Fouad Youcefi Fru

Sprid kärleken
Fouad Youcefi Fru
Fouad Youcefi Fru

Fouad Youcefi Fru – Hans framgångar under valet har gett honom smeknamnet “SVT:s John King” som svar på CNN:s John King. Fouad Youcefi, som fängslade tittarna med sin spännande recitation, var överväldigad av glädje.Det kändes som att jag var kvävd i kärlek, sa han till Aftonbladet.

Politik ikväll gästas dagligen i SVT av Fouad Youcefi. Söndagen före valet deltog han i “Statsministermötet” och under själva valet satt han orubbligt vid en stor pekskärm och höll järnkoll på siffror och mandat för att guida tittarna. Han har hyllats för sina insikter och kallats SVT:s motsvarighet till CNN:s John King, som har guidat tittarna genom det amerikanska valet på samma sätt.

Det var en trevlig kväll att jobba på och det var spännande att se valresultatet. Jag koncentrerade mig bara på resultaten när de kom in, ägnade stor uppmärksamhet åt de minsta detaljerna och gjorde allt för att upptäcka och följa nya trender. Fouad Youcefi sa till Aftonbladet, “Jag måste äga att det var först i efterhand som jag insåg att det var många som hade tänkt mycket på rapporteringen.” När jag såg att Expressens tidigare chefredaktör Thomas Mattsson hade skrivit en bra tweet kände jag en stor lättnad.

Sammantaget väntade jag till måndag kväll med att läsa igenom min inkorg och sociala medier, och jag blev lite kvävd av alla vänliga ord. Det verkade som om mitt hjärta hade kvävts av kärlek. Det uppskattar jag väldigt mycket och jag hoppas att vi lyckades kommunicera valresultatet till svenska folket. De som tittade på SVT-ankaret och följde Youcefs handhavande med pekskärmen kunde konstatera att han inte är tekniskt kompetent.

En av kommentarerna jag fick var särskilt säker: “Det verkar som om den här personen har spelat många TV-spel under sin livstid.” Till viss del kan det förklara varför jag, även om jag tekniskt sett är utanför, känner mig helt hemma här.Inför omröstningen sa Fouad Youcefi till Aftonbladet att han “pluggat” städer och regioner, där Skne och Kronoberg är de “gröna fläckarna” på kartan.

Vi tillbringade mycket tid i Sverige och jag önskar att jag hade vetat hur man pluggar in svenska kommuner och regioner så att valnatten kändes bra. Men det är omöjligt att se hela Sverige på ett enda sommarlov, så jag är lättad över att mitt låga betyg berodde på för kort resa.

Uppmärksamma iakttagare kan ha sett att det låg några koppar på bordet, men de som känner mig väl vet också att jag inte är en kaffedrickare. När jag insåg att mina energinivåer var låga på kvällen, sträckte jag mig efter några klassiska lösgodis för att hjälpa mig att ta mig igenom natten.

Fouad Youcefi Fru

Så det fortsätter att han har blivit vän med John King från CNN. Han säger sig ha en annan källa till kreativitet inom sig. Jag gjorde en mental notering av det, och det är utan tvekan läckert. John King är en mycket rutinerad politisk journalist som har arbetat med CNN:s version av skrypten, The Magic Wall. MSNBC-värden Steve Kornacki är dock en större källa till motivation för mig.

I ärlighetens namn så var det ett bra tag sedan jag kunde kalla mig “utanför sovsalarna” på jobbet eller hemma. Jag bestämde mig dock för att försöka kompensera för min bortavaro genom att gå ut och äta middag i kväll.

Nu står jag fjättrad vid min skärm medan vi väntar på de första resultaten från valet. Vi förväntar oss att höra hur de senaste lokala, statliga och nationella valen gick i torsdags så att vi kan planera därefter. Den här veckan är det “Politikbyrn”, och den ordinarie säsongen av programmet börjar på torsdag.

Fouad Youcefi, reporter på SVT Nyheters Väst som kommer att överföras till SVT:s internationella division under de kommande månaderna, fick uppdraget att bädda in sig i USA i en tid av ökad säkerhetsoro. Men på grund av coronavirusets aggressiva karaktär tvingades han dra sig tillbaka och gömda sig.

Jag visste säkert hur länge jag skulle sitta i väntrummet, så det var inget bekymmer. Men det verkar för mig att alla män som sitter i olika hörn av världen och som inte kan se sina nära och kära just nu måste ha det väldigt svårt.

Jag vet inte om du är på den säkraste eller mest riskfyllda platsen som möjligt just nu. Den kvinnliga lösdrivaren drar en flaska sprit ur väskan och drar ner den i halsen för femte gången under de senaste tjugo minuterna. Hon sa att hon övervägde att inte dyka upp till jobbet. Men när hon lämnar sitt jobb tappar hon också sin medicinska kompetens.

Närmare 300 förvarstagna från hela världen satt i Elisabeth förvaret, efter att antingen ha blivit ertappade som illegala invandrare och väntar på sitt nästa flyg hem eller efter att ha försökt ta sig in i USA illegalt.En angolansk kille har tagits med på listan över framstående personer.

Han har en mäktig hosta och kan få tillstånd av personalen att hosta i armen veck medan vi sitter och leker dam. I enlighet med president Trumps verkställande order får en angolan med giltigt visum till USA inte resa in i landet eftersom han eller hon har tillbringat de senaste 14 dagarna i Schengen.

Det gör mig orolig och desperat för honom. Hans fru och barn väntar på honom i New York, men han måste återvända till Angola i enlighet med lagen. Nästa flyg är planerat till slutet av april på grund av coronaviruset. Han hävdar att han blir trött på att sitta tyst, särskilt när inga besökare är välkomna.

Mohammed Farooq är en ung religiös affärsman från Pakistan, och han är otroligt romantisk. Tack vare det otäcka coronaviruset planerar de att släppa honom fri. Hans lungsjukdom gör honom särskilt sårbar för virusets effekter. Han och andra medlemmar i hans riskgrupp har varit instängda i samma rum de senaste dagarna.

Fouad Youcefi Fru
Fouad Youcefi Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!