Messiah Hallberg Mamma

Sprid kärleken
Messiah Hallberg Mamma
Messiah Hallberg Mamma

Messiah Hallberg Mamma – Messiah Hallberg, en 33-årig komiker och utmanare i Let’s Dance, har tagit mer ledigt för att ta hand om sina barn, Louise, 8, och Nils, 5, än sin partner. Att vara en bra pappa kräver uppoffringar, men belöningarna är väl värda kostnaderna.

En av Sveriges mest populära underhållningsshower, “Let’s Dance”, medverkar Messiah Hallberg, 33, som gjorde den överraskande övergången från ståuppkomedi till dansgolvet. Komikern och tvåbarnspappan säger att perioden innan han valde att delta var en av de mest stressiga tiderna i hans liv:

Jag hade försvunnit i tomma luften! Tyvärr var gin och tonic mitt enda alternativ för självmedicinering. För vissa kan det bara ha varit ännu en dansshow; för mig ifrågasatte det min grundläggande identitet. Men Messiah var tveksam, och resten av familjen, inklusive hans dotter Louise, 8 år, som är ett stort fan av showen, sa att han definitivt borde delta:

Även om Louise kom in i världen först 2008, är hon väl insatt i programmets historia och kan komma ihåg sådana detaljer som namnen på alla dansare som någonsin har medverkat i det och vinnarna i varje tävling. När jag frågade henne om hon kände att jag borde vara med svarade hon: “Det spelar ingen roll för mig, gör vad du vill.” Hon är nästan nio år och försöker vara lite cool.

Men efter att jag sagt ja, strålade mamma av stolthet. Att inte behöva gå ut först är bra för mig. Däremot, med den paljettade tröjan och smala leggings på, ser jag ut som att jag faktiskt skulle kunna dansa! Det finns en god chans att jag kan lura folk att tro att jag är kompetent. En annan deltagare, Samir Badran, trodde att jag var en professionell dansare första gången vi träffades. Det var lite av en overklig upplevelse att bli sprayad tillsammans med honom medan du bara hade på dig underkläderna.

Förhoppningsvis har de inte det intrycket. Kom ihåg att jag spelade den rollen tidigt i min karriär, och den fortsätter att informera om mina skådespelarval nu. Det är därför jag till exempel har blivit nekad för roller i flera castings. Nu har jag försökt skilja mig från det lite eftersom att spela bara en karaktär hela tiden kan vara begränsande.

Dessutom var det många som hade fel intryck av mig. Högerkanten ansåg mig attraktiv, medan vänsterkanten såg mig som en formidabel motståndare. Ingen verkade njuta av min satir. Vårt samarbete på “Efterlyst” inträffade under Hasse Aro och Leif GW Perssons engagemang. Jag hade nyligen gått med i redaktionen och hon var redaktör.

Messiah Hallberg Mamma: Lena Marie-Louise Werklund Hallberg

Efter det inledde vi ett romantiskt förhållande. Det har gått exakt tio år sedan dess. Vi åkte på en minisemester förra veckan, bodde på hotell, gick på en show och åt ute. Det finns många toppar och dalar i ett förhållande. Trots våra olikheter har vi en stark beslutsamhet. Jag är stolt över oss för att vi tagit oss så här långt, 10 år och två barn in trots de utmaningar vi har ställts inför.

Det är ganska nära att vara min stoltaste prestation. Du måste ge intrycket av att din relation är i trubbel, enligt mig. Att ha orealistiska förväntningar gör det bekvämare att sluta när saker och ting inte går som planerat. En mer exakt bild är att föredra. Något med dualitet är otroligt krävande.

Messiah Hallberg Mamma

Till exempel irriterar det mig verkligen när gifta människor delar bilder på sig själva och skriver om hur nöjda de är med varandra på sociala medier. Antingen har de precis börjat dejta eller så har de båda ganska olika verkligheter. Om jag ska vara ärlig är nog mitt perspektiv på det extremt bergmanskt. Jag råkade ut för en medellivskris av en slump… Efter att ha köpt lägenhet och bil tvingades jag och min sambo säga upp oss från våra jobb på Aftonbladet.

Jag gick på pappaledighet efter ett halvår, när det var kallt och dystert ute (november). Jag hamnade efter riktigt snabbt. När jag först började bo hemifrån kändes det som att jag hade sovit bort och vaknat 15 år i framtiden. – Jag tillbringade runt ett år med henne, och under den tiden skapade vi något av en självständighetsö.

Mina kompisar hade inga barn så de kunde åka till New York och andra liknande platser. Det var som om min värld hade halverats; mina följeslagare hade försvunnit på ett sätt, och jag hade gått på ett annat. Längtan efter att bryta mig loss från min restriktiva tillvaro fick mig att börja spela stand-up komedi. Under den här tiden hade jag också planerat att skriva en roman, men jag förstod snabbt att även denna plan skulle misslyckas.Så fort min bebis somnade gjorde jag det också.

Tills du är i den situationen tror jag att många pappor har en annan uppfattning om hur föräldraledighet ska vara. Vilken fantastisk position att ha! Tänk bara på alla mammor som någonsin har tagit hand om ett barn.

Åh, vilken kamp! Det är sant att det kräver uppoffringar att vara en närvarande pappa, men belöningarna är väl värda kostnaderna. Jag vill inte vara den typen av “mediapappa” som lämnar sin familj i ett halvår medan en tv-serie spelas in i ett annat land.

Messiah Hallberg Mamma
Messiah Hallberg Mamma

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!