Steve Irwin Död

Sprid kärleken
Steve Irwin Död
Steve Irwin Död

Steve Irwin Död – Steve Irwin, mer känd som “Krokodiljägaren”, är ämnet för denna artikel. Se M/Y Steve Irwin för Sea Shepherd’s fartyg. Steve Irwin föddes i Essendon, en förort till Melbourne, den 22 februari 1962. Hans föräldrar, Lyn och Bob Irwin, tog honom till Queensland 1970.

Irwin växte upp i en liten djurpark som heter “Queensland Reptile and Fauna Park” som hans far, Bob, grundade för att han var fascinerad av reptiler.Irwin hjälpte till med att mata djuren, förbereda underkläderna och andra smsaker i parken. När Irwin fyllde sex i ett år fick han en fantom. Hans mamma hade lärt honom att hantera reptiler när han var bara två år gammal, så han började plocka upp krokodiler vid den åldern.

Krokodilhanteringsprogrammet som drevs av Queenslands delstatsregering för östkusten var en välkommen distraktion för Irwin.Händelsen inträffade 2004, när han tittade på en händelse i en djurpark och samtidigt åt en krokodil och drack från en bar på sin tjugonde födelsedag.

Under sin tid i media var Irwin och Terri Irwin, hans syster, båda övertygade om att inget liknande någonsin skulle hända igen. Dessa människor oro, men de sa att deras son aldrig hade gått ut. Irwin bestämde sig för att inte ta lagen i egna händer.

Irwin fick böter i juni samma år för att ha varit störande under inspelningen av Ice Breaker, en dokumentär om Antarktis, i Antarktis. Utredningen av Irwins hantering av dokumentären inleddes i morse. 2 Den 4 september 2006 satt Steve Irwin fast i en spjutrocka. Han dog runt 11:15 den 4 september 2006. (lokal tid).

Hans dokumentärfilm Ocean’s Deadliest var inspirerad av Olyckstillfället. När han gick över bron stötte han på en spjutrocka som av någon anledning aktiverade hans självförsvarsmekanism, en pisksnärtsliknande svans anförtrodd med en lång, dockformad presenttagg. Irwin träffade Taggen i taggens hyrtttrakten, där bröten kom ifrån.

Det var för att det hade fastnat i hans hjärta, vilket fick honom att rycka till.Batt Reef, norr om Port Douglas, Australien, vinkade till Olyckan.Några minuter efter attacken dödförklarades han av en läkare.

Justin Lyons, kameramannen som var med Steve Irwin när han dödades av en spjutrock, fick 2014 tillstånd att göra ett uttalande om händelserna: de skulle tillsammans genomföra en sista dyk, som bara skulle ha varat i några sekunder.

“Jag dör” var Irwins sista ord i min intervju med Lyons. (Det är jag igen.) Sedan åkte Irwin till de närliggande Low Isles, och Lyons försökte använda hjärt-lungräddning i ungefär en minut innan de fick hjälp av en läkare som förklarade hur han dog.

Lyn (Hakainsson) och Bob Irwin välkomnade Irwin till världen på 20-årsdagen av Lyns födelse i Upper Ferntree Gully, en Melbourne-förort. Med några svenska anor på sin mors sida härstammar han från engelska och irländska förfäder.

Steve Irwin Död: September 4, 2006

1970 flyttade han till Queensland med sin familj, där han gick på Landsborough State School och Caloundra State High School.Som barn hänvisade Irwin till sin far som en herpetolog och sin mamma som en vildräddare. Bob och Lyn Irwin etablerade Queensland Reptile and Fauna Park efter att ha flyttat till Queensland, där Steve Irwin växte upp omgiven av krokodiler och andra reptiler.

Irwin blev involverad i parken på en mängd olika sätt, inklusive djurmatning och skötsel och underhålEfter att hans far hade lärt honom om reptiler från en tidig ålder började han hantera krokodiler vid nio års ålder.Som nioåring brottades han sin första krokodil under sin fars vakande öga.

Steve Irwin Död

Som volontär för Queenslands East Coast Crocodile Management-program, fångade han över 100 krokodiler, av vilka några flyttades och andra inhystes i familjeparken. Efter att ha tagit kontroll över parken 1991 bytte Irwin namnet till Australia Zoo ett år senare.

Att fånga krokodiler var en stor del av Steve och Terris smekmånad. När John Stainton filmade parets smekmånad blev det det första avsnittet av programmet The Crocodile Hunter.1996 hade programmet premiär i Australien och året därpå sändes den i USA. 500 miljoner människor tittade på The Crocodile Hunter i såväl USA som Storbritannien.

Med sin sprudlande och entusiastiska presentationsstil, breda australiska accent, signaturshorts och slagord “Crikey!”Han var en naturligt född kommunikatör.” “Steve” Irwin, född 22 februari 1962 i Melbourne och dog sept.

Steve Irwin Död
Steve Irwin Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!