Ewa Fröling Sjuk

Sprid kärleken
Ewa Fröling Sjuk
Ewa Fröling Sjuk

Ewa Fröling Sjuk – “Ask The Doctor” -gråtscenen med Ewa Fröling. När det gäller sin cancer sa skådespelaren: “Nu är det järn Ewa.” Skådespelerskan Ewa Fröling avslöjade att hon hade cancer i dokumentären “Frga Doktorn.” När ämnet för hennes nära vän Stina Ekblad, som var där för henne under sin sjukdom, kom upp, brast hon i tårar. Hennes erkännande i showen att hon “förmodligen aldrig reflekterade över döden” ringer sant.

På måndagens avsnitt av SVT: s “Frga Doktorn”, skådespelerskan Ewa Fröling, 68, diskuterade sin nya bok “Mother Life” och hur hon personligen berördes av livmoderhalscancer. Enligt showen stod hon inte på möjligheten att dö och föredrog istället att koncentrera sig på sin återhämtning. Den tiden då du måste göra allt som krävs för att stoppa sjukdomen, bli av med cancer och acceptera din roll som patient.

Hon tror att det finns lite utrymme för oro, undrar hur saker och ting kommer att bli eller överväga möjligheten till dödsfall. Jag tror inte att jag någonsin har tänkt mycket på döden tidigare, men allt jag kunde tänka var: “Nu är det järn Ewa.” Hon säger att det var särskilt svårt att bryta nyheterna till Tilde Fröling, 40, och Mira Fröling, 31.

Det var svårt. När jag kom hem från att höra nyheterna hade vi en mycket tuff men ändå helt normal och naturlig chatt, under vilken vi båda bröt till tårar. Då träffades vi alla, och jag kan ha främjat kvinnorna lite, medger hon. Jag ville inte ha dem här i hela min kemo eftersom jag inte trodde att det skulle göra mig något bra, men nu kan jag hantera allt med stöd av en vän.

Ewa Fröling, en 67-årig kvinna, börjar gråta efter att ha sett en bild av sin vän Stina Ekblad, 46, på Sofia Rgenklints telefon. Presentatören betonar vikten av att ha ett starkt socialt nätverk och noterar att du fick hjälp enormt av en god vän under denna tid. Absolut; Vad tycker du om vänskap? Ewa Fröling, synligt chockad, tillägger, “Det är så ljust jämfört med Stina.”

Efter att ha hört nyheten om Ewa Frölings cancer upphörde flera av hennes vänner att kommunicera med henne och fick en fråga från Sofia Rgenklint. Trött på, “Låt oss dansa”, vi har ingen tradition med döden i vår kultur.

Många samhällen handlar om döden på sätt som skiljer sig mycket från våra egna. Hon svarar att det känns som att underjorden öppnas och faller i lite mörker när vi får nyheten om en dålig sjukdom, eftersom vi ständigt är skyddade från dödsverkligheten.

Efter att ha eliminerats från “Let’s Dance” med sin partner, Tobias Wallin, 42, i mars 2016, upplevde Ewa Fröling betydande blödning dagen efter. Så småningom sökte hon hjälp och tester avslöjade att livmoderhalscancer var orsaken till hennes blödning. Jag uppskattar att du går ut så mycket mer nu. Tryck och ansträngning hade varit högt under denna period. Att det började så plötsligt och blev så akut med denna blödning att du måste vara riktigt försiktig med att faktiskt rädda mitt liv, säger hon.

Ewa Fröling har kontaktats av Aftonbladet, men hon har vägrat att tala. Kraven inkluderar en kvinnlig skådespelare och en mogen ålder. Ewa Fröling är medveten om detta faktum och är tacksam för sig själv för att fortsätta audition för subpar -roller i ett subpar -yrke som av någon anledning inte har tilldelat henne en Guldbagge. Och hon önskar verkligen att hon hade gått på medicinskolan istället.

Emelie Ekdahl. Utfall. Georgina. Roos Elfrida. Det är Maddie och Erika. Fru Harriet Vanger, alias Harriet. Vera. För närvarande känd som Ewa Fröling, har hon gått av olika monikers tidigare. Stocksund infödda som deltog i Malmös teaterakademi vid 17 års ålder och landade en huvudroll i Fanny och Alexander, en av Sveriges mest framgångsrika filmer, är ett hushållsnamn i hela världen. Med sin senaste bok Mother Life kommer hon in i rampljuset ännu en gång i vår.

Ewa Fröling Sjuk

Jämför och kontrasterar hur det är att vara en kvinna med och utan livmodern. En rap och en biografi i bitar och bitar, med berättelser om resor och förlust av morföräldrar samt kärlek och hjärtskador, familjeband, skådespelarroller och köp av ett hem i Scania. Cancer också. På en torsdag eftermiddag i Stockholm går Ewa Fröling ner den sluttande hallen som leder till Filmhuset. Jag är klädd i en vit puffig jacka och vit, snabba sneakers.

Svett, pool, våren uje, vår och idomei är alla filmtitlar som har visats i rad. Filmer som inte öppnade för utsålda publik och ovationer. Eftersom det är så stort och ledigt där nu, valde «Ewa Fröling platsen för samlingen. Men efter att vi passerar genom de automatiska dörrarna hälsas vi av igenkännbara ansikten. De står i långa rader för dagens special av fisk eller vegetarisk biljettpris. Tyvärr tas de mer diskreta områdena, så vi slutar sitta på röda lädersoffor utanförav caféet.

Det finns en obekväm täthet i luften, människor är förpackade för nära, och ljudnivån är hög. Kan vi snälla bli av med denna irriterande loungemusik redan? Ewa Fröling utropar. Vi var tvungna att gå ett tag, men vi hittar så småningom ett litet rum på den översta nivån i den brutala strukturen. Detta område är helt tyst. Efter en paus undrar Ewa Fröling, “Var var vi?” Denna maligna tillväxt. De hittade maligniteten i hennes livmoderhals för fem år sedan.

Få människor öppnar sig för sina erfarenheter av terapi. När vi har fått det, vad då? Har vi inte för tidigt dött? Du kanske känner dig dålig när du ställer frågor. Var tacksam för att det finns någon som säkerställer din överlevnad, men låt det inte göra dig arrogant.

När du är så livrädd för att dö att du samtycker till rådgivarens råd, behandlar du dem med respekt. Cancer representerar en förlust för mig personligen. Ditt liv skonas, men du är inte exakt återställd till full hälsa.

Skådespelerskan Ewa Fröling avslöjade att hon hade cancer i dokumentären “Frga doktorn”. När de pratade om hennes nära vän Stina Ekblad, som var där för henne under hennes sjukdom, bröt hon ut i tårar. I måndagens avsnitt av SVT:s “Frga doktorn” diskuterade 68-åriga skådespelerskan Ewa Fröling sin nya bok “Modersliv” och hur hon personligen berördes av livmoderhalscancer.

Hon hävdar under hela showen att hon var för upptagen av helande för att tänka på att dö. Den där tiden då man måste göra allt som krävs för att sätta stopp för cancern, bli av med cancern och acceptera rollen som patient. Hon förklarar att oroa sig för “hur saker ska gå” eller “tänk om jag dör?” är meningslöst.

Jag tror aldrig att jag har tänkt så mycket på döden förut, men allt jag kunde tänka var “Nu är det järnet Ewa.” Hon säger att det var särskilt svårt att berätta för sina två barn, Tilde Fröling, 40, och Mira Fröling, 31. Det gick tufft. När jag gick hem från jobbet efter tillkännagivandet hade vi en pratstund som var tuff men ändå lämplig och naturlig nog att få oss att gråta.

Och så kom vi alla tillsammans, och jag kanske har stött bort tjejerna lite, tillägger hon. – Jag ville inte att de skulle vara här för min cellgiftsbehandling, men jag fick lära mig att göra det på egen hand med stöd av en vän.

Ewa Fröling, en 67-årig kvinna, bryter ihop i tårar när hennes följeslagare, Sofia Rgenklint, 46, visar ett foto på sin vän, Stina Ekblad, 46. Programledaren understryker vikten av att ha ett starkt socialt nätverk, och noterar att du blev oerhört hjälpt av en god vän under den här tiden.

Okej, så vad tycker du om vänskap? Ewa Fröling, påtagligt chockad, tillägger: “Det är så ljust jämfört med Stina.”Efter att ha hört nyheten om att Ewa Fröling hade cancer slutade flera av hennes vänner att kommunicera med henne, vilket ledde till en fråga från Sofia Rgenklint.

Ewa Fröling Sjuk

Döden är inte en del av vårt samhälle. Det finns många samhällen vars medlemmar hanterar döden på ett sätt som är radikalt annorlunda än vårt eget. Hon svarar att vi ständigt är avskärmade från dödens verklighet, så att när det väl knackar på i form av en terminal diagnos känns det som att helvetets portar har slagits upp.

Tobias Wallin, 42, och Ewa Fröling, 38, blev utslagna från “Let’s Dance” i mars 2016 och dagen efter fick Ewa Fröling en betydande blödning. Blödningen ledde till att hon sökte läkarvård, när det upptäcktes att hon led av livmoderhalscancer.

Jag uppskattar att du går ut så mycket mer nu. Mycket stress och arbetskraft hade utövats vid denna tid. Hon förklarar att det faktum att smärtan var så intensiv och blodet gick så snabbt räddade hennes liv.Som svar på Aftonbladets förfrågan sa Ewa Fröling att hon inte kommer att kommentera.

CultureEwa Fröling kom farligt nära döden fem gånger men tog sig igenom varje gång och blev starkare och farligare på vägen. Utan en förklädnad har hon kommit fram säkert till sin destination. I sin första roman “Moder liv” beskriver hon sin skakande resa genom svensk cancervård och öppnar upp om sina egna erfarenheter och livsåskådning.

Medan Ewa Frölings statur är olämplig för ett konferensrum är det i en sådan miljö vi träffas. Det oväntade snöfallet utanför Bonniers herrgårdsportar är skyldig. Kanske skildrar hon exakt det liv hon levde under kröningspandemoniet. Det har varit ett begränsat område. Hon har levt en “jävligt restriktiv” livsstil. En tillvaro helt i strid med vem hon är.

Detta är den första boken av Ewa Fröling. Den har titeln “Modern Life”, och den sammanfattar hela historien. Angående upplevelsen av att ha och sedan inte ha en livsuppehållande maskin. Angående att fortplanta sig och bli förälder i efterhand.

Och det här är historien om Ewa själv. Namn har betydelser, och i Ewa vars’ fall betyder namnet liv. Cancer i matstrupe och magsäck är bokens centrala tema. Hon fick slutligen diagnosen 2016, och hon säger att det var ett totalt angrepp av okunnighet från hennes sida. Gynekologiska parasiter. Gjorde inte de tester som var tänkta att utföras. Upptäckten av cancern kom för sent.

Det fick mig att få ont i magen när jag tänkte på honom. Hon utbrister: “Hade han gjort sitt fruktansvärda jobb, hade jag inte blivit sjuk!” innan hon slår handen platt i bordet. Under hela “Moder liv” pågår en rasande smutskastningskampanj mot svensk sjukvård.

Ewa Fröling tyckte inte mycket om onkologkårens “tumregel” att läkare skulle diskutera behandlingsalternativ med patienter. Mot slutet hade hon flyttat sitt sjukhus från Stockholm till Uppsala, där hon upplevde en annan sorts hyllning och popularitet.

Jag hade en del oenigheter med det medicinska etablissemanget, men jag tvivlar på att många cancerpatienter gör det. Det är kopplat till vem en person är som helhet, och det gör mig sårbar för att bli manipulerad. Allt gick så snabbt på den tiden att hon inte hann tänka några oroande tankar eller känna sig nedstämd; nu vill hon få upplevelsen raderad så att hon kan känna sig föryngrad.

Detta gjorde att ilskan blev en drivande kraft i framtiden. Ewa Fröling beskriver sina möten med andra cancerpatienter på sjukhusrummet som om de satt där och rörde sig i döden, helt övergivna av sjukvårdspersonalen. Detta var uppenbarligen inte menat att vara hennes öde. Istället var hon misstänksam, ställde krav och bråkade.

Ewa Fröling Sjuk
Ewa Fröling Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!