Gunilla Backman Familj

Sprid kärleken
Gunilla Backman Familj
Gunilla Backman Familj

Gunilla Backman Familj – Svenska singer-songwritern Gunilla Backman Familj / Backman föddes den 18 juni 1965. Backman föddes i en musikalisk familj. Från 1972 till 1982 gick han balettklasser vid Kungliga Teaterns balettskola, Baletta Academy of Dance, Statens Dance School och Cullberg Ballet.

17 år gammal skrev hon in sig på Adolf Fredriks musikskola och lärde sig sjunga. När hon var 17 spelade hon Liesl in the Sound of Music-musikal på Folkan. Likaså utspelade sig Snövit och de andra två Snövit-relaterade berättelserna på samma scen.

Båda filmerna visar hennes mångårige kollega och rival Peter Jöback. Sedan dess har hon främst fokuserat på musikaliska och sångprojekt. Att diskutera IVF-behandling och viljan att bli mamma är avgörande. Namnet Gunilla Backman är en musikalisk artist.

En taxiresa runt Lidingö på sommaren är en syn att skåda. Jag planerar att träffa min vän, musikern Gunilla Backman, en 53-årig veteran från scenen, när jag besöker Lngängens kafé. Hon bor nära, och jag har suttit i hennes långa kön ett tag nu.

Klockan tickar dock ner, linjen slutar och jag ringer den före detta barnvakten. Det förändrar ingenting alls. Jag väljer en lugn plats långt bort och skriver ner fler frågor medan jag jobbar. När hon kommer dit är hon på gott humör, kramar sin mycket kortare kattunge och köper något att äta. På tisdagen var ett antal kändisar med på galapremiären av “En värsting för en syster” på Stockholms Chinateatern.

Gunilla Backman (54 år) och Jens Hultén (55 år) kom till evenemanget tillsammans och var två av personerna som satt på röda mattan. En tidning hade en intervju med dem och hävdar att de verkar samarbetsvilliga. Jag är Jens Hultén, och jag ler. Om han säger att det är bra att de är tillsammans, menar han det. Vi träffades när vi arbetade tillsammans och närmar oss snabbt ett års äktenskap. Kort sagt, vi bor inte tillsammans.

Jag återvände till musikteatrarnas värld på 1990-talet. En bearbetning av Cameron Mackintoshs musikal Les Miserables skulle spelas på Cirkus i Stockholm i slutet av året. Även om jag inte hade en aning om vad en musikal var, provade jag på rollen som Cosette.

Den här musikalen, baserad på en roman av Victor Hugo och med musik och text av Boublil och Schönberg, är en av mina favoriter. Jag har spelat den över tusen gånger bara i år, på tre olika språk.Musiken i genren är också bland mina favoriter. Efter att ha sett West Side Story gick jag och såg en recension av Bosse Parnevik på Cirkus. Jag fick också möjligheten att samarbeta med en av våra bästa sångare, Monica Zetterlund.

Teater kan vara många olika saker samtidigt, från Bosse Parnevik till Ingmar Bergman. Mitt besök på Dramaten i Stockholm för att se Bergmans bearbetning av “En vintersaga” följde en kväll på cirkus. Efter det åkte jag till Riksteatern i Stockholm för att se “Elvira Madigan.

Gunilla Backman Familj

Nu var det dags att kolla in hur folk i andra länder gjorde det själva. Jag växte upp i Sverige, där jag är född. Jag lämnade 1996 för att vara med i den tyska produktionen av “Sunset Boulevard”, en musikal av Andrew Lloyd Webber.

Jag kommer att uppträda i “Les Miserables” igen nästa år, men den här gången kommer jag att spela rollen som Fantine, och jag kommer att göra det på tyska! Detta ägde rum i Duisburg. När detta är över åker vi till London, världens musikhuvudstad. Jag ska vara Ellen i “Miss Saigon” på Theatre Royal, Drury Lane. Att spela i konstant takt har tagit mig 18 månader hittills; detta är mitt personbästa.

Jag gör mig redo att läsa “Les Miserables” för tredje gången, denna gång på engelska. När jag besöker London uppträder jag i rollen som Fantine på Palace Theatre. Året var 1999. London fick sin andra nederbörd för veckan.

Under mina fem år som bodde i London deltog jag i ett antal musikaliska projekt, inklusive en turné i Sydafrika med Peter Karrie, en hyllning till Fred Astaire på Londons Palladium och ett antal konserter med Manchesters Halle Orchestra.

Till tingsrätten ingivna papper angående en äktenskapsförord ​​står det att deras Lidingöbostad varaktigt och oåterkalleligt kommer att ägas av familjen Sturmark. Dessutom bör deras inkomster behandlas som om de vore deras egna. De har fyllt på ett lagerpresentavtal för att de vill ge sig själva en present, som det står i avtalet.

Backman har varit med i många musikaler, inklusive “Mama Mia”, där hon spelade rollen som Donna. Nu återvinner hon frasen i väntan på att “Prima donnor” ska omtolkas. Hytten tar en slingrande väg nedför Lidingö, som är bildsnygg på våren och försommaren. För att träffa den 53-åriga musikern Gunilla Backman beger jag mig till caféet på Lngängen.Trots att hon bor i närheten måste jag vänta i evigheter med att träffa henne eftersom köen alltid är så lång.

Gunilla Backman Familj
Gunilla Backman Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!