Ginna Lindberg Familj

Sprid kärleken
Ginna Lindberg Familj
Ginna Lindberg Familj

Ginna Lindberg Familj – En svensk journalist, Gertrud Ginna Maria Lindberg föddes den 29 augusti 1966. Sedan mitten av 1990-talet har hon varit en del av Sveriges Radios Ekoredaktion med fokus på internationella frågor; från 2005 till 2007 var hon avdelningens ledare. Lindberg tjänstgjorde som den svenska radiostationens Washington, D.C.-reporter från augusti 2007 till januari 2013, då hon ersattes av Inger Arendander.

Efter detta befordrade Ekot Lindberg till tjänsten som programledare, där hon övervakade en mängd olika program som P1-morgon, Studio ett, Konflikt, Godmorgon, världen!, och Ekots lördagsintervju. Lindberg har varit ansvarig för Ekots internationella redaktion sedan februari 2015. Det var hon som kom på idén till USA-podden som debuterade den 3 februari 2016.

(då under namnet USA-valpodden). 2021 hade Ginna Lindberg uppmärksammats av Radioakademin med ett hederspris. Amerikanska kommentatorn Ginna Lindberg Utrikeschef och USA-kommentator för Ekot, Ginna Lindberg. Kolla in henne på USApodden. Aktuella Ekot Washington-korrespondent Ginna Lindberg tillträder rollen som Ekots nya programchef under det nya året. Hon beskriver Journalisten som “en frestande godispåse av förstklassig svensk journalistik”.

På onsdagseftermiddagen när reportern ringer Ginna Lindberg har hon precis lämnat huset utan ungarna. Hon lämnar Washington, DC tidigt på morgonen till Richmond, VA för att leverera en rapport om de senaste väljarregistreringsskiften. Mitt kontrakt som Washington-korrespondent skulle vara tre till fyra år, men här är jag, sex år senare. Ginna Lindberg erkänner dock att hon är hjärtbruten över att lämna USA och sitt älskade yrke som korrespondent.

Det har varit nonstop, vansinnigt underhållande, intressant och intensivt sedan jag kom mitt i primärvalet 2007. För Ekot har hon och hennes kollega Sten Sjöström täckt hela USA, allt från politik och ekonomi till kultur och inslag. Brist på sömn och en ihållande känsla av otillräcklighet är bara två av de många nackdelarna med detta arbete.

Jag har fått ta itu med allt från snabba puckar under nyhetssändningar till djupgående reportage och analyser, och det är både utmanande och spännande. Ginna Lindberg hävdar att det är möjligt att använda båda sidor av hjärnan. Hon kommer att ansvara för P1-morgon, Studio Ett, Konflikt, God morgon världen, och Ekots lördagsintervju i sin nya roll som programledare.

Med tanke på att det verkar vara så roligt att vara journalist i Washington, vad fick dig att söka tjänsten som programchef på Ekot? Tidigare har jag haft chefspositioner, och jag trivdes i dem. När du vill ägna dig åt lite förstklassig svensk journalistik är Ekot som en bytespåse full av läckra godsaker. Jag har en djup kallelse att tjäna allmänheten.

Ginna Lindberg Familj

Att få förtroende för utvecklingen av Ekots program och spela en roll i att forma det är en både spännande och ödmjukande upplevelse. Ekot har en enorm pool av expertis och erfarenhet att dra nytta av. Att få denna möjlighet fyller mig med glädje och stolthet. På vilka sätt ser du för dig att Ekot utvecklas? Jag kommer förmodligen att vara försiktig med att göra några inledande fjärrjusteringar.

Eftersom jag inte börjar förrän i januari har jag hela höstens spännande och intensiva presidentvalskampanj att se fram emot. Det finns en chans att jag kanske vill göra några ändringar, men just nu kan jag inte säga säkert vad de skulle vara. Sedan 1992 har Ginna Lindberg arbetat på Ekot och hon var företagets internationella chef fram till 2007.

På P1-morgonskiftet har Klas Wolf-Watz (visas till höger) tagit på sig ledaransvaret. Sedan han började på Ekot 1996 har Klas Wolf-Watz varit värd och rapporterat för många program som Studio Ett och P1-morgon. ANALYSER. Donald Trump, USA:s president, har anklagats för att ha missbrukat sin auktoritet och rättsliga åtgärder mot honom har inletts.

Men Ekots utrikeschef Ginna Lindberg säger att det inte är särskilt troligt att han misslyckas. Vad kan vi rimligen förvänta oss? Washington, DC:s senatskammare är där rättsstaten officiellt börjar. Det är en extraordinär händelse som bara inträffar tre gånger i USA:s historia. Donald Trump anklagas för att ha missbrukat presidentskapets makt genom att pressa Ukrainas president.

Volodymyr Zelenskyj att inleda en korruptionsutredning av den demokratiske vicepresidenten Joe Biden. Det andra klagomålet mot Trump är att han har blockerat kongressen från att diskutera situationen i Ukraina. Det vi bör förvänta oss är uppdateringar om hur processen kommer att utvecklas och vilka regler som kommer att gälla för riksrätten. Trump-administrationen vill ha ett snabbt och enkelt förfarande som de hoppas ska leda till en snabb lösning.

Demokraterna är angelägna om att rekrytera fler kvinnor som kan stärka deras fall mot Trump. På vilket sätt finner man rättvisa? I en del av kongressen har representantens hus varit ddekorerad för tillfället. Frågan har flyttats till nästa kammare, senaten. För närvarande är senatorer ansvariga för att lyssna på argument från båda sidor. John Roberts, chefskock på HD, är ansvarig för Högsta domstolen.

Idag kan vi få mer definitiva svar på riktningen processen kommer att ta. Kommer detta rättsliga förfarande att ta lika lång tid som det som väcktes mot Bill Clinton, med tillägg av nya bevis och pappersarbete, som varade i en månad? Eller hoppas Trump-administrationen på en snabb lösning? I ett sådant fall kan den rättsliga tillsynsperioden pågå i mindre än två veckor.

När kommer detta att lösa sig? Allt pekar mot att Trump äntligen ska bryta sig loss. Detta är en politisk process, och republikanerna i senaten har nu majoritet. Frågan uppstår då om Trumps ställning kommer att försvagas eller stärkas av resultatet av det rättsliga förfarandet. Vi får vänta och se, men allt pekar mot lagliga människors regel. Som ordspråket säger, “Trevligt hus.”
Donald Trump hänvisade sedan till valkampanjen när han sa att tillslaget hade skapat “gratis publicitet till ett värde av fem miljarder dollar”.

Han noterade vidare att “utmärkta tittarsiffror” kan hittas på den påkostade Mar-a-Lago-gården. Detta boende har fått många komplimanger från de som har besökt. Den tidigare presidenten anmärkte att husets attraktionskraft var en nyckelfaktor för dess framgång för att locka tittare. Sex olika juridiska undersökningar av Trumps affärs- och personliga affärer är aktiva nu. Det är Mar-a-Lago-skivorna och den som gäller hans misstänkta roll i stormningen av Capitolium, säger Ginna Lindberg, utrikeschef på Ekot och USA-kommentator på Sveriges Radio.

Ginna Lindberg Familj
Ginna Lindberg Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!