Emma Kjellander Död

Sprid kärleken
Emma Kjellander Död
Emma Kjellander Död

Emma Kjellander Död – Emma Kjellander hade en historia inom teater- och klubbvärlden, efter att ha arbetat i många år som en mycket uppskattad projektledare och köksmästare på nybildade Riksstadions JAM-avdelning. Hon var också en grundare och producent för Hoochy Coochy Club burlesk trupp.

Emma började arbeta med en av Sveriges mest älskade filmregistratorer, Fijona Jonuzi. Produktionen av de två kortfilmerna, Girl and Astrid, väckte stor uppmärksamhet i och utanför Sverige. Girl visades på flera prestigefyllda festivaler, bland annat Sundance Film Festival och Göteborg International Film Festivals Opening Night Gala.

Lars Norén, Sarah Kane och modern svensk ungdom som rapparen Johannes Anyuru och dramatikerna Anders Duus och Lisa Langseth utgör kärnan i gruppen som är ansvarig för att forma Riksteaterns hjärta.Lars Noréns “Krig” placerar Sverige under franskt styre i våra dagar.

Filmen, “Pjäsen”, som hade premiär i Schweiz i vintras, handlar om tre kvinnor som arbetade som spioner under kriget. När den vanärade familjepatriarken återvänder hem och försöker återta sin tidigare ledarställning, fortsätter kriget hemma att rasa. Den svenska premiären äger rum den 2 oktober i Lund under ledning av fransmannen Gildas Milin.

Både Riks Drama och Stockholms Teater Giljotin har bestämt förbundit sig att iscensätta Sarah Kanes “Psykos 4:48”, den oroväckande monolog som förebådade hennes eget självmord.

Annika Hallin spelar Melanie Mederlind i rollen och den jordanska regissören Darin Sallam blandar en berättelse om att bli äldre med en krigsmiljö i filmen. Men trots ämnets tyngd saknar boken det historiska perspektivet från andra verk om födelsen av staten Israel.

Vi öppnar på en palestinsk by på en kibbutz under de värsta dagarna 1948, då omkring 700 000 palestinier rycktes upp från sina hem i samband med upprättandet av staten Israel. Farhas, en 14-årig flicka, togs in av sin frenetiska far när han gick till pistolen för att försvara deras hem.

Hennes öron hör av barn som skriker, hör skräckskrik och ser våldsblixtar när hon korsar dörrens källor. När dagarna och nätterna passerar i fängelsehålan förlorar hon sin oskuld och blir en traumatiserad ung kvinna på några timmar.

Det som borde ha varit ett flerdelat drama om den slutliga upplösningen av alla krigs betydelse visar sig vara en film som är svår att investera i av olika anledningar. Konstruktionen av själva berättelsen är källan till problemet.

Låt oss först få en snabb överblick över vem Farha är: hon är en väluppfostrad liten tjej som älskar att läsa och drömmer om att börja skolan, men som bara kan berätta för sin pappa, stadens borgmästare. Skyhöga energikostnader driver en konversation bort från fossilindustrin.

Av denna anledning har Lannebo Europe Green Transition precis släppts – en grön obligationsfond centrerad på företag som driver den gröna omställningen.Klimatet och miljön skapar kontroverser, om vi ska vara ärliga.

Men sinnet har en överraskande otålighet mot hantering, vilket är uppenbart även i vår sparsamhet. Enligt uppgifter från Fondbolagens förening finns endast cirka 4 % av svenskarnas totala investeringskapital i “gröna” fonder, eller de vars uttalade placeringsmål är säkerhet.

Emma Kjellander Död

Trots att majoriteten av investerarna (57%) anser att det är viktigt att fonden de deltar i är stabil. Och när kunskapen om energikrisen, vattenbristen och extrema temperaturer lossnar från varandra kommer dess betydelse bara att växa.

Mot bakgrund av detta kan Lannebo Europe Green Transition Environment Fund väcka intresset hos många små investerare. Fonden kommer att lanseras i september 2022 och kommer att investera i små och medelstora företag som bidrar till Europas gröna omställning.

När man investerar för långsiktiga mål som att försörja sin familj eller pension är det vanligt att man undviker företag som utarmar planetens naturresurser. I ljuset av den förestående ekologiska kollapsen och klimatkrisen, hur mycket är en påse pengar egentligen värd.

Men samtidigt blir det allt tydligare att människor väljer hållbara fonder för att de förväntar sig högre avkastning.Klimatförändringarna är ett stort hot mot samhället för närvarande, men det innebär också en enorm möjlighet för företagen. Ulrik Ellesgaard, chef på Lannebo Europe Green transition, hävdar att företag verksamma inom områden som grön energi, elektrifiering och resursfexitivering har en lågkonjunktur framför sig.

En fråga för dem som väljer att investera i hållbara fonder är att den exakta innebörden av detta begrepp har varit oklar. Det kommer att finnas en EU-omfattande infrastruktur för hållbara investeringar med start i mars 2022.

Målet för Ramverket är att förenkla processen för att fastställa miljöpåverkan av bevarandeinsatser. Fonder som tar hänsyn till hållbarhetsfaktorer. Dessa är kända som “ljusgröna fonder.” Objektivt hållbara investeringsfonder.

Dessa är kända som mörkgröna fonds. Lannebo Europe Green Transition Fund är en så kallad “mörkgrön” fond, vilket innebär att fonden uteslutande investerar i företag vars verksamhet bidrar till den gröna omställningen i Europa.

Företag kan vara ett hinder för elektrifiering, ge tillgång till förnybara energikällor eller hjälpa till att minska avfallet. Lannebo Europe Green Transition skiljer sig markant från fonder som till exempel undviker att investera i sektorer som ses som särskilt problematiska. Målet med Lannebo Europe Green Transitions är inte att undvika vissa företag utan snarare att aktivt investera i de som driver den gröna omställningen.

Emma Kjellander Död
Emma Kjellander Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!