taylor, som nu är 23 år gammal, inte längre är tillsammans.Hon säger att människor förändras och mognar på olika sätt genom åren, och av det är det lätt att dra slutsatsen att ingen har samma mål i livet.

Det är aldrig lätt att få siffrorna rätt, men om du kan bemästra processen kan du hamna bättre. Från och med april kommer Claudia att bo i villan som hon och hennes sambo lämnade när de flyttade till sitt nya hem. Christopher har varit borta väldigt länge.

Det är klart att anledningen till att vi inte umgås tillsammans längre är mer komplicerad än att bara vakna upp på olika ställen en morgon. Du är i en position där du måste ta reda på vad som gick fel hittills. Claudia hävdar att hon inte har spenderat mycket tid hemma på stenen eftersom hon först uppträdde i Göteborgs “Let’s dance” och sedan i “Starke guy”.

Evelina Galli Familj

Nu när jag är tillräckligt gammal behöver jag bara stanna hemma och ta hand om mig själv. Allt är möjligt efter det. Jag vill bara göra det klart att jag är väl medveten om det faktum att inte alla kan eller ens vill vara hemmaföräldrar, och att det inte stör mig ett dugg om detta är eller inte korrekt.

Men nyligen har jag stött på flera mammor på lekplatsen och andra ställen där Chloe och jag umgås, och när jag berättar att jag är hemma med tjejerna och att Chloe inte är på någon kölista för skolan, blir de alla sura. på mig.

En enkel översättning: att skicka iväg dina barn till skolan är mer ett behov i dagens värld.Det är tydligt att du har rest en avsevärd sträcka längs den vägen. Det är som det är: barn börjar i grundskolan mellan 2 och 2 1/2 år och stannar i sex år tills de fyller sex.

Evelina Galli Familj
Evelina Galli Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!