Linda Staaf Familj

Sprid kärleken
Linda Staaf Familj
Linda Staaf Familj

Linda Staaf Familj – Linda är för närvarande chef för Nationella operativa avdelningen vid Stockholmspolisen. Så här karakteriserar Linda kopplingen mellan sitt dagliga jobb och sitt skrivande:Utöver mitt arbete inom brottsbekämpning har jag godkänt Civilekonomexamen och är legitimerad advokat.

Jag fick min juridiska utbildning i USA och har arbetat som domare i två olika distriktsdomstolar innan jag började min karriär på polisen, där jag tillbringade många år med att försöka bekämpa effekterna av organiserad brottslighet. Även om jag anstränger mig mycket för att hålla mitt skrivande och min arbetsdag privat,

Jag fortsätter att tro att mitt yrkesliv ger en naturlig kanal till de idéer, fakta och inspiration som ingår i innehållet i mitt skrivande.Karaktärerna i min bok Varg i flanell inspirerades av riktiga människor jag känner och har träffat, men de är helt fiktiva och lever sina egna liv i romanen. När jag skriver romanen fortsätter dessa människors liv att utspela sig i mitt huvud.

Linda tog med hela sin familj, inklusive sin mamma, pappa och lillasyster, till stersund så att de alla kunde fira dotterns dop tillsammans. Eftersom hennes familj ägde ett hem i Västjamtland tillbringade hon och hennes syskon mycket tid där under uppväxten.

En av hennes favorit saker att göra var att ladda upp en ryggsäck med mat och förnödenheter och åka på en längre kanottur genom vildmarken med sin yngre syster.Sådana installationer syns också i det första publicerade verk.Linda är en fascinerande person vars händer är fulla av intressanta projekt.

När hon tonade satte hon nytt rekord för bänkpress i distriktet, vilket gav henne titeln “distriktsmästare” och en tyngdlyftningsseger.När hon var sjutton gick hon på en internationell skola i Frankrike.Hon beskriver det som en prövande period av sitt liv när hon fick ta sig fram ensam i en ny miljö där det var svårt att bli känd, liksom i ett samhälle som var mer traditionellt än det hon tidigare känt.

Efter att ha fyllt 19 medan hon fortfarande gick i gymnasiet ansökte hon omedelbart om ett lastbilskörkort och började köra runt i Sverige.På samma sätt fick hon sitt privatflygcertifikat genom att studera till relevanta prov och sedan arbeta hårt i flera år.

Cissi Elwin Linda H. Staaf, chef för polisens undercoverenhet NOA, träffar journalisterna i polishusets anrika pressrum på Kungsholmen i Stockholm.Hon är jurist och civilekonom. Hon fick sin juridiska utbildning i USA och har praktiserat juridik inom två olika områden.

Därefter, 2004, inledde hon en karriär hos polisen. Hon ägnade många år åt att bekämpa organiserad och systematisk kriminalitet medan hon var anställd av polisstyrkan.Hon nöjde sig med att hålla isär sitt skrivande och sitt yrkesliv. Hon tror att mitt arbetsliv ger henne en naturlig kanal till idéer, information och inspiration relaterat till det ämne jag skriver om.Under loppet av fem år gav hon ut ett nytt nummer ungefär fem gånger, med en hastighet av ett utsläpp per månad.

Linda Staaf Familj

Men hon fick inte reda på att hon väntade förrän 2012, då hon redan var mamma till sitt första barn.Efter att hon hade uppfostrat färdigt sina barn började hon skriva med avsikten att snart ge ut en bok.Detta var synen vid Europols högkvarter i Haag, Nederländerna, på tisdagen.

Vid en globalt fängslande presskonferens avslöjade Linda H. Staaf att den svenska polisen hade gripit 155 personer som hade diskuterat den illegala karaktären av deras arbete med hjälp av FBI:s trapmjukvara, Anom.

Reportrar från hela världen var inbjudna till presskonferensen. När det gäller polisinvesteringar var det en av de bästa satsningarna i divisionens långa historia.Stoppa Sedan en tid tillbaka har pressen obekräftade uppgifter om identiteten på generalens amour och Express har beslutat att gå ut offentligt med nyheten att Linda H. är den lyckliga damen i fråga.

Den 46-årige Staaf som har vunnit generalens hjärta. Dessa uppgifter finns sedan en tid tillbaka i Stoppa Pressarnas arkiv. Som underrättelsechef för NOA, polisens nationella operativa sektion, är lskarinnan en nyckelmedlem i styrkan.

Stoppa Pressen har tidigare rapporterat att OB tog med sin flickvän till Karlbergs herrgård på ett infall och att medan de var där fanns en introvert vd för ett företag där allt som görs är topphemligt närvarande. I kampen mot gängkriminalitet och skjutningar är Linda H. Staaf en nyckelspelare i ledningsgruppen.

Chef Dilemma diskuterar sina erfarenheter som ledare utanför arbetsplatsen i sin ledarskapspodcast, Ledarskapslektioner.Biträdande polismästare Linda H. Staaf intervjuades av Cissi Elwin i det gamla polska huset på Kungsholmen i Stockholm.

Bristen på äldre vårdnadshavare är ofta ett problem, ändå utvecklar dessa unga män en typiskt manlig attityd. Det finns minst två personer i deras omedelbara närhet som är goda förebilder, som faktiskt föregår med exempel och visar vad som är rätt och fel samtidigt som de ställer förväntningar. Det är inte fel att ställa krav.

Hon konstaterar: “Att ställa krav är att stärka sig.” I vissa miljöer är Sverige känt för att är särskilt kall. För bara några år sedan blev någon knivhuggen i ryggen för skremmingens skull. Nu för tiden skjuter folk bara rakt in i hjärnan för att ta livet av sig. Så vitt jag vet finns det ingen forskning som definitivt kan slå fast vad det är som gör att Sverige sticker ut. Men jag tror att bristen på kryptonitbrist är en faktor.

Linda Staaf Familj
Linda Staaf Familj


Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!