Haaland Längd

Sprid kärleken
Haaland Längd
Haaland Längd

Haaland Längd – Den här 22-årige anfallaren anses allmänt vara en av de mest spännande offensiva talangerna i europeisk fotboll. Han började sin proffskarriär med Bryne FK i Norge innan han gick vidare till Molde. Nästa år skrev han på med Red Bull Salzburg, och i december 2019 flyttade han till Borussia Dortmund i Tyskland.

Haaland har blivit ett känt namn de senaste åren tack vare sin otroliga målförmåga; under Bundesligasäsongen 2020-21 gjorde forwarden 27 mål på 28 matcher.När alla avgifter och provisioner är inräknade kommer Manchester City sannolikt att betala cirka 85,5 miljoner pund för att förvärva Haaland från Borussia Dortmund sommaren 2022 för en avgift på 51 miljoner pund.

Haaland gjorde sin seniorlagsdebut för Norge 2019. Han har tidigare spelat för landslaget på juniornivå.Vad vet du om Haalands uppväxt och hans väg att bli den skickliga forward han är idag? Händelserna som återges nedan inträffade i hans liv. Erling Braut Haaland föddes den 21 juli 2000 i Leeds, England, därav det fullständiga namnet. Hans pappa, Alf-Inge Haaland, var en tufftacklande mittfältare för Leeds United i Premier League.

Efter faderns pensionering från professionell fotboll 2004 flyttade Erling och hans familj till Norge, där Erling skulle tillbringa resten av sin barndom.Det var tydligt att Haaland hade mycket lovande som fotbollsspelare, så han skrev på med norska klubben Bryne och flyttades snabbt upp i klubbens ungdomslag.

Haaland föddes i Leeds, England, och även om han flyttade till Norge som barn har han uppenbarligen fortfarande en koppling till födelseorten. I en intervju från februari 2017 uttryckte Haaland sin önskan att en dag spela för Leeds United i Premier League.

Haaland förklarade, “Jag vill bli den bästa jag kan vara.” Med Leeds tror jag att vi kan vinna Premier League. Dessutom är målet att bli en bättre spelare än vad pappa var. Jag siktar på fler internationella framträdanden än han gjorde.

Trots Erlings förkärlek för att spela i mitten av anfallet, användes han först som ytter. Trots sin ungdom gjorde Haaland tidigt intryck på Bryne-tränaren Alf Ingve Berntsen.”Jag såg Erling första gången när han var fem, när han började träna inomhus med en grupp ett år äldre”, säger Berntsen. Hans två första försök på mål var framgångsrika. Även om han aldrig hade spelat i klubben tidigare var han enastående direkt.

Haaland Längd: 1,94 m

Medan han började leka med barn i hans ålder, gick han snabbt upp till U-6-nivån eftersom han var så mycket bättre än konkurrenterna. Klubben öppnade en året-runt-gräsplan inomhus för fotboll 2005.Varje helg samlades Erling och ett gäng på ett tjugotal av hans kompisar där och lekte i timmar.

Eftersom han var ett år yngre än sina konkurrenter var han också lite mindre. Även om hans tävling vanligtvis var mycket högre än honom, lyckades han ändå göra mål på regelbunden basis. Vi förutspådde hans framgång när han var 11 eller 12 år gammal. Vi insåg då att han hade potential att bli en ungdomslandskamp.

Haaland Längd

Efter att ha gjort 16 matcher för Brynes a-lag skrev Haaland på för andra norska klubben Molde i februari 2017.Som avbytare gjorde han sitt första mål i ligan för Molde den 1 juni 2017 mot Sarpsborg 08. En övergång till Red Bull Salzburg var nära förestående efter att han gjort 14 mål på 39 ligamatcher för Molde.

Haalands stjärnspel för Molde uppmärksammades och den 1 januari 2019 skrev han officiellt på för den österrikiska klubben RB Salzburg.Haaland skrev på ett femårskontrakt med RB Salzburg den 19 augusti 2018 efter att de två sidorna hade varit i förhandlingar i flera månader. Innan hans affär med RB Salzburg slutfördes hade Leeds United också lämnat ett bud. Han var en nyckelspelare i Salzburgs säsong för österrikiska Bundesliga 2018–19.

Maximilian Wober, en tidigare lagkamrat till Haaland i Red Bull Salzburg, har inget annat än lysande kommentarer att göra om sin erfarenhet med norrmannen. Enligt Wober är “han ett absolut toppproffs.” “

På våra resor bort, medan resten av gruppen sover eller äter, läser han några vetenskapliga studier om hur man kan förbättra sömn eller kost medan vi spelar kort. Han letar ständigt efter de minsta områden där han kan göra förbättringar för att avancera.

Innan han gjorde åtta mål i Champions League i somras var han fortfarande samma kille som jag hade träffat. Ja, han är helt galen, men det är det som gör honom så bra.Haaland hittade äntligen sin poängliga touch för Salzburg under säsongen 2019-20, när han exploderade för 28 mål på bara 22 matcher i alla tävlingar för det österrikiska laget. Det rekordet inkluderade anmärkningsvärda åtta mål gjorda på sex matcher i Champions League.

Haalands skicklighet att göra mål väckte uppmärksamhet från klubbar över hela Europa, och i januari 2020 var han på gång igen.När Haaland var fem år gammal gick han med i akademin i sin lokala klubb Byrne. På Bryne steg han snabbt i ungdomslagen innan han fick sitt första skott med a-laget vid 15 års ålder när hans ungdomslagstränare befordrades till den positionen.

Haaland Längd
Haaland Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!