Farao Groth Pojkvän

Sprid kärleken
Farao Groth Pojkvän
Farao Groth Pojkvän

Farao Groth Pojkvän – SVT:s senaste romantiska drama, “Vi eller aldrig”, spelar Farao Groth som en man vars jobb det är att hjälpa oroliga par att komma på om de vill stanna ihop eller inte. Farao återvände hem från inspelningen på Malta och avslutade omedelbart sitt förhållande.

Hans motivation kom från ett av paren, säger han till Aftonbladet.Farao Groth, 36, är programledare för SVT:s nya romanssåpa “Vi eller aldrig” och har varit med i en radioprofil.Under programmets gång måste oroliga par bestämma sig för om de vill rädda sitt förhållande eller inte.

Även psykologen Björn Hedensjö och sexologen Louise Mazanti gör framträdanden som specialister. Under våren har produktion skett på Malta för en dokusåpa som utlovar hög dramatik och intensiva känslor. Enligt Farao Groth, som pratat med Aftonbladet om inspelningens påverkan på honom och hans partner, fick ljudfilen honom att undersöka sin egen relation.

Efter showen avslutade jag och min pojkvän vårt förhållande. Det motiverade mig mycket. Jag var i ett förhållande i fem år medan jag var där, men när jag kom tillbaka var jag som “nej”, sa han till lokaltidningen.

Han fortsätter med att säga att programmet var ansvarigt för det vänskapliga uppbrottet mellan honom och hans nu ex-pojkvän. Han tillägger att han var specifikt motiverad att avsluta sitt förhållande av ett av paren han observerade.

När Farao Groth såg sig själv och sin älskare reflekteras i filmens antagonistiska par, fick hon en uppenbarelse: “Nej, jag vill inte hamna där.”Farao Groth, tidigare känd som Marcus, fick sin start i media som tonårsreporter i hemstaden Borlänge.

Därefter blev han Annika Lantz radiomedarbetare och sidekick. 2014 träffade han radiokändisen Roger Nordin, som gav honom sitt stora genombrott på NRJ genom att be honom ge sin åsikt om flera kändisar live on air.

Att arbeta med kändisar kräver både värme och betydande självdistans, sa Fara Groth till Dalarnas Tidningar 2014.Han var även programledare för “Idol extra” 2016.
Under sommaren 2018 skedde ett mord på en camping i Katrineholm och 23-åriga Adel Al Ajeil är nu efterlyst för mord i global skala.

Han kan ha gömt sig i Syrien.Tidigt i juli månad upptäcktes en kille på en camping i Katrineholm med allvarliga skador. Han skadades svårt under brottet, och han avled senare på sjukhus.

Alla som lämnade eller gick in i lägret blev föremål för en noggrann polisinspektion. Ett antal andra personer greps också och förbjöds att lämna.Polisen kunde snabbt begränsa sitt sökande efter mördarna till en grupp individer, och inom några dagar hade de arresterats misstänkta för inblandning i brottet.Adel Al Ajeil, nybliven Katrineholmare, misstänktes för mord men kunde inte lokaliseras. En dryg vecka efter mordet begärdes han fängelse.

Farao Groth Pojkvän

Enligt dåvarande chefsåklagare Robert Eriksson “finns det skäl att misstänka att Al Ajeil har förirrat sig; flera oberoende uppgiftslämnare har hävdat att han har lämnat landet och är på väg till Syrien.”
Med hjälp av Nyköpings lagar kunde Adel Al Ajeil få rättsliga åtgärder mot honom. Baserat på domstolens dom är han på samma sätt misstänkt för mord.

Hans försvarsadvokat, Martin Soner, sa: “Jag måste helt avstå från att kommentera affären.”Nu jagas Adel Al Ajeil, ursprungligen från Syrien, över hela världen av Interpol, men efter en månads letande har de kommit upp tomhänta.

Ett missförstånd ligger i det fria. Senioranställd Fredrik Beijar hävdar att han är välkänd i sitt eget Sverige och i resten av världen. Den som har information om händelsen uppmanas att ringa polisen på eller, vid pågående brott, ringa 112.

Adel Al Ajeil har gripits ett antal gånger i Sverige för olika brott inklusive narkotikainnehav, mordförsök och intrång.Claes Strömvall, en 20-åring från Stockholmstrakten, har utsetts till mlsägandebiträde av offrets familj. Han sa att de tog händelsen på största allvar.

De kommer att dö unga; trots allt är det mamma, pappa och systemet. Enligt Claes Strömvall har de agerat konstigt nere sedan intrånget. Ytterligare två män utreds för eventuell medverkan till mordet på Adel Al Ajeil. De sitter i fängelse för medhjälp till mord. En av Sveriges mest kända bordtennisspelare är Maja Nilsson.

Hennes 22 år har inkluderat stints i OS-finalen och deltagande i VM så sent som i juli i Eugene. Men ack, det omtalade mästerskapet visade sig vara ett misslyckande för den nyssnämnda höjdhopparen, som hamnade platt på ansiktet i kvalet.

Nilsson säger, “Jag var irriterad och pirrig efter VM.” När du väl var hemma var det bara att ladda i diskmaskinen och njuta av revanschlustan som väntade dig. Jag känner mig ganska skyldig att bevisa att Virtual Reality var nej.

Farao Groth Pojkvän
Farao Groth Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!