Little Jinder Pojkvän

Sprid kärleken
Little Jinder Pojkvän
Little Jinder Pojkvän

Little Jinder Pojkvän – Den bedårande scenen där lilla Jinder stolt visar upp sin bebis pappa. Lilla Jinder Josefine På tröskeln till september 2020 födde 33-åriga Jinder sitt första barn. Nu stoltserar hon med ett foto av den kärleksfulla pappan. Little Jinder, en blivande artist, har varit ovillig att dela bilder på sin familj online tills nyligen. Hon diskuterade tidigare sitt beslut att hålla fadern till sitt barn borta från offentligheten i en intervju med ELLE och sa:

“Jag har känt att det är fantastiskt att inte ha hela livet offentligt.” Sättet jag känner om vår koppling har förändrats. Av den anledningen har jag inget intresse av att ta upp det i rampljuset där det kan utvärderas. Hon förklarar, “Jag ville ha honom för mig själv.” Hennes senaste föreställning är alltså utmärkande. På grund av detta undviker Josefine Jinder att publicera sitt kärleksliv.

Nu när han har en partner och en liten pappa skryter Little Jinder om honom på sin Instagram-story. De sitter bredvid varandra vid ett bord och deras huvuden berör passionerat. Med en enda röd hjärtsymbol laddar Josefine upp bilden på sin Instagram utan några kommentarer. Hon har inte avslöjat identiteten på mannen i sitt liv genom att varken tagga honom eller lämna någon annan identifieringsinformation.

Han är dock inte helt dold. Den tidigare nämnda intervjun med ELLE är där hon klargjorde sin ståndpunkt i frågan. Josephine svarade: “Han är ingen hemlighet.” Jag har bara inte delat några detaljer om honom på nätet. Ingen skulle missta honom för en offentlig person eftersom han inte är det och han har ingen anledning att vara det. Kungörelserna gör dock inga framsteg på hans sida.

Och det var så Little Jinder och hennes pojkvän först hakade på. Josefine har redan beskrivit hur ögonblicklig attraktionen var mellan henne och hennes älskare. Hans resa till Paris sammanföll med hennes nyligen flyttade dit. Strax efter att hon blivit förälskad återvände Josefine till Sverige och bosatte sig tillbaka hos sin familj. Båda hade känt varandra ganska länge då.

Som svar på en Instagram-användares förfrågan om parets bakgrund, skrev Josefine: “Vi har känt varandra i många år innan vi blev tillsammans.” Diskuterar ursprunget till namnet Gio I september förra året välkomnade paret sin son, Gio Nikolaus Jinder. Sonen är likaså avskärmad från media. Josefine sa förra året under en frågestund på sitt Instagramkonto att hon inte hade några planer på att börja visa sitt barn offentligt.

Little Jinder Pojkvän

“Nej! Som Josefine Jinder uttryckte det: “Det är sjukt att använda sitt barn som en vara för uppmärksamhet, men om du frågar om han är söt är svaret: STRT superdupermega söt! ” Är dina barn verkligen så mycket sötare än alla andras? Modern publik kan fånga Little Jinder och Peter Siepen i musikprogrammet “Save tonight – Swedish hits from the video”, där de introducerar tittarna för tidlösa MTV-favoriter.

Vem vet Little Jinders riktiga namn? Sångerskan heter Josefine Astrid Maria Jinder, även om hon är mer känd under sin scennamn Little Jinder. Vem är Jinders mamma, om någon vet? Den berömda musikern sa Jinder vann Eurovision Song Contest och spelade på Nobelfestivalen, allt samtidigt som de födde sin baby, Little Jinder. Jag är nyfiken på Little Jinders släktträd, och jag undrade vem hans pappa är. Björn Stove är den stolta pappan till lilla Jinder.

2019, i TV4:s flaggskeppsshow “Så mycket bättre”, avslöjade hon att hennes kontakt med sin far hade varit tumultartad under hela hennes barndom. Hon kände sig uppenbarligen inte helt välkommen i hans nya familj, vilket var en av de bidragande faktorerna. Jag har alltid varit så här, erkände hon i programmet, att jag gjorde vad jag ville även om det fick mig att känna mig hemsk ibland.

Jag behöver veta hur gammal Little Jinder är. Tiny Jinder kom in i denna värld den 20 februari 1988, vilket gjorde honom 33 år gammal. Hur mycket tjänar Little Jinder varje år? Little Jinder tjänade 308 500 kronor 2020 och var en målmedveten arbetare. Det motsvarar en månadslön på 25 708 kronor för vokalisten fördelat på ett år. Kan någon namnge Little Jinders älskling?

Nicolai Zellmani, fotograf och dokumentarist, umgås just nu med lilla Jinder. Tillsammans delar de en lägenhet utanför Stockholms tull. Efter att ha hållit existensen av hennes förhållande med sin pojkvän hemlig under ganska lång tid, öppnade Little Jinder äntligen ut om deras romans i en intervju med Elle.

Mina känslor för den här personen verkar förändras. Av den anledningen har jag inget intresse av att ta upp det i rampljuset där det kan utvärderas. I intervjun erkänner hon, “Jag ville ha honom för mig själv.” I april 2020 meddelade den 33-åriga artisten Josefine “Little Jinder” Jinder att hon väntade sitt första barn. Hon tillkännagav sin lycka på Instagram. Josefine skrev en bild på sig själv med sin växande graviditet, “Jag producerar mer än ett mixtape dettas år!”

Artisten postade regelbundet på Instagram under hela sin graviditet, men det dröjde ett tag innan Josefine bekräftade förlossningen. En ny liten själ kommer att hålla Josefine sysselsatt ett tag, men hon planerar att gå tillbaka till jobbet så fort hennes fans slutar fråga när hon ska släppa nya låtar. Sonen går därför inte att hitta på Instagram.

Det verkar som om Little Jinder har valt att hålla sitt familjeliv hemligt, eftersom han sällan om någonsin ger uppdateringar om var han befinner sig eller aktiviteter. Men i höstas kunde Hänt berätta att hon verkligen hade en son, och att han heter Gio Nikolaus Jinder. Enligt SCB delar tio svenska kvinnor och tio svenska män förnamnet Gio, vilket gör detta till ett högst ovanligt och distinkt val.

Instagram-användare har begärt att få se bilder på Little Jinders hund Gio, men han har varit tvungen att göra dem besvikna genom att säga att han inte kan tillhandahålla några. “Att använda ditt barn som rekvisita är ett hemskt sätt att få sympati. Under en frågestund kommenterade hon: “Men om du frågar om han är söt är svaret: STRT superdupermega bedårande!”

Little Jinder Pojkvän
Little Jinder Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!