Förmögenhet Per Gessle

Sprid kärleken
Förmögenhet Per Gessle
Förmögenhet Per Gessle

Förmögenhet Per Gessle – Popsångaren, låtskrivaren och musikern Per Gessle är en mångbegåvad artist. För de flesta kommer han alltid att vara känd som Marie Fredrikssons manliga hälft i den svenska poprockduon Roxette, som han var med och grundade 1986. Internationellt erkännande för Duon kom under slutet av 1980-talet och början av 1990-talet, tack vare album Look Sharp! (1988) och Joyride (1991).

Så otroligt duktiga PerPopsingers är. Född 12 januari 1959 i Halmstad, Sverige. Det uppskattas att Per Gessles förmögenhet är värd omkring 800 miljoner svenska kronor. Han hade en lovande karriär som sångare i det svenska bandet Gyllene Tider innan Roxette bildades.

Bandet släppte sina tre första album i början av 1980-talet men bröt upp kort efter att ha släppt sitt fjärde studioalbum, The Heartland Café (1984). Mellan sina uppehåll med Roxette och Gyllene Tider släppte Gessle ett antal soloalbum som sjöng på både svenska och engelska.

Per Gessle Förmögenhet / Popsångare, textförfattare och musiker Per Gessle är välkänd inom sitt område. Han är mest känd för sin roll i historien om den svenska poprockduon han grundade tillsammans med Marie Fredriksson 1986. Duon blev internationellt känd i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet, tack vare albumen Look Sharp! (1988) och Joyride (1990). (1991).

Popsångare. Sedan den 12 januari 1959 har jag bosatt mig i Halmstad, Sverige. Värdet på Per Gessles rykte har uppskattats till 800 miljoner svenska kronor. Innan han bildade Roxette hade han en framgångsrik karriär som sångare för det svenska indiebandet Gyllene Tider. Tre album släpptes av bandet under början av 1980-talet, men kort efter släppet av deras fjärde, The Heartland Café, bröts gruppen upp (1984).

Mellan sina stopp med Roxette och Gyllene Tider släppte Gessle ett antal soloalbum på svenska och engelska.Efter mycket debatt har vi bestämt oss för att pensionera Gyllene Tider… vid en obestämd tidpunkt i framtiden.

Det första soloalbumet av Gessle, med titeln Per Gessle, släpptes 1982, och hans andra, med titeln Scener, följde kort efter upplösningen av Gyllene Tider 1985.Redan innan de bildade Roxette 1986 hade Gessle och Marie Fredriksson varit vänner ganska länge.

Pearls of Passion bestod av låtar som ursprungligen var avsedda för Pers tredje soloalbum, men som istället användes på Gessles genombrottssmash, “Neverending Love.Efter att ha brutit ut med Look Sharp! och Joyride, Roxette släppte ytterligare fyra topp-tio-singlar i USA och två till i toppen av listorna där.

Efter framgångarna med Roxettes vid sekelskiftet släppte Per 1992 en demosamlings-CD med titeln P väg, 1982–1986, 1992.Efter deras världsturné till stöd för Crash! tog Roxette en paus.Efter ett uppbrott och turné med bandet släppte Gessle sitt första engelska soloalbum 1996, med medlemmar från Brainpool och Gyllene Tider som bakgrundsmusiker.

Det ryktades att Christoffer Lundquist från Brainpool hade arbetat med Gessle på en efterföljande skiva.Albumet The World According to Gessle från 1997 innehöll hitsinglarna “Kix” och “I Want You to Know”.

Jonas Kerlund var videoredaktör för alla tre säsongerna.Bonusspår och andra låtarrangemang inkluderades i albumets nyutgivning 2008.Samlingsalbumet Hjärtats trakt – en samling släpptes 1997.
Per Gessle är, allt övervägt, en tystlten man som lever en relativt lågmäld tillvaro.

Han oroar sig inte så mycket för rampljuset, utan föredrar istället att koncentrera sig på de saker som verkligen betyder något för honom, som musik och familj. I Halmstad, staden han växte upp i och älskar, bor han nu tillsammans med sin fru Gessle och deras son Gabriel i en herrgård som uppskattas vara värd över 25 000 000 dollar.

Dessutom har han en touch av bilen som är galen i sig.Han har ett garage fullt med Ferraris och älskar varenda en av dem.Ytterligare information om originaltextenYtterligare översättningsdetaljer kräver tillgång till källtexten.

Förmögenhet Per Gessle

Hans företag, Tourist trap AB, ökade sitt resultat med 2,5 gånger, till närmare 3,8 miljoner kronor, det senaste räkenskapsåret.Enligt vad Per Gessle har påpekat tidigare har hans framgång gjort det möjligt för honom att undvika de påfrestningar som vanliga människor möter.

Per Gessle, 61, är en av Sveriges rikaste musiker tack vare framgångarna med sina band Roxette och Gyllene Tider och hans soloarbete.Musikern och artistens tre stora aktiebolag, Jimmy Fun, Elevator Entertainment och Roxette Recordings, har ett sammanlagt eget kapital på över 300 miljoner kronor.

Men det finns också andra finansieringskällor. Det senaste räkenskapsåret för hans företag, Tourist trap AB, slutade med en vinst på över 3,8 miljoner kronor (cirka 400 000 dollar). Det är en vinstökning på cirka 2,5 miljoner SEK (cirka 400 000 USD) jämfört med föregående år.

Per Gessle har ett boende på 25 691 000 kronor i Halmstad, hans födelseort. Paret har varit gifta i 59 år och uppfostrar sin son Gabriel Gessle, nu 22. Sångaren i Golden Times råkar också äga 13 bilar, vilket gör honom till en välkänd bilälskare. Han har bland annat sju olika Ferraris, en Rolls-Royce och en Harley-Davidson.

Medan Per Gessle aldrig varit en som skrytt om sin rikedom, har han skryt för Expressen att han har lärt sig att delegera de tråkiga jobben som hindrar honom från att njuta av sin rikedom.På grund av min extraordinära lycka har jag aldrig behövt stressa över de typer av problem som de flesta människor måste hantera med en viss grad av regelbundenhet. Per Gessle har uppgett att han inte utför någon fordonsbesiktning eftersom någon annan gör det åt honom. Per Gessle, som Expressen har kontaktat, har avböjt att kommentera.

Förmögenhet Per Gessle
Förmögenhet Per Gessle

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!