Gaten Matarazzo Sjukdom

Sprid kärleken
Gaten Matarazzo Sjukdom
Gaten Matarazzo Sjukdom

Gaten Matarazzo Sjukdom – Gaten Matarazzo, huvudpersonen i “Stranger Things”, lider av en konstig genetisk sjukdom. Nu avslöjar schackspelaren att han bland annat klarar sig utan nyckelharpa och fingernaglar.Enligt hans intervju på “The Jonathan Ross Show” har han genomgått många kirurgiska ingrepp.

När “Stranger Things” hade premiär på Netflix i år blev 14-åriga Gaten Matarazzo en omedelbar sensation som en av programmets breakout-stjärnor. Den här veckan gjorde skådespelaren dock ett framträdande i “The Jonathan Ross-programmet”, där han diskuterade mer än bara sin nyfunna berömmelse och Hollywood-livsstil.

Kändis avslöjade också att han hade cleidokranial dysplasi, en mycket ovanlig genetisk störning. I denna medfödda störning utvecklas ben onormalt vid födseln, vilket leder till en mängd olika fysiska symtom. Tillståndet förhindrar ofta tillväxten av nyckelbenen och orsakar tandproblem.

Sjukdom där människor föds utan nyckelben. Mina skulderblad är inte fästa vid någonting. Ansikte, skalle och tandutveckling påverkas alla av detta tillstånd. De enda tänderna jag har är fanér. Egentligen har jag fortfarande bara mjölktänder. Gaten Matarazzo säger: “Jag måste genomgå många operationer.”

Skådespelarnas talmönster förändras också av sjukdomen, som noterades av “Stranger Things”-författarna. Därför kan Gaten Matarazzo använda sitt naturliga talmönster när han porträtterar Dustin i programmet, vilket är ett stort plus i skådespelarens ögon.

Många andra har ett mycket allvarligare sjukdomsfall än jag; Jag anser mig vara lycklig. Enligt Gaten Matarazzos intervju på “The Jonathan Ross Show” har det varit avgörande att inkludera aspekter av hans sjukdom i showen för att påkalla uppmärksamheten till det.

Som någon som har upplevt detta, vill jag bara bevisa för medlidande att de inte behöver dölja sin sjukdom.Även om Gaten Matarazzo är lättad över att hans tillstånd är så lindrigt, oroar han sig för att han en dag kan ge det vidare till sina barn.

Det är en välsignelse i förklädd att min sjukdom är mycket mild, men den är nu en del av min genetiska sammansättning. Denna sjukdom har en stark ärftlig komponent. Den 14-årige skådespelaren medger, “Det finns en femtioprocentig chans att jag kan överföra tillståndet till min avkomma, och det kan vara mycket värre för dem än vad det är för mig.”

Skådespelaren Stefan Sauk har läst många av Dag hrlunds verk tidigare, men det senaste läste mannen själv för honom.Nu, i Förlagspodden, avslöjar förläggaren Kristoffer Lind att han lovat Sauk dubbel lön.

Stefan Sauk svarar, “Jag kan inte kasta ut en bok hos ett förlag bara för att ett annat förlag erbjuder dubbel betalning.” Många tycker att Stefan Sauk är den bästa läsaren i landet. Han är till exempel bekant med verk av David Lagercrantz och Pascal Engman, samt Dag hrlunds kriminalthriller.

Däremot läser hrlund själv i sitt senaste verk.I det senaste avsnittet av Förlagspodden förklarar förläggaren Kristoffer Lind varför Sauk inte kunde skriva på ett och ett halvt år.Dessutom hävdar han att förlaget erbjöd en av landets bäst betalda läsare, Stefan Sauk, dubbla den vanliga betalningen i utbyte mot att läsa boken tidigt.

Kristoffer Lind hävdar, “men han var inte så sugen på att läsa boken.”Alla förlag står inför den här frågan, säger han, och “alla läsare har fått mycket att göra.” Jag kan bara tala för mig själv, men den här beskrivningen är perfekt. När det gäller läsningar jag har gått med på att göra och var deras olika förlag planerar att publicera är jag praktiskt taget fullbokad till nästa sommar.

Gaten Matarazzo Sjukdom

Jag kan inte bara dumpa en bok och dess förlag för att någon annan är villig att betala dubbelt så mycket. Att inte göra det skulle vara ett stort hedersbrott från min sida. Det är inte den typ av miljö jag vill arbeta i. Det måste finnas en nivå av förtroende mellan mig och förlagen.

Enligt Stefan Sauk var det därför nästan för omöjligt för honom att avsluta hrlunds senaste bok på utsatt tid. Cancerpatienter kommer att riktas mot i ett försök att avråda dem från att stödja Moderaterna i den kommande valspurten, som LO planerar att använda för att attackera Ulf Kristersson frontalt.

Den kommande sista kampanjen kommer att involvera flygblad runt om i landet, betalda tidnings- och onlineannonser, sociala medier och personliga samtal med väljare.Gunnar Strömmer, sekreterare i Moderaterna, har kallat Magdalena Anderssons tolerans mot sådant lögn inom den socialdemokratiska valrörelsen för “demokratiskt stötande”.

Enligt uppgifter till Expressen siktar riksorganisationen i Sverige, LO, på att dra igång den enorma kampanjen på tisdag.Enligt LO:s interna PM är planen ett “frontalangrepp mot Ulf Kristersson” som syftar till att hjälpa Magdalena Andersson och Socialdemokraterna i valets sista sträcka.

Ulf Kristersson vill, enligt reklamfilmerna, avsluta hälsoskyddet för cancerpatienter. Susanna Gideonsson, ordförande i LO, medger att en del kan tycka att språket är för hårt. För vad det är värt, är vi av åsikten.

Gaten Matarazzo Sjukdom
Gaten Matarazzo Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!